Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

yoğurt yiyebilirsin canım ama meyveyi ilk ara öğünde ye. çünkü 3 ten sonra yenilen meyve kilo yapar:)

ay canım Squat nasıl bir şeymiş öyle netten bakıp yaptım. şuan bacaklarımı falan hissetmiyorum iş yerindeyim ter su içinde kaldım... oyyy oyy
squat için bi araştırma yapmıştım, kalınlaştırıyo bacakları diyenlerde vardı. o yüzden korktum yapmadım bi daha:/

ay canım Squat nasıl bir şeymiş öyle netten bakıp yaptım. şuan bacaklarımı falan hissetmiyorum iş yerindeyim ter su içinde kaldım... oyyy oyy
tamam o zaman bugün yapcaklarımız bunlar :) ben hala yerimde oturuyorum basen sorunum var benim o yüzden squatı hep yapmaya çalışırım .

o zaman göbek eriten hareketlerden birini yap istersen squat yerine ? mekik kalsın ama o ideal bence.

bilgisayarda canım
google a resim yükle yaz. orada hızlıresim yazan yere gir. dosyaları seç yazan yere tıklayıp bilgisayardan fotoyu seç. sonra çıkan adreslerden forumlar için olanı al buraya yorum kısmına yapıştır:)

google a resim yükle yaz. orada hızlıresim yazan yere gir. dosyaları seç yazan yere tıklayıp bilgisayardan fotoyu seç. sonra çıkan adreslerden forumlar için olanı al buraya yorum kısmına yapıştır:)
onu yaptımda forumlar için olan hangisi onu çözemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…