yeniden başlıyomuş gibi düşün canım bu bozulma devam etmemeli sende biliyosun:)Geçen hafta çok gezdik, dışarda yedik
Düzenim bozuldu yani.
Nasıl düzelecek bilmiyorum.
kaçamağı bile makul yapmışsın tabiki bu kadar kilo verirsin:) tebrik ederimmmTeşekkür ederim kızlar:)
Dünki menüm
Sabah tek şeker kahve (09:30)
Ara: Mısır püskülü çayı(11:30)
Öğlen (13:00)
2 dolma biber yanına bol yoğurt
Ara(Yok)
Akşam(19:00)
Kocişle cafeye gittik kendime ödül verdim ve yarım dilim kakaolu kek yedim yanındada şekersiz bir fincan çay
2,5 litre su
Yarım saat yürüyüş
yüzmek iyi kilo verdiriyo canım en azından sabit kalırsın benceKızlar tatildeyim hiç dikkat edemiyorum ne bulsam yiyorumbol bol yüzüp yürüyorum geziyorum umarım almam
kaçamağı bile makul yapmışsın tabiki bu kadar kilo verirsin:) tebrik ederimmm
ne güzel bak 1 dilim kek bile fazla gelmiş:) bu çok iyi birşey:)Aslında ben kek kocişde börek aldı ama ben yiyemeyince yarısınıda kociş yedi.
Benim için iyi oldu tabi.Hem nevsim köreldi hemde akşam yemeğini geçiştirmiş oldum.
Ordan çıkıncada eve yürüdük baya iyi geldi.
ne güzel bak 1 dilim kek bile fazla gelmiş:) bu çok iyi birşey:)
nefsini iyi terbiye ediyosun
oo bu da çok güzel bi kararrr:) hayatını çok sağlıklı bi hale getiriyosunn devam etmelisinnnUmarım böyle devam ederim.
Dün akşam itibari ile sigarayı bıraktım.
Zaten evlenene kadar ağzıma sürmemiştim sonra hamilelikte hiç içmedim.
İşe başlıyana kadar yine içmedim sonra bir bakmışsın içiyorum.
Hep kociş yüzünden ona eşlik etcem diye bir bakmışınız alışmışım.
Bu durum yani alışkanlıktan vazgeçmek beni biraz zorluyabilir.
Şu ana kadar ağzıma sürmedim pakette almadım inş böyle devam ederim
tebrik ederim darısı bize inşNilay vermiş canım 2.6 kilo vermiş:) yine o 1. yani. ilk sayfadan bakabilirsin listeye
oo bu da çok güzel bi kararrr:) hayatını çok sağlıklı bi hale getiriyosunn devam etmelisinnn
Bu azmin hepimize örnek olsun canım :)Evet kuzuşum artık zamanı gelmişti...
Şöyle tam bıraktım diye güveneyim kendime sıra kocişede gelecek
Ben koç burcuyum damarıma basmıcaksın basarsann sonucuna katlanırsın.
Bana zayıflıyamazsın,dedi ve karar alındı.
Sigarayı bırakamazsın dedi karar alındı.
Haydi hayırlısı
haha benim de yükselenim koççEvet kuzuşum artık zamanı gelmişti...
Şöyle tam bıraktım diye güveneyim kendime sıra kocişede gelecek
Ben koç burcuyum damarıma basmıcaksın basarsann sonucuna katlanırsın.
Bana zayıflıyamazsın,dedi ve karar alındı.
Sigarayı bırakamazsın dedi karar alındı.
Haydi hayırlısı
güzel gidiyor canım ya benim tatilim bitmek üzere:) izmite gittiğimde anne yemeği olmayacağı için bütün kaçamaklara son vericem sanırım sonundaNasıl gidiyor altın kızlar ben tam gaz devam
Bu azmin hepimize örnek olsun canım :)
haha benim de yükselenim koçç
Olmaz miiiTeşekkür ederim tatlım...Devamı gelsin diyebiliyorum yanlızca..
Yükselenim ne bilmiyorum kız ben
Sendede vardır inat dimi
Evet bol bol tadını çıkart sonra devam edersin zaten öptümgüzel gidiyor canım ya benim tatilim bitmek üzere:) izmite gittiğimde anne yemeği olmayacağı için bütün kaçamaklara son vericem sanırım sonunda
Evet tatlim bende optumm:)Evet bol bol tadını çıkart sonra devam edersin zaten öptüm
Olmaz miiiburcum bogaa. En inatci burclardan biri:)
kızlar haftnın birincisi olan arkadaşın paylaşımını bir türlü bulamadım.ne yaptın arkadaşım nasıl verdin okadar yada ne yaptığını bilen varsa yazsın lütfeeenn (özellikle Sevgi cimcim sen biliosundur)
Nilayın söylediklerine katılıyorum canım bende hemen hemen onu uyguladım kilo verirken anlattım da zaten hikayemde:) ama evde oldugum süre içinde çok fazla dikkat edemedim. cumartesi günü izmite döndüğümde yeniden dikkat etmeye başlıcam:) ama genel olarak yapılacak şeyler aynı zaten Nilay'ında bahsettiği gibi:)kızlar haftnın birincisi olan arkadaşın paylaşımını bir türlü bulamadım.ne yaptın arkadaşım nasıl verdin okadar yada ne yaptığını bilen varsa yazsın lütfeeenn (özellikle Sevgi cimcim sen biliosundur)
sen bu karataya iyi uyum sağladın bakıyorummmKahvaltım= 2 yumurta (zeytinyağı döküp pişirdim tavada), 8 yeşil zeytin, 1 domates, ceviz + 1 bardak ayran içtim
Akşam yemeğimi 7 gibi yemeyi planlıyorum. Zeytinyağlı taze fasulye+ yoğurt var menüdeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?