Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

1 dilim kızarmış ekmek + çok az kavun yedim kahvaltı olarak. Başka bir şey istemedi canım Akşam da doğum günü erkek arkadaşımın pasta almaya gidicem öğleden sonra offff çok yemesem bari zaten veremiyorum almasam bari

Gunaydinn kahvalti 1 yumurta biraz peynir biraz dereotu 1 dilim kepekli ekmek ve yesilcay

dun sporumu yapamadım bu aksam ceza olarak 1,5 saat spor yapıcam kızlar ...

kımsenınde sesı cıkmıyor ama ya nazar mı aldıkkkkkııı acep

dun sporumu yapamadım bu aksam ceza olarak 1,5 saat spor yapıcam kızlar ...

kımsenınde sesı cıkmıyor ama ya nazar mı aldıkkkkkııı acep
Kesin aldik valla herkes sus pus oldu bi muska falan yazdiralim bende yapmadim 2 gundur. Bugun iyi yapmam lazimm

Beni bakin gizlaarr motivenizi mi gaybediveediniz gariii 2 gun galiveedi tarti gunune beaa sabiiir

ayy akşam dışarda yemek zorundayım bakalım bugün çok kaçırcam gibime geliyor zaten pazardan beri kilo veremedim Pazar kaçamak yok bana

Yarın 2 günlük şok diyet yapayım bari takıldı kaldı kilom belki işe yarar
Grami gramina ayni mi canim?

Bu sabah tartıldım 700 gram vermişim anca pazardan beri ama hala 79 u görüyorum işte Bugün de kaçamak yapçam pasta dışarıda yemek falan onu da geri alırım heralde :) Yarın şok diyete başlıyayım iki günlük 4-5 gün çok güzel yaptı diyet ama veremedim işte durdu

Canim haftada 1 kilo normal ki sen neden sıkıntı yaptn bu kadar

Kızlar gece bi türlü uyuyamadım da anca kalktım kendimi çok şiş hissediyorum ya tartı gününe 2 gün kalmış bol bol spor yapmam lazım 60ı görmem için sınava 2 gün kala çalışan cocuk gibiyim Kahvaltım: peynirli omlet 2 zeytin yeşil çay biraz da yagsız gevrek

Biz ikimiz hep oglenciyiz zaten

Doğru diyorsun haftada 1 kilo ayda 4 kilo yapar 3-4 aya baya zayıflamış olurum aslında fazla takmamak lazım 15 gün sonra tatile gidicem böyle gitmek istemiyorum yoksa acelem yok aslında her hafta 1,5 versem bile yeter.
Bosver tatili canim cok zorlarsan zaten kastan gidicek:) yagdan vermek icin sabirli olmak lazim buradayiz 3-4 ay merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…