- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Ahh bu sezeryaaan ahh 8 ay oldu hala sarkiklik var benimde ihmalim oldu tabiCanim harikasin bacaklarin incecik acik bi gobisin kalmis bi ay sonra oda gider
daha yeni sayılır 9 ay sonra iç organarın ancak yerine geliyo dikişlerin iyileşti diyince doktorun karın kaslarını biraz çalıştır ben yapmadım 5 sene oldu karnım hala aynı şekilkde duruyoAhh bu sezeryaaan ahh 8 ay oldu hala sarkiklik var benimde ihmalim oldu tabigider degilmi hepimizinki insaaallaaah
Ne yedin canimben şimdi hesapladımda sadece öğle yemeğinde 1250 kalorilik yemek yemişim
Yemekten 30 dk. once bi bardak su icersen daha az yiyip kendini tok hissedersin bide ogunlerinde mutlaka salata olsun canimben şimdi hesapladımda sadece öğle yemeğinde 1250 kalorilik yemek yemişim
Insan nasil degisiyo yaa:) ne kadar guzel farketmis. Onceden bunu bi kez basarmis olman seni daha da azimlendiriyodur:)Kızlar 2012 yılında 17 kilo vermeden ve verdikten sonraki halim
Başta 83 kg idim Sonra 67 kilo oldum
Hamilelikle ve sonrasında kilolar geri geldi fazlasıyla hemde Çünkü çok fazla serum yedim
Sonrasındada iştahımı hiç kontrol edemedim
Hepimize moral olsun diye ekliyorum Yeniden başarabilceğimi biliyorum :)
Hep beraber başaracağız inşallah...
yazmalisin canim belkide cok kalorili ama az doyuran seyler yiyosundur. Eksiklerini bilmeden nasil basaricaksin ki:)ben yazmıyorum listemi çünkü ben sizin gibi henüz yazılıcak kadar az yemiyorum
ama sizinkileri okıyıp yediklerime pişman oluyorum ben sizler kadar yesem kesin kilo veririm inş bi gün başarırım
bence artik nickini degistirmelisinn:) citiranne olsun o. Bacaklarin benimkinden ince suanda :)Kizlar bi motivasyon fotosuda benden gelsin.hala vermem gereken kilom tabiki var hemde 6 kilo kadar ama bu altimdaki sortun degil dugmesini cekip belim ustune cikarmak bacaklarimdan yukari geciremiyodum cok degil 1 ay once.
Eki Görüntüle 1224165 Eki Görüntüle 1224166
aramiza hosgeldin o zaman:) adin asya mi? Listeye eklememi ister misin? Cok uzun bi yolun yok kisa surede kurtulcaksin:)teşekkürler
ben 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 13 yaşında bir kızım 8 yaşında bir oğlum var
kilom benimde başımda dert her yıl al-ver al-ver bi hal oldum :)
verilecek 10 kilom var ramazan ayında 56 ya kadar düştüm ama tatil dönüşü şuan 58.5 kilodayım
boyum 155 cm
önümüzdeki hafta spor salonuna da başlıyorum
1 KASE SEBZE ÇORBASI 1 TABAK PATATESLİ MANTARLI YEMEK 1 TABAK PİLAV YOĞURT VE AMERİKAN SALATASINe yedin canim
Yemekten 30 dk. once bi bardak su icersen daha az yiyip kendini tok hissedersin bide ogunlerinde mutlaka salata olsun canim
oy canım çekti1 KASE SEBZE ÇORBASI 1 TABAK PATATESLİ MANTARLI YEMEK 1 TABAK PİLAV YOĞURT VE AMERİKAN SALATASI
sana şişko anne diyenler utansın bir önce oys.Kizlar bi motivasyon fotosuda benden gelsin.hala vermem gereken kilom tabiki var hemde 6 kilo kadar ama bu altimdaki sortun degil dugmesini cekip belim ustune cikarmak bacaklarimdan yukari geciremiyodum cok degil 1 ay once.
Eki Görüntüle 1224165 Eki Görüntüle 1224166
iş yerinde kalabalıkla sofraya oturuyosun acıkmışta oluyosun yemeğide sevince gidiyo işteoy canım çektiyerinde olsam akşama kadar su içer yürüyüş yapardım böylece başlamış olursun :)
Kızlar 2012 yılında 17 kilo vermeden ve verdikten sonraki halim
Hamilelikle ve sonrasında kilolar geri geldi fazlasıyla hemde Çünkü çok fazla serum yedim
[/Q
UOTE]
Arkadaşım ne güzel vermişsin çok güzel görünüyor insan kilo verince.inş istediğin gibi olursun oluruzz
Sebze corbasini uiyebilirsin patatesi cikarirsan mantarli yemegi doyana kadar uiyebilirsin yogurtta tamam.amerikan salatasi komple bitik pilavda oyle ama durumun cok kotu degil:)1 KASE SEBZE ÇORBASI 1 TABAK PATATESLİ MANTARLI YEMEK 1 TABAK PİLAV YOĞURT VE AMERİKAN SALATASI
Insan nasil degisiyo yaa:) ne kadar guzel farketmis. Onceden bunu bi kez basarmis olman seni daha da azimlendiriyodur:)
yazmalisin canim belkide cok kalorili ama az doyuran seyler yiyosundur. Eksiklerini bilmeden nasil basaricaksin ki:)
bence artik nickini degistirmelisinn:) citiranne olsun o. Bacaklarin benimkinden ince suanda :)
aramiza hosgeldin o zaman:) adin asya mi? Listeye eklememi ister misin? Cok uzun bi yolun yok kisa surede kurtulcaksin:)
oy canım çektiyerinde olsam akşama kadar su içer yürüyüş yapardım böylece başlamış olursun :)
Durum degilde marul ve ayranla yiyebilirsin istedigin kadarkızlaaarrr çiğköfte dürüm yesem olur mu? akşama sadece salata yiyeceğim.ekmeksiz sulu tavuk yemeği yemiştim öğlen azıcık.
yedim şimdi incecik oluo lavaşı zaten onun da yarısını kopardım dökülmeyecek kadar bıraktım.bu yeter bana akşam yemeğim sayılsın bari.Durum degilde marul ve ayranla yiyebilirsin istedigin kadar
hoşbuldum tabiki isterim listeye girmeyi nickimi kullanayım listede inşallah en yakın zamanda hep beraber bir daha hiç almamak üzere kurtuluruz kilolarımızdanInsan nasil degisiyo yaa:) ne kadar guzel farketmis. Onceden bunu bi kez basarmis olman seni daha da azimlendiriyodur:)
yazmalisin canim belkide cok kalorili ama az doyuran seyler yiyosundur. Eksiklerini bilmeden nasil basaricaksin ki:)
bence artik nickini degistirmelisinn:) citiranne olsun o. Bacaklarin benimkinden ince suanda :)
aramiza hosgeldin o zaman:) adin asya mi? Listeye eklememi ister misin? Cok uzun bi yolun yok kisa surede kurtulcaksin:)
peki sen bilirsin :) ekliyorum nickinle.hoşbuldum tabiki isterim listeye girmeyi nickimi kullanayım listede inşallah en yakın zamanda hep beraber bir daha hiç almamak üzere kurtuluruz kilolarımızdan
Çok güzel kilo vermişsin canım,yine başarırsın. Hepimiz başarıcaazz :)Kızlar 2012 yılında 17 kilo vermeden ve verdikten sonraki halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?