Evet yaaaBenim de bir haftam var sanırım bende de var bi şişlik şimdiden başladı hadi hayırlısı fazla çıkmayalım da tartıda
gecmis olsun canim:)günaydın sizlere ,yaz soğuk algınlığına da günaydın , kimleri kimleri görüyorum ooo siz de hoşgeldiniz diyetli günler(birşey yiyemiyorum bende kafayı yemeyi tercih ettim )
kurabiyelere ragmen menun iyi:) eritmissindir bencede:)Günaydın grubun çıtır hatunları :) Dünkü menümü şöylee
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı
Öğlen: Eğitime katıldığım için maalesef kurabiyeden başka bişey yoktu. Bende mide gurultumu bastırsın diye 3 tane kurabiye yedim
Akşam: 2 köfte, çoban salata, ayran
Spordan gelince de 1 yumurta. Dün yaptığım sporla kurabiyeleri eritmişimdir diye düşünüyorum yani umarım öyledir
günaydın kızlar
sabah: domates peynir haşlanmış yumurta çay
ara: muz
öğlen 4 yemek kaşığı yoğurt ve salatalık 1 adet
ara: yarım şişe sade soda
akşam: 1,5 tabak çorba ekmeksiz salata ve yarım dilim karpuz
dün yaptığım o squat hareketinden sonra yürüyüşe çıkacak halim kalmadı sadece 15 dk yürüyebildim. bacaklarım et kesti resmen. bu arada her gün tartılıyorum. 2 kilo gitti bnde:)
dün yaptın mı dediklerimizi ben yapamadım o squattan sonra hala çok kötü bacaklarım. sadece 15 dk yürüyebildim. şimdi bile adım atacak halim yok ne bi bir şeymiş o yaerisin kilolalar gitsin heppssiiii
yaaaaa şuan içime bi korku geldi. ya bnm de ikinci hafta durursa kilo vermemAyy hadi darısı başımıza :) ilk hafta ne güzel verdim sonra durduHala da hareketlenme yok sanırım yarın anlayacaz bakalımm menün de güzelmişş afiyet olsun
aaa bu kadar niye zorladı seni ya ... bizim bir fitness hocası acı var mı diye sorup dururdu acı varsa işe yarıyormuş . ama tabi fazla yüklenmemek de gerek 50 tane mi yapmıştın ?dün yaptın mı dediklerimizi ben yapamadım o squattan sonra hala çok kötü bacaklarım. sadece 15 dk yürüyebildim. şimdi bile adım atacak halim yok ne bi bir şeymiş o ya
Oo tebriklerr:)günaydın kızlar
sabah: domates peynir haşlanmış yumurta çay
ara: muz
öğlen 4 yemek kaşığı yoğurt ve salatalık 1 adet
ara: yarım şişe sade soda
akşam: 1,5 tabak çorba ekmeksiz salata ve yarım dilim karpuz
dün yaptığım o squat hareketinden sonra yürüyüşe çıkacak halim kalmadı sadece 15 dk yürüyebildim. bacaklarım et kesti resmen. bu arada her gün tartılıyorum. 2 kilo gitti bnde:)
ben de anlamadım evet 50 tane yaptım sen der demez. inan çok kötüyüm yaaaa bu kadar niye zorladı seni ya ... bizim bir fitness hocası acı var mı diye sorup dururdu acı varsa işe yarıyormuş . ama tabi fazla yüklenmemek de gerek 50 tane mi yapmıştın ?
teşekkür ederim haftaya da böyle dkilo vermem devam eder mi ki:)Oo tebriklerr:)
ben mekiği yapmadım ama diğerlerini yapmaya çalıştım .umarın geçer en yakın zamanda . toparlanınca haber ver ya :/ben de anlamadım evet 50 tane yaptım sen der demez. inan çok kötüyüm ya
tmam canm hemen geçse keşke. hamlıktan oldu herhaldeben mekiği yapmadım ama diğerlerini yapmaya çalıştım .umarın geçer en yakın zamanda . toparlanınca haber ver ya :/
sen devam edersen o da ederr :)) squatı bn de yapmıştım geçen hafta.3 gün yürüyüşüm bile değişti. bida yapmadım zaten:)teşekkür ederim haftaya da böyle dkilo vermem devam eder mi ki:)
sonuçları bize de bildir canım:)kızlarr ben bugün ayran detoksu yapmaya başlıorum. Kahvaltımı klasik yaptım akşama kadar 2 saatte bir ayranlı karışım yenecek ama ben acıktıkça içeceğim. birde ayranın içine bir sürü şey konuyor.ben kolayımda olanları koycam.haşlanmış mercimek ve nohut var evde.ama ben sadece haşlanmış mercimek ve salatalık ve nane koyacağım.
kızlarr ben bugün ayran detoksu yapmaya başlıorum. Kahvaltımı klasik yaptım akşama kadar 2 saatte bir ayranlı karışım yenecek ama ben acıktıkça içeceğim. birde ayranın içine bir sürü şey konuyor.ben kolayımda olanları koycam.haşlanmış mercimek ve nohut var evde.ama ben sadece haşlanmış mercimek ve salatalık ve nane koyacağım.
sonuçları bize de bildir canım:)
yaaaaa şuan içime bi korku geldi. ya bnm de ikinci hafta durursa kilo vermem
bnm toplamda 6 kilo fazlalığım vardı 2 kilosu gitti kaldı 4 kilo:)Durmaz belki canım ama ara sıra duruyor diyeti bırakmayıp devam edince sonra yine vermeye başlıyorsun sabretçezz kurtulana kadar
sen devam edersen o da ederr :)) squatı bn de yapmıştım geçen hafta.3 gün yürüyüşüm bile değişti. bida yapmadım zaten:)
bnde bidaha mı aman aman. aynı bnm de öyle hamile kadınlar gbi yürüyorum artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?