Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

sadece biraz cipsle yarım kilo alınmaz şişkinliktir o zaten fazla bişey yememişsin koca gün üzülme öyle hemen

dün spor yapmadım hastaydım iyileşmek istedim e tabi biraz ödül de verdim kendime amaa abartmadan :) kendime gelebildim çok şükür . Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum ...
sabah : 1 dilim karpuz , 1 yumurta , 2 kibrit kutusu peynir ,domates, 6 zeytin ,1 kahve
yenildi. Şimdiden diğerlerini de yazıyorum çünkü buraya yazdığım şeyleri yapmaya çalışıyorum :)
ara :yulaf +elma +kakao karışımı
öğle : 1 kase çorba ,yoğurt
ara: 1 türk kahvesi
akşam : 1 kase çorba , sebze yemeği (7 kaşık ) ve salata
ara : 1 bardak süt
spor : 1 saat yürüyüş .

Bosaniyorum canim

merhaba arkadaşşım çok üzüldüm.çok çok ciddi bir sorun yoksa bence evliiliğinizi kurtarmaya çalışın.bu mevzular hiç dışarıdan görünmeye benzemez.insanlar gaz verir atar tutar ama sonuç olarak sen tek yaşarsın bu sürecin sonrasını.iyi düşünün bence karşılıklı konuşun güzelce.iki tarafında hatalarını eksiklerini yatırın masaya.inşaAllah hakkında hayırlısı olur.

canımcım menün güzelmiş.geçmiş olsun iyisin inş bugün. ben de bugün öğle biyere misafirliğe gideceğim biliyorum hazırlık yapacaklar mutlaka.bu sebeple kahvaltıda 1 türk kahvesi içeceğim.öğle orada yerim.akşama da hafif bi şekilde atlatırım diye düşünüyorum.

Bosaniyorum canim
Üzüldüm canım.. Ama en doğru kararı vereceğine eminim. Umarım çok mutlu olursun her ne yaparsan pişman olmazsın ileride iyi ki yaptım dersin ..

günaydın kızlar bu ara bir rahatsızlıgım var aktıf olamıyorum ama en yakın zamanda sızınle saglıklı bır dıyete baslıyacgım inş saglıklı kılo vermeler
geçmiş olsun canım :)

ödem yapmıştır o tatlım 2-3 gün dikkat et geçer:)
Eki Görüntüle 1226792
Kızlaarr bu da benim fotoğrafım. soldaki kışın 73,6 olan, sağdaki de bugün 67,9 olan halim. Değişiklik var mı sizce? :)
hemde nasıl farketmişş. bacaklardaki farka baksanaa:)

menün gayet güzel canım o 1 saat yürüyüşü de hiç bırakmazsan çok güzel verirsin:)

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah: domates salatalık peynir 1tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek.
ara: karpuz
kaçamak: küçük bir ekler zorla yedirdi arkadaşım
öğlen 4yemek kaşığı yoğurt ve 1 adet salatalık
akşam: 2 kase cacık ve 1 tabak bulgur pilavı ve acı biber
yaklaşık yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…