Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ımmm yedim şimdi 1 kase tadı çok güzel. salatalık bitmiş o yüzden 1 tencereye ayran 1 tabak kadar haşlanmış yeşil mercimek ve 1 avuç kadar nohut koudum.isteyen nohutu arttırır.ve bol nane

bu arada açılan konular nasıl silinio günlükler?kendimizin

açılan konular silinmiyor diye biliyorum

İçme onu ya işlenmiş gıda hem de şeker var içinde çok zararlı Onun yerine bir sürü alternatif bulabilirsin iced cafe latte yap mesela soğuk süte koy nescafe biraz iç bari daha az zararlı olur
açılan konular silinmiyor diye biliyorum
bir kötü alışkanlığım o yea tamam tamam içmiyorum pekii tamam yahu tamam (kendime kabul ettirme çabaları)

silinmiyor mesajlar canım:)

teşekkür ederim :)
nabeeer bu arada gidiyor mu kilolar ? :)vedalaşıyorum ben herbiriyle tek tek
bilmiyorum yarın görücem:) ama bu hafta verdiğimi zannetmiyorum

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz :) dünkü menümü paylaşayım
Sabah: salatalık domates çay 5 adet zeytin
Oglen: izgara tavuk bir dilim ekmek
Akşam : bir kase cacık
2, 5 litre su
Bu aralar leslie yi iyice aksattim ama mekik çekmeye devam ediyorum iki haftadır kilo verdiğimi hafiflediğimi ve karnımın düzleştiğini hissedebiliyorum :)

Kızlar Dünün menusu
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara 10 findik sütlü kahve
Akşam 5 yemek kaşığı patlıcan
45 dakika yürüyüş ingiliz sodali 1.5 litre su+1 litre normal su 3 fincan yeşil çay
Artık diyetimi değiştiriyorum geç kahvaltı yaptığım için diyetisyenim değiştirdi yarın büyük gün bu hafta bozmadim içim huzurlu :)

Bu ara da 45 dakika yürüyüşun yanına bişeyler yapmak istiyorum Leslie mi michael mi bişey diyordunuz hangisi daha etkili daha önce spor yaptığım için dayanikliyimdir ona göre onerilerinizi alabilir miyim

Fark gördüğüne çok sevindim canım:) Zaten bu hafifliği hissetmek bile yeterrr:)
yarınki kilonu çok merak ediyorum o zaman:) hiç bozmadıysan iyi bi sonuç seni bekliyoo:) Sakın bugün bozayım deme bakk:)

verdiği hafiflik bile yeter ya :) vermesen de önemli değil sonuçta sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun .
evet o kadar önemli değil çünkü reglm zaten ödem de var:) bir dahaki hafta regl de bitince çok daha iyi veririm:)
Bu ara da 45 dakika yürüyüşun yanına bişeyler yapmak istiyorum Leslie mi michael mi bişey diyordunuz hangisi daha etkili daha önce spor yaptığım için dayanikliyimdir ona göre onerilerinizi alabilir miyim
jillian michaels level 1 i öneriyorm o zaman canım. leslie zaten yürüyüş programı, yürüyosan ayrıyeten bunu yapmana gerek yok:)

Dayanıklıysan jillian yap valla ben çok zorlandım. Ötekisine yürüyorsan bence gerek yok jillian ile insan iyi sıkılaşır da ben her gün yapamıyorum alışamadım daha yoruluyorum çok

Aynen oyle canim hafifligi hissetmek bile onemli eskiden surekli abur cubur yedigimden hep siskin hissederdim kendimi artik oyle bir his yok :)

Aynen ya haftada 3 yapsak yine iyi ben yürümeye başladım iki gündür bakalım en kolayı
ve yaptığımız herşeyden daha sağlıklı geliyo bana yürüyüş:))
Aynen oyle canim hafifligi hissetmek bile onemli eskiden surekli abur cubur yedigimden hep siskin hissederdim kendimi artik oyle bir his yok :)
bi tek bu his bile yeter abur cubur yememek için

Teşekkürler hemen nette bakıyorum yürüyüşe destek olsun eylül 15te 60 olmak için herşeyi yapacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…