Zeytini 10'a çıkarsan tam bir Karatay Kahvaltısı yapmış olursun :) Bende böyle bir kahvaltı yaptığmda inanılmaz doyuyorum.Günaydın kızlarrr..... karnım yine patlayacak gibiiii.normalde bir dilim ekmek yiyorum zaten ama bugün evde ekmek yoktu,bende madem kas falan yapıo 2 haşlama yumurta yiyeyim dedim.yanına 1 domates büyük bir salatalık 4 zeytin ve bayağı tuzsuz peynir koyarak servis tabağımı doldurdum.feci şiştim atmak olmasaydı yemezdim ,verecek başkasıda uoktu.
midem küçülmüş demekki :):) diğer öğünlerimde azıcicik yiyeyim bari
Belkide aksama agirlik veriyosundur canim? Oglen daha cok aksam daha az yemeye calis. Spordan sonra da sut veya yogurt ye:)Kızlaar dünkü menüm:
Sabah: Karatay kahvaltısı
Öğlen: Domates çorbası
Ara:3 yarım ceviz, şekersiz sütlü nescafe
Akşam: 2 köfte, ıspanak, yoğurt
Spordan sonra: 1 dilim peynir, 10 badem, şekersiz sütlü nescafe
Sabah yine tartıldm pazar günkünden pek farkı yok, niye gitmio kilolar anlamıyorum walla. Regl olucam haftasonu sanırım onu da şişliği var.
Karatay gibi immm guzeell:)Günaydın kızlarrr..... karnım yine patlayacak gibiiii.normalde bir dilim ekmek yiyorum zaten ama bugün evde ekmek yoktu,bende madem kas falan yapıo 2 haşlama yumurta yiyeyim dedim.yanına 1 domates büyük bir salatalık 4 zeytin ve bayağı tuzsuz peynir koyarak servis tabağımı doldurdum.feci şiştim atmak olmasaydı yemezdim ,verecek başkasıda uoktu.
midem küçülmüş demekki :):) diğer öğünlerimde azıcicik yiyeyim bari
sabah akşam tartıyı eşitleme olayı çok mantıklı :) bir dsipline sokmuşsun böyleceOvvv anneciğimin burcu annemle birbirimize çok benzeriz.
Senle de öyle demek ki
Benden daha inatçıdır fenadır
Canım benim özel olarak hiç bir şey yapmadım...
Ekmek kestim,yersem sabah kepekli iki dilim yedim.
Haftanın en az iki günü sabah klasik tek şeker kahveyle geçti
Ara öğün yapmadım,ara öğün yerine mısır püskülü doğadanın çayı var ondan içtim.
Günde en az 2 2,5 litre su içtim.
Öğleni sebze yoğurt yada ızgara salata şeklinde atlattım.
Kahvedeki tek şeker dışında ağzıma tatlı,sürmedim.
Akşamıda genelde işten çıkmadan 5,30 6 gibi yedim.
Sonrada bir şey yemedim ve içmedim.
Tabi 6 da yiyince yada 7 de.
Benim yatmam 12 yi geçiyor.
Oğluşda gece kalkıyor birde orda enerji harcıyorum aman gitsin kilocuklar:)
Aklıma gelenler bunlar.
İşin sırrı akşamda aslında.Çok ciddi fark ediyor.
Nerdeyse günde 500,600 gr kadar
Ben birde şeye dikkat ettim.
Mesela sabah tartıldım 69 um dimi
Akşam tartıldım 69,50 im ve 500 gr ı mutlaka yakmaya çalıştım.
Sabahla akşamki kilom aynı olunca yattım uyudum ve ertesi gün - leri gördüm.
Bende çok işe yaradı...
Harekette oğluşla saklanbaç oynadım,temizlik yaptım,parka götürdüm vs.
Karatay'da 2 öğün yiyin, öğünlerinizde doymadan kalkmayın demio mu? Kitabı okumadım ama nette araştırdığm kadarıyla böyle sanırım. Akşam yemeğimi eşimle birlikte yiyebilmek için öğleni az geçiştiriyorum. Zaten şimdiye kadar 2 öğün yapamadım ben, hep 2,5 öğün oluyor :)Gunaydin kizlaarrr
Belkide aksama agirlik veriyosundur canim? Oglen daha cok aksam daha az yemeye calis. Spordan sonra da sut veya yogurt ye:)
Merhaba arkadaşlar.
Öğünlerimizi, günlük sporlarımızı, tecrübelerimizi paylaşarak ve en önemlisi birbirimizi motive ederek 50'leri bile göreceğiz. Katılmak isteyenler şuanki kilosunu, hedef kilosunu ve adını yazabilir
* Tartılma günümüz Pazar günü. ( Sabah uyandığımızda )
**Pazar günü ayrıca çok abartmayacak şekilde kaçamak günü seçildi.
***Günlükte aktif olursanız sizin için daha iyi olur çünkü gün içinde bilmeniz gereken şeyler paylaşıyoruz mutlaka okuyun
hoşgeldin....Bende katılmak istiyorum. Şuanki kilom 65 ilk hedefim 60.İsmim Didem boy 165
Canim evet 2 ogun ama ogleni hafif gecistirmek aksam daha fazla yemege sebep oluyo o bakimdan soyledimKaratay'da 2 öğün yiyin, öğünlerinizde doymadan kalkmayın demio mu? Kitabı okumadım ama nette araştırdığm kadarıyla böyle sanırım. Akşam yemeğimi eşimle birlikte yiyebilmek için öğleni az geçiştiriyorum. Zaten şimdiye kadar 2 öğün yapamadım ben, hep 2,5 öğün oluyor :)
Recel ve pisi her kahvaltida var mi canim?günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
sabah :domates peynir salatalık reçel ve 3 tane koca pişi
ara 1 dilim karpuz
öğlen: bulgur pilavı ayran
ara da 4 yemek kaşığı yoğurt
akşam çorba
gün içinde bolca su
bu arada hala o 500 gr gitmeedi kızlar ya moralim bozuldu resmen:S
Hosgeldin canim aktif olabilcek misin? Kilonun grami neydi:)Bende katılmak istiyorum. Şuanki kilom 65 ilk hedefim 60.İsmim Didem boy 165
ama hala herhangi bir zayıflama yok o ödem dediğimiz de gitmedi. oturmaya geldi sandım meğer yatıya gelmişHe tamam bende sasirdim haha
:)ama hala herhangi bir zayıflama yok o ödem dediğimiz de gitmedi. oturmaya geldi sandım meğer yatıya gelmiş
Kumral tonlari tabikii:)kızlar saçımı boyatmayı düşünüyorum.malum zayıf olunca değişiklik istiyor insan.ne renk yapacağıma karar veremiyorum.buğday tenliyim.
Bu ödemden ne cekiyoruz beeama hala herhangi bir zayıflama yok o ödem dediğimiz de gitmedi. oturmaya geldi sandım meğer yatıya gelmiş
:)hehheh müsait değiliz deseydin gitsin biran önce.
sormadı ki hiç sorsa söylerdim hhahaa:)kızlar saçımı boyatmayı düşünüyorum.malum zayıf olunca değişiklik istiyor insan.ne renk yapacağıma karar veremiyorum.buğday tenliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?