Nick değiştirme yorumlarına bende katılıyorum. Senin şişko anneliğin falan kalmamış canım :)Kizlar bi motivasyon fotosuda benden gelsin.hala vermem gereken kilom tabiki var hemde 6 kilo kadar ama bu altimdaki sortun degil dugmesini cekip belim ustune cikarmak bacaklarimdan yukari geciremiyodum cok degil 1 ay once.
Eki Görüntüle 1224165 Eki Görüntüle 1224166
Ayyy cok tesekkur ederimmm mucxNick değiştirme yorumlarına bende katılıyorum. Senin şişko anneliğin falan kalmamış canım :)
Kızlaarr kahvaltıda lor peynirli omlet, 1 bardak süt, bir şeftali yedim.
saat 5 gibi de ufak paket gofret yedim (regl olduğum için dayanamadım)
akşam yemeği niyetine
bugünlük bu kadar2 litre su içtim ayrıca.
yok bidaha yooookk:):)Ekmekleri azalttik derken bi de baklava he
Ekmegi azalttik derken simdi de baklava hee
gofretmi:)arada bişey olmaz..afiyet olsun canım benimKızlaarr kahvaltıda lor peynirli omlet, 1 bardak süt, bir şeftali yedim.
saat 5 gibi de ufak paket gofret yedim (regl olduğum için dayanamadım)
akşam yemeği niyetine
bugünlük bu kadar2 litre su içtim ayrıca.
menün güzel böyle gitsen süperr kilo verirsin bence cnm :)kızlar ben geldimmm...menümü yazıyorum
sabah:1 avuç badem kurukayısı karışımı
ara:1 bardak ayran
öğlen:1 tabak salata 1 dilim ekmek
ara:sütlü kahve
akşam:1 kase çorba 1 kase yoğurt
bukadarrrr:)
Uygun olanlar hemen aksam paylasiyo aksam giremeyenler ertesi gun sabah paylasiuo canim:)hadi gelmiş geçmiş olsun bu günü de atlattık. Birde menülerimizi gün içinde mi ekleyelim buraya yoksa ertesi gün mü.bi yerde öle bişiler yazıoduda.
bugun menune bayildimm tam nottt:))kızlar ben geldimmm...menümü yazıyorum
sabah:1 avuç badem kurukayısı karışımı
ara:1 bardak ayran
öğlen:1 tabak salata 1 dilim ekmek
ara:sütlü kahve
akşam:1 kase çorba 1 kase yoğurt
bukadarrrr:)
teşekkür ederim bakalım bu hafta kilo verebilmişmiyim merak ediyorumUygun olanlar hemen aksam paylasiyo aksam giremeyenler ertesi gun sabah paylasiuo canim:)
bugun menune bayildimm tam nottt:))
Bende cok merak ediyoruum:) belki de 1.olursunn:)teşekkür ederim bakalım bu hafta kilo verebilmişmiyim merak ediyorum
gecmis olsun kuzum umarim gecer:/iyiakşamlar kızçeler ne güzel kaynatmışsınız
bende bugün sebebini bilmediğim bi bel ağrısı başladı çok canım yanıyor
menümde berbat diyete uygun deği
sporda yapamadım
bugünlük beni mazur görün...
umarım yarın ağrılarım geçerde kaldığım yerden sporuma devam ederim
vay be böylesini de hiç duymamıştımfıstıklar yaaa bir kızı izledim. 355 kiloymuş ve 1 yılda tam 210 kilo verdi. ehhhh biz burda 5 10 20 neyse işte veremioz
fıstıklar yaaa bir kızı izledim. 355 kiloymuş ve 1 yılda tam 210 kilo verdi. ehhhh biz burda 5 10 20 neyse işte veremioz
youtube böyle başarı hikayeleriyle dolu kuzum weight loss muydu neydi yazınca çıkıyo:)vay be böylesini de hiç duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?