- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
tam olarak bilemiyorum ama bayağı büyük 1 halısaha. Squat nasıl oluyor?görüyorum ve arttırıyorum50 squat ve 50 mekik . bu arada halısahanın çevresi 1 km var mıdır ?
menü güzel ama ertesi gün hepsini topluca yazıyoruz canımKahvaltım:
1/2 ince kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates - salatalık
6 zeytin - az peynir
şekersiz çay
ay canım Squat nasıl bir şeymiş öyle netten bakıp yaptım. şuan bacaklarımı falan hissetmiyorumgörüyorum ve arttırıyorum50 squat ve 50 mekik . bu arada halısahanın çevresi 1 km var mıdır ?
yoğurt yiyebilirsin canım ama meyveyi ilk ara öğünde ye. çünkü 3 ten sonra yenilen meyve kilo yapar:)tebrik ederiim:) bence aksam o karpuzu yeme:) daha cok verirsinn:)
tatlı ihtiyacımı öyle gidereyim diye düşündüm. hem ufacık 1 dilim. bu arada farkettiniz mi bilniyorum ama öğlenle akşam arasında arada bir şey yemiyorum. yemem mi gerekir?
squat için bi araştırma yapmıştım, kalınlaştırıyo bacakları diyenlerde vardı. o yüzden korktum yapmadım bi daha:/ay canım Squat nasıl bir şeymiş öyle netten bakıp yaptım. şuan bacaklarımı falan hissetmiyorumiş yerindeyim ter su içinde kaldım... oyyy oyy
tamam o zaman bugün yapcaklarımız bunlar :) ben hala yerimde oturuyorumay canım Squat nasıl bir şeymiş öyle netten bakıp yaptım. şuan bacaklarımı falan hissetmiyorumiş yerindeyim ter su içinde kaldım... oyyy oyy
neeee ! bir baktım da şimdi kilo artışı olmadığı sürece kalınlaşma olmuycağı söyleniyor . herkes bişi diyorsquat için bi araştırma yapmıştım, kalınlaştırıyo bacakları diyenlerde vardı. o yüzden korktum yapmadım bi daha:/
neeee ! bir baktım da şimdi kilo artışı olmadığı sürece kalınlaşma olmuycağı söyleniyor . herkes bişi diyor[/QUOTcanım benim basenim yok bacaklarım da ince. bnm göbek sorunum var ya
iş yerinde 12 gibi bir meyve yiyorum. o zmn akşam yemicem.malesf 4 ünde 1,5 kilo nasıl peki?yoğurt yiyebilirsin canım ama meyveyi ilk ara öğünde ye. çünkü 3 ten sonra yenilen meyve kilo yapar:)
fotograf bilgisayarda mı telefonda mıKızlar foto nasıl yükleniyo ?
gayet iyi canım:) 1 haftada hemen hemen 3 kilo yapar yani:)iş yerinde 12 gibi bir meyve yiyorum. o zmn akşam yemicem.malesf 4 ünde 1,5 kilo nasıl peki?
bilmiyorum riske atmak istemedim ben:) yeterince kalınnneeee ! bir baktım da şimdi kilo artışı olmadığı sürece kalınlaşma olmuycağı söyleniyor . herkes bişi diyor
bilgisayarda canımfotograf bilgisayarda mı telefonda mı
google a resim yükle yaz. orada hızlıresim yazan yere gir. dosyaları seç yazan yere tıklayıp bilgisayardan fotoyu seç. sonra çıkan adreslerden forumlar için olanı al buraya yorum kısmına yapıştır:)bilgisayarda canım
gayet iyi canım:) 1 haftada hemen hemen 3 kilo yapar yani:)
o zaman göbek eriten hareketlerden birini yap istersen squat yerine ? mekik kalsın ama o ideal bence.
onu yaptımda forumlar için olan hangisi onu çözemedim canımgoogle a resim yükle yaz. orada hızlıresim yazan yere gir. dosyaları seç yazan yere tıklayıp bilgisayardan fotoyu seç. sonra çıkan adreslerden forumlar için olanı al buraya yorum kısmına yapıştır:)
2. sıradaki canımonu yaptımda forumlar için olan hangisi onu çözemedim canım
canım sen ideal kilodasın zaten:) hatta 3-4 kilo alsan bile ideal kilodasın:)boyum 1.78 ideal kilom kaç olmalı?
squatı bugün yaptım walla:) ama öldüm bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?