Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

tamam canımmm:) iyi kutlamalarrr

bulgur iyimiş karataya göre bilemedim bende ama pirinçten daha az kalorili olduğu kesinn. sorun yok yanii

Moralim yerine geldi valla napalım yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun yeter Ekim sonu kasım başı gibi hepimiz çıtı pıtı olacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bulgur iyidir ya arada yenebilir tabi bulgur pilavı yerken yanında ekmek yememek lazım ekmek yenmezse sorun yok diyetlerin çoğunda var bulgur pilavı

aynen kızlar bulguru suya saldım haslıyorum azda yesıl mercımek ılaveedıcım zorlamıyorum kendımı pek

zaten ogle aksam ekmek yemıyorum benbulgurda sıkıntı olmaz sanırım ...

canım kötü bi rakam değil pazara kadar 300 gram daha verip haftada 1 kilo vermiş olcaksın. ayda 4 yapar bu kadar aceleci olmayıınnn
Ama çok spor yapıyorum canım ya daha fazla gitmesi lazım değiil mi dün akşam 780 bacak hareketi 220 kol hareketi 100 mekik çektim ruhumu teslim ediyordum az daha yapsam

onu veremıyenlerde var canım 1 kıloda olsa Allah bereket versın

evet yaaa kışı özledim resmen
Orası öylede geçen hafta o kadar yemeye 2 kilo gidince bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama belki regl bittikten sonra birden gider diyelim moral olsun

Insallah canum kız bızım bacılar nereye gıttıler sırra kadem bastı hepsi
evet ya 2-3 kişi kaldık

Ama çok spor yapıyorum canım ya daha fazla gitmesi lazım değiil mi dün akşam 780 bacak hareketi 220 kol hareketi 100 mekik çektim ruhumu teslim ediyordum az daha yapsam
regl döneminden dolayı canım. yapılan sporlar pek etki etmez diye duymuştum doğruluğundan emin değilim ama

Orası öylede geçen hafta o kadar yemeye 2 kilo gidince bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama belki regl bittikten sonra birden gider diyelim moral olsun

evet ya 2-3 kişi kaldık

regl döneminden dolayı canım. yapılan sporlar pek etki etmez diye duymuştum doğruluğundan emin değilim ama

Aynen canım regl donemındendır bu arada gelsınler yaaaa

Selm kızlar ben geldim.

Bugun ayı kapatıyorum denetimdeyim çok yoğunum.
Sizinle paylaşmak istedim.
Uzun zamandır giyemediğim bir elbisem vardı bugun onu giydim.
Herkes bayıldı:)

Merhaba kizlar bu hafta hic iyi gecmedi hic kilo veremedim halbuki sadece bir gun bozdum diyetimi ama demek ki o bile yetti neyse ne yapalim insallah haftaya telafi edicem artik

Merhaba kizlar bu hafta hic iyi gecmedi hic kilo veremedim halbuki sadece bir gun bozdum diyetimi ama demek ki o bile yetti neyse ne yapalim insallah haftaya telafi edicem artik

Ben burdayım kızlaarrr.
Mobilden giremeyince sorun oluyor
Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu tam yağlı peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Öğle yemeği olarak ne yiyeceğime hala karar veremedim.

Sizede resim çektim

o çok hoş görünüyorsunuz Nilay hanımmmmm

haftada 1 kilo vermek bile yeterli canım gram olarak da mı vermedin kİ?

ben de daha yeni karar verdim bulgur ve kırmızı biber haşlıyorum bi güzel yoğurtla yicem
kilo çizelgesi işlerinden anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…