Kesin aldik valladun sporumu yapamadım bu aksam ceza olarak 1,5 saat spor yapıcam kızlar ...
kımsenınde sesı cıkmıyor ama ya nazar mı aldıkkkkkııı acep
Kesin aldik vallaherkes sus pus oldu bi muska falan yazdiralim bende yapmadim 2 gundur. Bugun iyi yapmam lazimm
Eneeegelırler sanırım dun senın sesın cıkmayınca sana küstüler
Bisey olmaz canim kacamagi one cekmis olursunn:)ayy akşam dışarda yemek zorundayım bakalım bugün çok kaçırcam gibime geliyor zaten pazardan beri kilo veremedimPazar kaçamak yok bana
Bisey olmaz canim kacamagi one cekmis olursunn
Grami gramina ayni mi canim?Ben hep böyle şişman mı kalcammmmmmmGeçen hafta ne güzel verdim bu hafta tık oynamadı bide üzerine kilo alcam nerdeyse
Grami gramina ayni mi canim?
Canim haftada 1 kilo normal ki sen neden sıkıntı yaptn bu kadarYarın 2 günlük şok diyet yapayım bari takıldı kaldı kilom belki işe yarar
Bu sabah tartıldım 700 gram vermişim anca pazardan beri ama hala 79 u görüyorum işteBugün de kaçamak yapçam pasta dışarıda yemek falan onu da geri alırım heralde Yarın şok diyete başlıyayım iki günlük 4-5 gün çok güzel yaptı diyet ama veremedim işte durdu
Biz ikimiz hep oglenciyiz zatenKızlar gece bi türlü uyuyamadım da anca kalktım kendimi çok şiş hissediyorum ya tartı gününe 2 gün kalmış bol bol spor yapmam lazım 60ı görmem için sınava 2 gün kala çalışan cocuk gibiyimKahvaltım: peynirli omlet 2 zeytin yeşil çay biraz da yagsız gevrek
Canim haftada 1 kilo normal ki sen neden sıkıntı yaptn bu kadar
Bosver tatili canim cok zorlarsan zaten kastan gidicek:) yagdan vermek icin sabirli olmak lazim buradayiz 3-4 ay merak etmeeDoğru diyorsun haftada 1 kilo ayda 4 kilo yapar 3-4 aya baya zayıflamış olurum aslında fazla takmamak lazım15 gün sonra tatile gidicem böyle gitmek istemiyorum yoksa acelem yok aslında her hafta 1,5 versem bile yeter.
Evet ya öğünlerim karışıyo böyle de ama neyseBiz ikimiz hep oglenciyiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?