Okullar acilsin da duzene gireriz bizdeEvet ya öğünlerim karışıyo böyle de ama neyse
Bosver tatili canim cok zorlarsan zaten kastan gidicekyagdan vermek icin sabirli olmak lazim buradayiz 3-4 ay merak etmee
Beni bakin gizlaarr motivenizi mi gaybediveediniz gariii 2 gun galiveedi tarti gunune beaa sabiiir
ayy akşam dışarda yemek zorundayım bakalım bugün çok kaçırcam gibime geliyor zaten pazardan beri kilo veremedimPazar kaçamak yok bana
ben gaybetmedım canım sadece aşırı yogunum patlaycam sıkıntıdan ya
bu arada sabahkı 3 kofte benı nasıl tok tuttu ekmeksız yıdım kahvaltı nıyetıne
gelsin pastalarrrr
kızlarrrrrrr kendımı yırtttım resmen fekat sadece 200 gram oynamıs =) bakalım pazara kdr neler olcek
mıllet sporla daha hızlı verır benım durdu
Aynen oyle canim hem kalici olur:)Çok doğru canım ayda 5 kilo hedefi koyayım en iyisiHem sağlıklı beslenirim aç kalmamış olurum çabuk vereyim diye çok aç kaldım geçen hafta halsiz de düştüm spor da o yüzden fazla yapamadım en iyisi düzgünce beslenip yürüyüş yapayım o şekilde gider zaten 5 kilo
Senin spore alerjin vaaaaben gaybetmedım canım sadece aşırı yogunum patlaycam sıkıntıdan ya
bu arada sabahkı 3 kofte benı nasıl tok tuttu ekmeksız yıdım kahvaltı nıyetıne
gelsin pastalarrrr
kızlarrrrrrr kendımı yırtttım resmen fekat sadece 200 gram oynamıs =) bakalım pazara kdr neler olcek
mıllet sporla daha hızlı verır benım durdu
Aynen oyle canim hem kalici olur
Senin spore alerjin vaaaa
Aynen canım gelsin pastaaaaaaaaaaaaaaaÜzülme kız bende veremiyorum bak Çok sıkma kendini fazla spor da iyi değil yavaş yavaş vericez merak etme bak 2 ay sonra bence 7 li rakamlardan kurtulcazz
Aynen oyle canim hem kalici olur
Senin spore alerjin vaaaa
Evet canimm 1 ayda toplamda 4-5 gittiyse sorun yoj demektir:)Kaslar güçleniyordur belki ondan aynı kilolar. Sonuçta yağ yakımı öyle pat diye olacak iş değil zaman lazım bir ay geçsin bakalım o zaman anlarız kaç kilo verdikSevginin yaptığı tablo var nasılsa oradan görürürz herşeyi
Sende onlara karsi savas hahakız valla paraladım kendımı düğünde 70 oliyim dıye ama fazla abartmısım
sıkmıyorum canım bence ayda 5 kılo anca verebılcem benım metobolızma yasımda 40 küsüranam yaaa
olabüluuuu dirence geçti kilolarım spora karşı savaşıyollllaaaa
Sende onlara karsi savas haha
off sorma ya. oturduğum yerde ter içinde kalıyorum bi de kalk spor yap peehhSavaşma seviş diyollla ama olmaz
bıraz daha sıcak olursa buharlasıp ucucaz kızlar
canım kötü bi rakam değil pazara kadar 300 gram daha verip haftada 1 kilo vermiş olcaksın. ayda 4 yapar bu kadar aceleci olmayıınnnAra öğün 200 g yoğurt bende sabah tartıldım vere vere 700 gr vermişim
Ara öğün 200 g yoğurt bende sabah tartıldım vere vere 700 gr vermişim
off sorma ya. oturduğum yerde ter içinde kalıyorum bi de kalk spor yap peehh
bulgur iyimiş karataya göreogle yemegım
4 kasık bulgur pılavı
4 kasık yogurt
ekmek yok
yogunluktan sebze yemegı yapamadım
bulgur iyimiş karataya görebilemedim bende ama pirinçten daha az kalorili olduğu kesinn. sorun yok yanii
aynen öylee hem de yağdan vermiş olcazz hemde kalıcı olcakk hem de 10 vercez 20 vermiş gibi görünceezMoralim yerine geldi valla napalım yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun yeterEkim sonu kasım başı gibi hepimiz çıtı pıtı olacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?