Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bosver tatili canim cok zorlarsan zaten kastan gidicek yagdan vermek icin sabirli olmak lazim buradayiz 3-4 ay merak etmee

Çok doğru canım ayda 5 kilo hedefi koyayım en iyisi:) Hem sağlıklı beslenirim aç kalmamış olurum çabuk vereyim diye çok aç kaldım geçen hafta halsiz de düştüm spor da o yüzden fazla yapamadım en iyisi düzgünce beslenip yürüyüş yapayım o şekilde gider zaten 5 kilo

Beni bakin gizlaarr motivenizi mi gaybediveediniz gariii 2 gun galiveedi tarti gunune beaa sabiiir

ben gaybetmedım canım sadece aşırı yogunum patlaycam sıkıntıdan ya

bu arada sabahkı 3 kofte benı nasıl tok tuttu ekmeksız yıdım kahvaltı nıyetıne

ayy akşam dışarda yemek zorundayım bakalım bugün çok kaçırcam gibime geliyor zaten pazardan beri kilo veremedim Pazar kaçamak yok bana

gelsin pastalarrrr

kızlarrrrrrr kendımı yırtttım resmen fekat sadece 200 gram oynamıs =) bakalım pazara kdr neler olcek

mıllet sporla daha hızlı verır benım durdu

Aynen canım gelsin pastaaaaaaaaaaaaaaa Üzülme kız bende veremiyorum bak Çok sıkma kendini fazla spor da iyi değil yavaş yavaş vericez merak etme bak 2 ay sonra bence 7 li rakamlardan kurtulcazz:)

Aynen oyle canim hem kalici olur:)
Senin spore alerjin vaaaa

Aynen canım gelsin pastaaaaaaaaaaaaaaa Üzülme kız bende veremiyorum bak Çok sıkma kendini fazla spor da iyi değil yavaş yavaş vericez merak etme bak 2 ay sonra bence 7 li rakamlardan kurtulcazz

kız valla paraladım kendımı düğünde 70 oliyim dıye ama fazla abartmısım

sıkmıyorum canım bence ayda 5 kılo anca verebılcem benım metobolızma yasımda 40 küsür anam yaaa

Aynen oyle canim hem kalici olur

Senin spore alerjin vaaaa

olabüluuuu dirence geçti kilolarım spora karşı savaşıyollllaaaa

Evet canimm 1 ayda toplamda 4-5 gittiyse sorun yoj demektir:)

Sende onlara karsi savas haha

ogle yemegım

4 kasık bulgur pılavı
4 kasık yogurt

ekmek yok

yogunluktan sebze yemegı yapamadım

Ara öğün 200 g yoğurt bende sabah tartıldım vere vere 700 gr vermişim
canım kötü bi rakam değil pazara kadar 300 gram daha verip haftada 1 kilo vermiş olcaksın. ayda 4 yapar bu kadar aceleci olmayıınnn

Moralim yerine geldi valla napalım yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun yeter:) Ekim sonu kasım başı gibi hepimiz çıtı pıtı olacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlarrrrrrrr ben kaçıyorum pasta alacammmmmmmmmmm Çok yemem inşallah bari yürüyerek gidip geleyim akşam yine yemeğe giderken de yürüyerek giderim biraz olsa erir bari:) Hepinize kolay gelsinnn bugün daha giremeyebilirim yarın ne kaçamaklar yaptım yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…