Hic tartildin mi hafta icinde canimBu hafta pek kilo veremedim ben nedense ama spor yaptığım için sıkılaştım.aceba yağlar yakılmayıp kasa mı çevrildi bilemiyorum ??neyse pazar sabahını 4 gözle bekliyorum zaten baskülün fotosunu koyucam artık...
Evet 400 gr vermişim sadeceHic tartildin mi hafta icinde canim
Olsuunn o da biseyy:)Evet 400 gr vermişim sadece
Olur canim bi de bi guzel baharatlar koyy. Yada yesllik salata falan dogra ohh misBugün çok yedim ya acıktım şimdi sanki midem kazındıBir tabak yoğurt yesem olur mu bu saatte? Bide 3-4 saat işim var uyuyamıcammmm iyice acıkırsam daha zararlı şeyler kaçırmayayım
Olur canim bi de bi guzel baharatlar koyy. Yada yesllik salata falan dogra ohh mis
Tutar tutarr:) bende bi 2-3 saat uyumicam ama ac degilim :)Kırmızı biber falan atayım nane kekikkkkkkkk salatalık da koyayım iyi hatırlattın tutsun beni 3-4 saat:)
Kızlar benim yaptığım leslie bu. Ama yeni başlayanlar 1 milden başlayıp yavaş yavaş arttırabilirler. Ben 3 mille başladım çünkü zaten aylardır yürüyüş yapıyorum alışkınım.
Evde olanlar ve spor salonuna gitmek istemeyenler/durumu olmayanlar ya da vakti olmayanlar için çok iyi. Deneyin derim :)
Bende o donemdeyim ve acayip siskinligim varbende 1 bardak süt içtim 1 buçuk saat önce ve nedense bende uyuyamıyorum.uyanıklar kervanındayımm..
pazar gününü bnde merak ediorum regl olsamda illa farkeder bnce.
Bende o donemdeyim ve acayip siskinligim vartartilmaya korkuyorum yani
Bende o donemdeyim ve acayip siskinligim vartartilmaya korkuyorum yani
günaydın asya bekliyoruz menülerini :)günaydın kızlar
bende inşallah pzt.den itibaren menülerimi paylaşcam
neden yiyemiyorsun ne oldu?günaydın sizlere ,yaz soğuk algınlığına da günaydın , kimleri kimleri görüyorum ooo siz de hoşgeldiniz diyetli günler(birşey yiyemiyorum bende kafayı yemeyi tercih ettim )
düzeltiyorum isteediğim gibi yiyemiyorumneden yiyemiyorsun ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?