Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bu hafta pek kilo veremedim ben nedense ama spor yaptığım için sıkılaştım.aceba yağlar yakılmayıp kasa mı çevrildi bilemiyorum ??neyse pazar sabahını 4 gözle bekliyorum zaten baskülün fotosunu koyucam artık...

Hic tartildin mi hafta icinde canim

Bugün çok yedim ya acıktım şimdi sanki midem kazındı Bir tabak yoğurt yesem olur mu bu saatte? Bide 3-4 saat işim var uyuyamıcammmm iyice acıkırsam daha zararlı şeyler kaçırmayayım

Bugün çok yedim ya acıktım şimdi sanki midem kazındı Bir tabak yoğurt yesem olur mu bu saatte? Bide 3-4 saat işim var uyuyamıcammmm iyice acıkırsam daha zararlı şeyler kaçırmayayım
Olur canim bi de bi guzel baharatlar koyy. Yada yesllik salata falan dogra ohh mis

bende 1 bardak süt içtim 1 buçuk saat önce ve nedense bende uyuyamıyorum.uyanıklar kervanındayımm..
pazar gününü bnde merak ediorum regl olsamda illa farkeder bnce.

bende 1 bardak süt içtim 1 buçuk saat önce ve nedense bende uyuyamıyorum.uyanıklar kervanındayımm..
pazar gününü bnde merak ediorum regl olsamda illa farkeder bnce.
Bende o donemdeyim ve acayip siskinligim var tartilmaya korkuyorum yani

günaydın sizlere ,yaz soğuk algınlığına da günaydın , kimleri kimleri görüyorum ooo siz de hoşgeldiniz diyetli günler (birşey yiyemiyorum bende kafayı yemeyi tercih ettim )

Günaydın grubun çıtır hatunları :) Dünkü menümü şöylee
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı
Öğlen: Eğitime katıldığım için maalesef kurabiyeden başka bişey yoktu. Bende mide gurultumu bastırsın diye 3 tane kurabiye yedim
Akşam: 2 köfte, çoban salata, ayran
Spordan gelince de 1 yumurta. Dün yaptığım sporla kurabiyeleri eritmişimdir diye düşünüyorum yani umarım öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…