- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
inşallah canım dün neler yedin bakalım?kaçamak var mı?bu hafta en çok kilo ben vercem nihahaen sağlıklısından umarım :)
herkes söyledikten sonra en çok kim vermiş açıkklar msıın canım?Kızlar Salı gününe geldik hala kilo bildirimi yapmayanlar var mesaj attığım halde. Eğer aktif olamayacaksanız daha önceden bildirmeniz gerekir.
O yüzden hala bildirmeyen 3 kişiyi listeden çıkaracağım. Haberiniz olsun..
Nilay vermiş canım 2.6 kilo vermiş:) yine o 1. yani. ilk sayfadan bakabilirsin listeyeherkes söyledikten sonra en çok kim vermiş açıkklar msıın canım?
ooo süpermiş Nilay ı tebrik ederim öyleyseNilay vermiş canım 2.6 kilo vermiş:) yine o 1. yani. ilk sayfadan bakabilirsin listeye
vayyy süper tebrik ediyorum nilay arkadaşımızı.inş darısı başımıza.bi spor yapmaya başlayabilsem bende daha iyi olacak ozamn inş.Nilay vermiş canım 2.6 kilo vermiş:) yine o 1. yani. ilk sayfadan bakabilirsin listeye
Tü tü tüü maşallah Nilay'cım,darısı başımıza inşallahNilay vermiş canım 2.6 kilo vermiş:) yine o 1. yani. ilk sayfadan bakabilirsin listeye
farkettim canım neden böyle olduSabah kahvaltım:
1 porsiyon kaşarlı sucuklu omlet
Yarım kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı nutella
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeğimi henüz yemedim.
Bu aralar çok zorlanıyorum
hayırrrr dondurma değillllbende yazayım utanc verıcı menumu aslında sabah ıyı baslamıstım ama
sabah 8.30 1 haslanmış yumurta
1 saltalık
5 zeytın
1 tel çeçil peyniri
1 dılım tam b. ekmegı
öglen 2.30 1 tabak yogurtlu makarna
5 yeşil biber
makarnadan sonra aksama bırsey yememeyı düsünüyorum belkı dondurma
denicem cnm inş tutabılırım kendımıhayırrrr dondurma değillllbir kase çorba bir kase yoğurt iyidirr ekmeksiz:)
Ayy olmazmiiii:)harikasiiin:)Eki Görüntüle 1226792
Kızlaarr bu da benim fotoğrafım. soldaki kışın 73,6 olan, sağdaki de bugün 67,9 olan halim. Değişiklik var mı sizce? :)
Geçen hafta çok gezdik, dışarda yedikfarkettim canım neden böyle oldu
Benimde amacım senin gibi çıtır anne olmak :)Ayy olmazmiiii:)harikasiiin:)
Bosaniyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?