Cok iyi olur valla:)Olur valla o zamana kadar 3-4 kilo versek ne güzel olur:)
evet canim musait olanlarla bulusmayi dusunuyorz:)kızlarrrr merhabaa.ohhh sohbet güzel bakıyorumda:)
Eylulun ilk haftalarinda anadolu yakasinda dusunuyoruz canim:)ahsen1234, post: 36634244, member: 619975"]ne buluşması nerde buluşuyorsunuz?
hımmm İst da yani.ben gelemem maalesef.neyse nasip:)Eylulun ilk haftalarinda anadolu yakasinda dusunuyoruz canim:)
Seninle de izmitte rastlasiriz belki belli mi olur:)hımmm İst da yani.ben gelemem maalesef.neyse nasip:)
Istahimiz bir acildi ki sorma:))Eki Görüntüle 1226700 Sabah kahvaltim.
Aksama dogru yine suyunu cikardim cekmedim onlari.oglen ayvalik tostu yedim aksam ustu magnolia aksamda pidesiz iskender yedim.bunlari vucudumdan atmam tam 1 haftami alir.yarin nasil ac uyanicam belli degil
evet hayırlısı. bu günümüzde bitti.yarın inş hepimizin güzel geçer.ben çıkıyorum şimdi.hayırlı nurlu geceler:)Seninle de izmitte rastlasiriz belki belli mi olur:)
Iyi geceler canimcim:)evet hayırlısı. bu günümüzde bitti.yarın inş hepimizin güzel geçer.ben çıkıyorum şimdi.hayırlı nurlu geceler:)
Ya varya mahvoldum hemen sistim ya hemen zaten regliyim bide ustune sekerdi hamurdu balon oldumIstahimiz bir acildi ki sorma:))
Ödem yapmistir canim duzene soktugun an duzelirrr:)Ya varya mahvoldum hemen sistim ya hemen zaten regliyim bide ustune sekerdi hamurdu balon oldum
Bekliyorm canim:))Kızlar uzak kaldım çoğu kişi kilo vermiş sevindim :)
evime geldim şükür
yarın kilomu yazacağım...
iyi geceler hepinize
Guzel bi salata hem karnin doyar hem bos miden rahatsiz olmaz
Bosaniyorum canimCanım senin neden moralin bozuk çok özel olmazsa sormak istiyorum aklıma takıldı ben seni takip ediyorum karataya alıştırdın beni :) Ne varsa canını sıkma zaman her şeyin ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?