Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Zeytini 10'a çıkarsan tam bir Karatay Kahvaltısı yapmış olursun :) Bende böyle bir kahvaltı yaptığmda inanılmaz doyuyorum.

Kızlaar dünkü menüm:
Sabah: Karatay kahvaltısı
Öğlen: Domates çorbası
Ara:3 yarım ceviz, şekersiz sütlü nescafe
Akşam: 2 köfte, ıspanak, yoğurt
Spordan sonra: 1 dilim peynir, 10 badem, şekersiz sütlü nescafe

Sabah yine tartıldm pazar günkünden pek farkı yok, niye gitmio kilolar anlamıyorum walla. Regl olucam haftasonu sanırım onu da şişliği var.

Gunaydin kizlaarrr
Belkide aksama agirlik veriyosundur canim? Oglen daha cok aksam daha az yemeye calis. Spordan sonra da sut veya yogurt ye:)

Karatay gibi immm guzeell:)

sabah akşam tartıyı eşitleme olayı çok mantıklı :) bir dsipline sokmuşsun böylece teşekkürler

Gunaydin kizlaarrr

Belkide aksama agirlik veriyosundur canim? Oglen daha cok aksam daha az yemeye calis. Spordan sonra da sut veya yogurt ye:)
Karatay'da 2 öğün yiyin, öğünlerinizde doymadan kalkmayın demio mu? Kitabı okumadım ama nette araştırdığm kadarıyla böyle sanırım. Akşam yemeğimi eşimle birlikte yiyebilmek için öğleni az geçiştiriyorum. Zaten şimdiye kadar 2 öğün yapamadım ben, hep 2,5 öğün oluyor :)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
sabah :domates peynir salatalık reçel ve 3 tane koca pişi
ara 1 dilim karpuz
öğlen: bulgur pilavı ayran
ara da 4 yemek kaşığı yoğurt
akşam çorba
gün içinde bolca su
bu arada hala o 500 gr gitmeedi kızlar ya moralim bozuldu resmen:S

Bende katılmak istiyorum. Şuanki kilom 65 ilk hedefim 60.İsmim Didem boy 165

Canim evet 2 ogun ama ogleni hafif gecistirmek aksam daha fazla yemege sebep oluyo o bakimdan soyledim
Recel ve pisi her kahvaltida var mi canim?
Bende katılmak istiyorum. Şuanki kilom 65 ilk hedefim 60.İsmim Didem boy 165
Hosgeldin canim aktif olabilcek misin? Kilonun grami neydi:)

aaa canım hep aynı yaptığım için kahvaltıyı kopyala yapıştır yapmıştım
yok canım o pazar kaçamağıydı pişi ve reçel. şimdi yok

He tamam bende sasirdim haha

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar saçımı boyatmayı düşünüyorum.malum zayıf olunca değişiklik istiyor insan.ne renk yapacağıma karar veremiyorum.buğday tenliyim.

:) hehheh müsait değiliz deseydin gitsin biran önce.

kızlar saçımı boyatmayı düşünüyorum.malum zayıf olunca değişiklik istiyor insan.ne renk yapacağıma karar veremiyorum.buğday tenliyim.
sormadı ki hiç sorsa söylerdim hhahaa:)
kaşların ne renk?
bnde buğday tenliyim. kaşlarım koyu ama.eskiden sevgilimin ısrarı ile saçlarımı sarıya boyatmıştım. bir daha asla sarı lafını etmedi düşünün artık:))) tam bir çingene olmuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…