Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Benim de bir haftam var sanırım bende de var bi şişlik şimdiden başladı hadi hayırlısı fazla çıkmayalım da tartıda
Evet yaaaButun moralim gidiyo sonra

günaydın sizlere ,yaz soğuk algınlığına da günaydın , kimleri kimleri görüyorum ooo siz de hoşgeldiniz diyetli günler (birşey yiyemiyorum bende kafayı yemeyi tercih ettim )
gecmis olsun canim:)

kurabiyelere ragmen menun iyi:) eritmissindir bencede:)

günaydın kızlar
sabah: domates peynir haşlanmış yumurta çay
ara: muz
öğlen 4 yemek kaşığı yoğurt ve salatalık 1 adet
ara: yarım şişe sade soda
akşam: 1,5 tabak çorba ekmeksiz salata ve yarım dilim karpuz
dün yaptığım o squat hareketinden sonra yürüyüşe çıkacak halim kalmadı sadece 15 dk yürüyebildim. bacaklarım et kesti resmen. bu arada her gün tartılıyorum. 2 kilo gitti bnde:)

Ayy hadi darısı başımıza :) ilk hafta ne güzel verdim sonra durdu Hala da hareketlenme yok sanırım yarın anlayacaz bakalımm menün de güzelmişş afiyet olsun

dün yaptın mı dediklerimizi ben yapamadım o squattan sonra hala çok kötü bacaklarım. sadece 15 dk yürüyebildim. şimdi bile adım atacak halim yok ne bi bir şeymiş o ya
aaa bu kadar niye zorladı seni ya ... bizim bir fitness hocası acı var mı diye sorup dururdu acı varsa işe yarıyormuş . ama tabi fazla yüklenmemek de gerek 50 tane mi yapmıştın ?

Oo tebriklerr:)

kızlarr ben bugün ayran detoksu yapmaya başlıorum. Kahvaltımı klasik yaptım akşama kadar 2 saatte bir ayranlı karışım yenecek ama ben acıktıkça içeceğim. birde ayranın içine bir sürü şey konuyor.ben kolayımda olanları koycam.haşlanmış mercimek ve nohut var evde.ama ben sadece haşlanmış mercimek ve salatalık ve nane koyacağım.

teşekkür ederim haftaya da böyle dkilo vermem devam eder mi ki:)
sen devam edersen o da ederr :)) squatı bn de yapmıştım geçen hafta.3 gün yürüyüşüm bile değişti. bida yapmadım zaten:)
sonuçları bize de bildir canım:)

sonuçları bize de bildir canım:)[/QUOTE]

tamm cnm bende regl dönemi diye yapıyorum duraklamiim die malum yarın tartı:)

Yap bakalım etkili oluyorsa ben de yapmak istiyorum 2-3 günlük detoks gibi bir şey kilo vermem durdu galiba hızlandırsın biraz

sonuçları bize de bildir canım:)

tamm cnm bende regl dönemi diye yapıyorum duraklamiim die malum yarın tartı:)[/QUOTE]
bende o dönemdeyim ve kendime eziyet etmemek için tatlı şeyler bile yedim:/ yarından umudum yok hiçç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…