Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ahh bu sezeryaaan ahh 8 ay oldu hala sarkiklik var benimde ihmalim oldu tabigider degilmi hepimizinki insaaallaaah
daha yeni sayılır 9 ay sonra iç organarın ancak yerine geliyo dikişlerin iyileşti diyince doktorun karın kaslarını biraz çalıştır ben yapmadım 5 sene oldu karnım hala aynı şekilkde duruyo

teşekkürler
ben 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 13 yaşında bir kızım 8 yaşında bir oğlum var
kilom benimde başımda dert her yıl al-ver al-ver bi hal oldum :)
verilecek 10 kilom var ramazan ayında 56 ya kadar düştüm ama tatil dönüşü şuan 58.5 kilodayım
boyum 155 cm
önümüzdeki hafta spor salonuna da başlıyorum

Insan nasil degisiyo yaa:) ne kadar guzel farketmis. Onceden bunu bi kez basarmis olman seni daha da azimlendiriyodur:)

ben yazmıyorum listemi çünkü ben sizin gibi henüz yazılıcak kadar az yemiyorum
ama sizinkileri okıyıp yediklerime pişman oluyorum ben sizler kadar yesem kesin kilo veririm inş bi gün başarırım
yazmalisin canim belkide cok kalorili ama az doyuran seyler yiyosundur. Eksiklerini bilmeden nasil basaricaksin ki:)
bence artik nickini degistirmelisinn:) citiranne olsun o. Bacaklarin benimkinden ince suanda :)

aramiza hosgeldin o zaman:) adin asya mi? Listeye eklememi ister misin? Cok uzun bi yolun yok kisa surede kurtulcaksin:)

1 KASE SEBZE ÇORBASI 1 TABAK PATATESLİ MANTARLI YEMEK 1 TABAK PİLAV YOĞURT VE AMERİKAN SALATASI
Sebze corbasini uiyebilirsin patatesi cikarirsan mantarli yemegi doyana kadar uiyebilirsin yogurtta tamam.amerikan salatasi komple bitik pilavda oyle ama durumun cok kotu degil:)

kızlaaarrr çiğköfte dürüm yesem olur mu? akşama sadece salata yiyeceğim.ekmeksiz sulu tavuk yemeği yemiştim öğlen azıcık.

oy canım çekti yerinde olsam akşama kadar su içer yürüyüş yapardım böylece başlamış olursun :)

Yaaa sizin dillerinizi severim:)))daha vericem tabiki ama bunlari bile duymak guzel:))hepimizin basarisiiii:)hepinizi seviyoruuuum

hoşbuldum tabiki isterim listeye girmeyi nickimi kullanayım listede inşallah en yakın zamanda hep beraber bir daha hiç almamak üzere kurtuluruz kilolarımızdan

Çok güzel kilo vermişsin canım,yine başarırsın. Hepimiz başarıcaazz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…