tamam canımmm:) iyi kutlamalarrrKızlarrrrrrrr ben kaçıyorum pasta alacammmmmmmmmmmÇok yemem inşallah bari yürüyerek gidip geleyim akşam yine yemeğe giderken de yürüyerek giderim biraz olsa erir bari Hepinize kolay gelsinnn bugün daha giremeyebilirim yarın ne kaçamaklar yaptım yazarım
bulgur iyimiş karataya görebilemedim bende ama pirinçten daha az kalorili olduğu kesinn. sorun yok yanii
Moralim yerine geldi valla napalım yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun yeterEkim sonu kasım başı gibi hepimiz çıtı pıtı olacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bulgur iyidir ya arada yenebilir tabi bulgur pilavı yerken yanında ekmek yememek lazım ekmek yenmezse sorun yok diyetlerin çoğunda var bulgur pilavı
olmaz yavruummaynen kızlar bulguru suya saldım haslıyorum azda yesıl mercımek ılaveedıcım zorlamıyorum kendımı pek
zaten ogle aksam ekmek yemıyorum benbulgurda sıkıntı olmaz sanırım ...
olmaz yavruumm
Ama çok spor yapıyorum canım ya daha fazla gitmesi lazım değiil mi dün akşam 780 bacak hareketi 220 kol hareketi 100 mekik çektim ruhumu teslim ediyordum az daha yapsamcanım kötü bi rakam değil pazara kadar 300 gram daha verip haftada 1 kilo vermiş olcaksın. ayda 4 yapar bu kadar aceleci olmayıınnn
Orası öylede geçen hafta o kadar yemeye 2 kilo gidince bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama belki regl bittikten sonra birden gider diyelim moral olsunonu veremıyenlerde var canım 1 kıloda olsa Allah bereket versın
evet yaaa kışı özledim resmen
evet ya 2-3 kişi kaldıkInsallah canum kız bızım bacılar nereye gıttıler sırra kadem bastı hepsi
regl döneminden dolayı canım. yapılan sporlar pek etki etmez diye duymuştum doğruluğundan emin değilim amaAma çok spor yapıyorum canım ya daha fazla gitmesi lazım değiil mi dün akşam 780 bacak hareketi 220 kol hareketi 100 mekik çektim ruhumu teslim ediyordum az daha yapsam
Kııııızz deme canım çıkıyordu az daha boşunamı yaptıımevet ya 2-3 kişi kaldık
regl döneminden dolayı canım. yapılan sporlar pek etki etmez diye duymuştum doğruluğundan emin değilim ama
Orası öylede geçen hafta o kadar yemeye 2 kilo gidince bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama belki regl bittikten sonra birden gider diyelim moral olsun
evet ya 2-3 kişi kaldık
regl döneminden dolayı canım. yapılan sporlar pek etki etmez diye duymuştum doğruluğundan emin değilim ama
Kııııızz deme canım çıkıyordu az daha boşunamı yaptıım
Sizede resim çektim
haftada 1 kilo vermek bile yeterli canım gram olarak da mı vermedin kİ?Merhaba kizlar bu hafta hic iyi gecmedi hic kilo veremedim halbuki sadece bir gun bozdum diyetimi ama demek ki o bile yetti neyse ne yapalim insallah haftaya telafi edicem artik
ben de daha yeni karar verdim bulgur ve kırmızı biber haşlıyorum bi güzel yoğurtla yicemBen burdayım kızlaarrr.
Mobilden giremeyince sorun oluyor
Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu tam yağlı peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Öğle yemeği olarak ne yiyeceğime hala karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?