- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
nasıl gidecek peki:)Bu ödemden ne cekiyoruz bee
benimde kaşlarım koyu ama simsiyah değil.bende sarı röfle yapmıştım platin sarı düşün. kötü olmadı ama makyaj istiyo evdede sürekli,yoksa solgun görünüyor yüz. dışarıda hiç makyaj yapmam evdede yap sil vs zor oluo.Hürrem rengi nasıl sizce?sormadı ki hiç sorsa söylerdim hhahaa:)
kaşların ne renk?
bnde buğday tenliyim. kaşlarım koyu ama.eskiden sevgilimin ısrarı ile saçlarımı sarıya boyatmıştım. bir daha asla sarı lafını etmedi düşünün artık:))) tam bir çingene olmuştum:)
maydanoz suyu içsenize kaynatıp limon sıkıp için günde 2 - 3 bardak.iyi geliyor.nasıl gidecek peki:)
bnmde simsiyah değil ama yine de kötü duruyor bncebenimde kaşlarım koyu ama simsiyah değil.bende sarı röfle yapmıştım platin sarı düşün. kötü olmadı ama makyaj istiyo evdede sürekli,yoksa solgun görünüyor yüz. dışarıda hiç makyaj yapmam evdede yap sil vs zor oluo.Hürrem rengi nasıl sizce?
aaa yapayım ya yoksa moralim düştü. her gün taze mi kaynatıcam bide sıcak soğuk içmek fark ediyor mum
maydanoz suyu içsenize kaynatıp limon sıkıp için günde 2 - 3 bardak.iyi geliyor.
sabah kaynat süz, bir kavanoza koy .akşama kadar iç.soğuk olabilir ben dolaba koyuyorum.limon sıkınca tadı iyi oluoraaa yapayım ya yoksa moralim düştü. her gün taze mi kaynatıcam bide sıcak soğuk içmek fark ediyor mu
hoşbulduk teşekkürler :)hoşgeldin....
Hoşbulduk.:)Gramı değişiyor regl dönemindeyim.65.5 diyelim. Evet aktif olabilirm.Canim evet 2 ogun ama ogleni hafif gecistirmek aksam daha fazla yemege sebep oluyo o bakimdan soyledim
Recel ve pisi her kahvaltida var mi canim?
Hosgeldin canim aktif olabilcek misin? Kilonun grami neydi:)
ödem attırıcı çaylar varmış ama pek bilgim yok canım ben genelde bol su içerek yeşil çay içerek hallediyorum o işi:)nasıl gidecek peki:)
kızıl tonları yapma canım bence sonradan kurtulması inanılmaz zor oluyo ne renge boyarsan boya zort diye çıkıyo alttan kızıl. kumral tonları harika hele küllü kumral falan:)benimde kaşlarım koyu ama simsiyah değil.bende sarı röfle yapmıştım platin sarı düşün. kötü olmadı ama makyaj istiyo evdede sürekli,yoksa solgun görünüyor yüz. dışarıda hiç makyaj yapmam evdede yap sil vs zor oluo.Hürrem rengi nasıl sizce?
Tamam canım ekliyorum o zaman:)hoşbulduk teşekkürler :)
Hoşbulduk.:)Gramı değişiyor regl dönemindeyim.65.5 diyelim. Evet aktif olabilirm.
bende buğday tenliyiym ışıltılı kahve ve tonlarıda güzel gidiyor istersen bakabilirsin :)kızlar saçımı boyatmayı düşünüyorum.malum zayıf olunca değişiklik istiyor insan.ne renk yapacağıma karar veremiyorum.buğday tenliyim.
evet küllü kumral-karamel-çukolata kahve ve bal köpüğü renkleri dikkatimi çekti,bakalım kuaför ne diyecek.bu hafta inşaAllah 59 görsem aaaaaaaaaaayyy çok mutlu olacağım ve haftaya saçımı yaptıracağım,kıyafet vs alacağım.hedef 55 ama olsun az kalıo:)ödem attırıcı çaylar varmış ama pek bilgim yok canım ben genelde bol su içerek yeşil çay içerek hallediyorum o işi:)
kızıl tonları yapma canım bence sonradan kurtulması inanılmaz zor oluyo ne renge boyarsan boya zort diye çıkıyo alttan kızıl. kumral tonları harika hele küllü kumral falan:)
Şimdi pazartesinden pazartesiye kilo bildirimi yapıcaz bide menülerimizi mi günlük olarak yazacağız :)Tamam canım ekliyorum o zaman:)
pazar günleri bildirim yapıyoruz canım sabah aç karnına tartılcaksın, menüleride günlük olarak akşamları paylaşıyoruz:)Şimdi pazartesinden pazartesiye kilo bildirimi yapıcaz bide menülerimizi mi günlük olarak yazacağız :)
tamam :) Hadi hayırlısıpazar günleri bildirim yapıyoruz canım sabah aç karnına tartılcaksın, menüleride günlük olarak akşamları paylaşıyoruz:)
evet küllü kumral-karamel-çukolata kahve ve bal köpüğü renkleri dikkatimi çekti,bakalım kuaför ne diyecek.bu hafta inşaAllah 59 görsem aaaaaaaaaaayyy çok mutlu olacağım ve haftaya saçımı yaptıracağım,kıyafet vs alacağım.hedef 55 ama olsun az kalıo:)
ben sadece gündüzleari girebildiğm için şimdi yazabiliyorumpazar günleri bildirim yapıyoruz canım sabah aç karnına tartılcaksın, menüleride günlük olarak akşamları paylaşıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?