Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bu arada ben bişi yaptımkötümü yaptım acep. ara olarak birazcık yoğurt yedim ama öğle olarak canım çok süt ve bisküvi çekti.küçük bir kaseye süt koyup( 1 bardak anca vardır ) içine 2 tane petibör kırıp koydum vee yedim:S bana bişi oldu kızlar hızımı alamadım birazda çüçük kase puding yedim evde olunca dayanamadım ve küçük gofret

Son düzenleme:
hiç olmamış bence.zaten yoğurttan sonra nasıl canın çekti ki onları anlamadım.bence yememeliydim. yedikten sonra değil yemeden sor bi dahakine canım:)

merhaba bende diyet ve spor yapıyorum.
başlayalı 3 hafta oldu 65.3 kiloydum şuan 62.5 kiloyum.
topiği az önce gördüm. ben tartılma günleri olarak cuma sabahlarını seçmiştim kendime bir tablo yapmaya ise geçtiğimiz cuma karar verdim :) boyum 1.60.

ben diyet menüsüne falan takılmıyorum yalnız bunu belirtmek isterim o gün ne yemek yapıldıysa onu yiyorum ama az ve ekmeksiz olarak.

sabahları 1 yumurta salatalık domates (bu isteğe bağlı vücuda zararı olmadığı için istediğim kadar yiyorum) kibrit kutusu kadar peynir, 3-4 zeytin (ara ara bal) ve çayla kahvaltı yapıyorum. ara öğün olarak meyve ama tek porsiyon. yani 1 küçük elma ya da 2 erik falan yanında da ayran, yoğurt ya da süt. çok açsam 2 tane diyet bisküvi ya da 1 grissini olabilir.

ekmeğimi evde kendim yapıyorum zaten sadece sabah kahvaltıda ve öğlen ekmek tüketiyorum sadece 1 dilim :) ekmeği yulaf kepeğinden yapıyorum. birde gün içinde 1 bardak yeşil çayımı ve en az 2 lt suyumu eksik etmem suyu ılık içerim soğuk değil.

isterseniz ekmek tarifini verebilirim.

spor olaaarak ne yapıyorsun peki?

hoş geldin.evet ver canım sana zahmet tarifini.

spor olaaarak ne yapıyorsun peki?

spor salonuna gidiyorum hemen evimizin altında :)

4 kilometre yürüyorum, 20 dk bisiklet sürüyorum, 15x4 set mekik çekiyorum, 30x5 set twister yapıyorum birde 50x4 set elimde 2,5 kiloluk dambılla yanlarıma eğiliyorum. bacak inceltme hareketlerim var bide onları yapıyorum. son zamanların moda sporu squat var ya onun bacak hareketlerini yapıyorum.

hoş geldin.evet ver canım sana zahmet tarifini.

Malzemeler
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yumurta
1/2 çay kaşığı tuz
5 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı yoğurt
1 pk. kabartma tozu

Yapılışı
yumurtaları iyice çırp, yoğurt ve sütü ekle tekrar çırp, kepek, kabartma tozu ve tuzu ekleyip tekrar çırp.
200 derece fırında 20-25 dk pişir. kek hamuru gibi sıvı bir hamur oluyor. küçük bir kek kalıbında ya da borcamda pişirilebilir.

yaptığım ekmeğin fotoğrafını çektim ben ve görümcem birlikte tüketiyoruz. bu ekmeği dün yaptım. yanına yemek kaşığını koydum ki bu malzemeyle ne kadar ekmeğiniz olacak anlayın istedim :)

kızlar süpersiniz dikkatimi çekti topik ismi bi bakayım dedim sayfaları okumaya doyamadım tebrik ediyorum sizi bu azminizden birbirinize olan desteğinizden dolayı bilgiler faydalı bende evlendikten sonra 6 kilo aldım diyet gibi bi fikrim yoktu ama inanın sizden diyet özendim

bana squat demeyin bacak ağrılarım daha yeni bitti zaten.( bayağı spor yapıyormuşsun walla tebrikler

bizim de pek menülere uydugumuz söylenemez canım ne yemek varsa uygun olanını yiyoruz aslında:) ben evdeyken annem makarna sebze yemegi corba yaptiysa makarnayi yemiyorum mesela. Ekmek tarifi vermen de iyi olmus ben yemiyorum ama yiyenler kendisi yapar en azindan daha saglikli:) guzel kilo vermissin her hafta 1 kilo gitmis:)

Cok tesekkur ederiizz:)) o 6 kiloyu bizimle verebilirsin hemenn cogalmadan:) birlikten kuvvet dogaar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…