Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bence en güzeli yürüyüş çünkü rejim bittiğinde o moddan çıktığında hayatım içinde yürüyüşe devam edebilirim ama aerobik alet plates için ekstra zaman gerekiyor yapmayinca da geri alıyorsun ama yürüyüş hiç bitmez

Kızzz çok mu yiyom ben ya kahvaltıda yumurta dil peyniri 8 zeytin domates ceviz bide 4 tane mürdüm eriği yedim küçük boyutlardaydılar çok fena doydum
bizim önceki yaptığımız ara öğünlüye göre şuan bende çok yiyorum. Ama biz şuan Karatay uyguluyoruz o yüzden çok değil tatlım:)

evet zaten diğer egzersizler vücudun toparlanmasına yardımcı:) ama yürüyüş kiloyu korurken bile gerekli bir şey:)

BANA göre biraz fazla yani kilonu bilmiyorum ama benim kilo aralığımda bu kadar yesem kilo veremiyorum ama her bünye farklı tabi...
Ama karatay diyeti yapıyorum ona uyuyorum sabah kalvaltıda bunlar var akşam daha hafif iki öğün besleniyoruz zaten zararlı bişey yok aslında menümde ama meyveyi de akşam yiyemediğimiz içn kahvaltıda yiyorum o da üç günde bir

ben karatayı bilmiyorum ama bana çok geldi o yüzden herhalde:)
İşin özeti iki öğün yiyosun sabah yazdıklarımı yiyosun akşam da salata çorba sebze yoğurt falan ne varsa artık yiyosun arada acıkırsan ayrAn süt falan serbest bu kadına göre zayıflamak için vücudun leptin hormonu salgılaması gerekiyomuş onu da 4-5 saatte salgılıyomuş açken o yüzden sık sık yemeyi önermiyo bende merak etim yapıyom 3-4 gündür bakalım birkaç hafta uygulucam hiç aç kalmadım ama bunda doyarak kalkıyorum sabah o yüzden akşama kadar acıkmıyorum

Mrb arkadaşlar çok hızlısınız takip edemiyorum sizi. Bu arada şöyle hızlıca baktım leslie hakkında benimde bir kaç yorumum olucak. Ben sevgi arkadaşımızdan öğrendim ve iyiki öğrenmişim. 1 haftadır her gün yapıyorum ilk 1 mille başladım şuan 3 mille yapıyorum ve bacaklarımda gözle görülür bir sıkılaşma oldu.3 mil den sonra mekik çekiyorum ve bir kaç bacak hareketi yapıyorum cidden fark etti bende tavsiye ederim.başarılar :)

Ben pek bilmiyorum Karatay dukan İsveç belli bir sistem uyguluyorsan ben karismayayim :)

gözle görülür bi fark görmen ne kadar güzell:)

Ben pek bilmiyorum Karatay dukan İsveç belli bir sistem uyguluyorsan ben karismayayim :)

Deniyorum bakalım nasıl olacak kilo vercez diye denemediğim şey kalmadıydı :) İsveç diyeti 13 gün sürüyor ben geçen sene 10 gün yapmıştım 5 kilo verdiydim geri de almadım sonra dikkat edince aslında onu yapabilirim bir ay sonra falan iyi aklıma getirdin 6 gün yapsam yeter:)

isveçe hiç bakmadım o nasıl oluyo canım

Biraz zorluyo ama ilk 6 gün 4 kilo falan vermiştim 10 günde 6 verdim sonradan birkaç ay almadım sonra yine fast food yiynce aldım onu mu yapsam ya en az 6 gün en fazla 13 gün yapılıyor. Biraz incele canım listesine göz at baya zorluyo ama 4.gün falan alışmıştım ama anca 10 gün dayandım

Forumda da vardır yapan göz atayım bu gece bakayım ne yorum yapmışlar. Sevgilimle birlikte yapmıştım o da vermişti 5-6 kilo o da almadı sonra onu. Bu arada ben kaçamağımı bu akşam yaptım sevgilim saolsun Şimdi o yüzden yürüyüşe gidiyorum bir saat yürüyeyim yarın da kaçamak yok bana bu arada sabah tartıldıydım karatayla da vermişim 1 kilo:) Hem de hiç aç kalmıyorum

bende şu 2 günlük ayran detoksundan sonra yapmayı düşünüyorum bu diyeti.gelişmelerini takip edeceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…