sadece biraz cipsle yarım kilo alınmaz şişkinliktir o zaten fazla bişey yememişsin koca gün üzülme öyle hemenKızlar Dünün menusu
Sabah 4 ceviz 1 bardak süt
Ara 4 kayısı yeşil çay
Öğle 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Saat 5 1 bardak süt
Aksam ızgara köfte ayran
Aksam cips yedim ve direk yarım kilo almisim çok moralim bozuk veremiyorum korkarım geriye donus yapacağım
günaydıın , inşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer senin için :)Bosaniyorum canim
Günaydın canım, çok üzüldüm bunu okuyunca. Umarım yeni hayat senin için çoook güzel başlar. Gerçekten zaman herşeyin ilacı. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa hepimiz senin yanındayız.Bosaniyorum canim
çook hoşEki Görüntüle 1226792
Kızlaarr bu da benim fotoğrafım. soldaki kışın 73,6 olan, sağdaki de bugün 67,9 olan halim. Değişiklik var mı sizce? :)
Eki Görüntüle 1226792
Kızlaarr bu da benim fotoğrafım. soldaki kışın 73,6 olan, sağdaki de bugün 67,9 olan halim. Değişiklik var mı sizce? :)
Bosaniyorum canim
canımcım menün güzelmiş.geçmiş olsun iyisin inş bugün. ben de bugün öğle biyere misafirliğe gideceğim biliyorum hazırlık yapacaklar mutlaka.bu sebeple kahvaltıda 1 türk kahvesi içeceğim.öğle orada yerim.akşama da hafif bi şekilde atlatırım diye düşünüyorum.dün spor yapmadım hastaydım iyileşmek istedim e tabi biraz ödül de verdim kendime amaa abartmadan :) kendime gelebildim çok şükür . Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum ...
sabah : 1 dilim karpuz , 1 yumurta , 2 kibrit kutusu peynir ,domates, 6 zeytin ,1 kahve
yenildi. Şimdiden diğerlerini de yazıyorum çünkü buraya yazdığım şeyleri yapmaya çalışıyorum :)
ara :yulaf +elma +kakao karışımı
öğle : 1 kase çorba ,yoğurt
ara: 1 türk kahvesi
akşam : 1 kase çorba , sebze yemeği (7 kaşık ) ve salata
ara : 1 bardak süt
spor : 1 saat yürüyüş .
çook hoş
Çok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldum :)Tabiyki var şekerim süpersin özellikle karın bölgenden çok iyi gitmiş yağlar
Tebrik ediyorum seni
nerde buluşulacak kızlar?Benim okulum acildiginda gelicem kendimesmdi bi ya mahmurlugu var ustumde:) saka maka bulusma gunu de yaklasiyoo. Eylulun ortalarinda bulusuruz:)
Üzüldüm canım.. Ama en doğru kararı vereceğine eminim. Umarım çok mutlu olursun her ne yaparsan pişman olmazsın ileride iyi ki yaptım dersin ..Bosaniyorum canim
geçmiş olsun canım :)günaydın kızlar bu ara bir rahatsızlıgım var aktıf olamıyorum ama en yakın zamanda sızınle saglıklı bır dıyete baslıyacgım inş saglıklı kılo vermeler
ödem yapmıştır o tatlım 2-3 gün dikkat et geçer:)Kızlar Dünün menusu
Sabah 4 ceviz 1 bardak süt
Ara 4 kayısı yeşil çay
Öğle 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Saat 5 1 bardak süt
Aksam ızgara köfte ayran
Aksam cips yedim ve direk yarım kilo almisim çok moralim bozuk veremiyorum korkarım geriye donus yapacağım
hemde nasıl farketmişş. bacaklardaki farka baksanaa:)Eki Görüntüle 1226792
menün gayet güzel canım o 1 saat yürüyüşü de hiç bırakmazsan çok güzel verirsin:)dün spor yapmadım hastaydım iyileşmek istedim e tabi biraz ödül de verdim kendime amaa abartmadan :) kendime gelebildim çok şükür . Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum ...
sabah : 1 dilim karpuz , 1 yumurta , 2 kibrit kutusu peynir ,domates, 6 zeytin ,1 kahve
yenildi. Şimdiden diğerlerini de yazıyorum çünkü buraya yazdığım şeyleri yapmaya çalışıyorum :)
ara :yulaf +elma +kakao karışımı
öğle : 1 kase çorba ,yoğurt
ara: 1 türk kahvesi
akşam : 1 kase çorba , sebze yemeği (7 kaşık ) ve salata
ara : 1 bardak süt
spor : 1 saat yürüyüş .
kadıköy tatlmnerde buluşulacak kızlar?
ne zman ben bursadayım ama bir ayağım hep istanbulda:)kadıköy tatlm
eylülün ortalarında canım ama kesin bi tarih yok:) zaten karar verilince gelebilecek herkesin müsait oldugu bi gün belirleriz. mesela haftasonu:)ne zman ben bursadayım ama bir ayağım hep istanbulda:)
eylülün ortalarında canım ama kesin bi tarih yok:) zaten karar verilince gelebilecek herkesin müsait oldugu bi gün belirleriz. mesela haftasonu:)
inşallah canımm:) çok güzel olacakkk:)inşallah müsait olurum da gelebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?