erisin kilolalar gitsin heppssiiiiboyum 1.78 ideal kilom kaç olmalı?
squatı bugün yaptım walla:) ama öldüm bittim
ama belim falan kalın. 60 a bi düşsem ahh ahhcanım sen ideal kilodasın zaten:) hatta 3-4 kilo alsan bile ideal kilodasın:)
aynen inşallah 4 ,5 kilo da gidince yandan yandan oynucam:) hahhhaerisin kilolalar gitsin heppssiiii
senin diyet yapmana gerek yok egzersiz yapman yeterli:) belin kalınsa omzuna bi oklava alıp sağa sola dön. düzenli yaparsan işe yarayabilirama belim falan kalın. 60 a bi düşsem ahh ahh
koşuya başladım her gün yürümeyi başarırım inşallah.senin diyet yapmana gerek yok egzersiz yapman yeterli:) belin kalınsa omzuna bi oklava alıp sağa sola dön. düzenli yaparsan işe yarayabilir
Teşekkürler :)Kizlarcim squatla ilgili fikrimi soylemek icin geldim.yeteri kadar incelince yapmaniz gereken bi spor sekillenmesi icin.ama kilo verirkenki surecte gercekten hos olmuyo yerlesiyo bacaklara
teşekkürler o zmn yapmayalımKizlarcim squatla ilgili fikrimi soylemek icin geldim.yeteri kadar incelince yapmaniz gereken bi spor sekillenmesi icin.ama kilo verirkenki surecte gercekten hos olmuyo yerlesiyo bacaklara
Yaz bence onlarida onemli olan miktari degil ne yedigin dogruyu yanlisi buluruz burda beraber:)ben yazmıyorum listemi çünkü ben sizin gibi henüz yazılıcak kadar az yemiyorum
ama sizinkileri okıyıp yediklerime pişman oluyorum ben sizler kadar yesem kesin kilo veririm inş bi gün başarırım
Fatmacim aradaki fark mukemmel sana inaniyorum bir kez basarmissin ne guzel yine basaracaksin basaracagiz:)Kızlar 2012 yılında 17 kilo vermeden ve verdikten sonraki halim
Başta 83 kg idim Sonra 67 kilo oldum
Hamilelikle ve sonrasında kilolar geri geldi fazlasıyla hemde Çünkü çok fazla serum yedim
Sonrasındada iştahımı hiç kontrol edemedim
Hepimize moral olsun diye ekliyorum Yeniden başarabilceğimi biliyorum :)
Hep beraber başaracağız inşallah...
Fatmacim aradaki fark mukemmel sana inaniyorum bir kez basarmissin ne guzel yine basaracaksin basaracagiz:)
Yalniz benim gozum pastaya takildi daha da oglen yemegimi yemedim mmm nefis
Biran önce sende yaz canım olmaz öyle yavaş yavaş azaltırsın zatenben yazmıyorum listemi çünkü ben sizin gibi henüz yazılıcak kadar az yemiyorum
ama sizinkileri okıyıp yediklerime pişman oluyorum ben sizler kadar yesem kesin kilo veririm inş bi gün başarırım
Çıtır çıtırKizlar bi motivasyon fotosuda benden gelsin.hala vermem gereken kilom tabiki var hemde 6 kilo kadar ama bu altimdaki sortun degil dugmesini cekip belim ustune cikarmak bacaklarimdan yukari geciremiyodum cok degil 1 ay once.
Eki Görüntüle 1224165 Eki Görüntüle 1224166
Canim harikasin bacaklarin incecik acik bi gobisin kalmis bi ay sonra oda giderKizlar bi motivasyon fotosuda benden gelsin.hala vermem gereken kilom tabiki var hemde 6 kilo kadar ama bu altimdaki sortun degil dugmesini cekip belim ustune cikarmak bacaklarimdan yukari geciremiyodum cok degil 1 ay once.
Eki Görüntüle 1224165 Eki Görüntüle 1224166
Bugunden itibaren basla canim gecmise bi sunger cek zararin neresinden donersen kardir ywmeklerini vaktinde ve duzenli yersen inan abur cubura yer kalmiyor karnin tok oldugu icinben yazmıyorum listemi çünkü ben sizin gibi henüz yazılıcak kadar az yemiyorum
Yerim yerimmmmBiran önce sende yaz canım olmaz öyle yavaş yavaş azaltırsın zaten
Yadırgamayız yönlendirirz sadece
Çıtır çıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?