Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

benimde kaşlarım koyu ama simsiyah değil.bende sarı röfle yapmıştım platin sarı düşün. kötü olmadı ama makyaj istiyo evdede sürekli,yoksa solgun görünüyor yüz. dışarıda hiç makyaj yapmam evdede yap sil vs zor oluo.Hürrem rengi nasıl sizce?

bnmde simsiyah değil ama yine de kötü duruyor bnce
tam bnde sana karamel yap diyecektim

nasıl gidecek peki:)
ödem attırıcı çaylar varmış ama pek bilgim yok canım ben genelde bol su içerek yeşil çay içerek hallediyorum o işi:)

kızıl tonları yapma canım bence sonradan kurtulması inanılmaz zor oluyo ne renge boyarsan boya zort diye çıkıyo alttan kızıl. kumral tonları harika hele küllü kumral falan:)

evet küllü kumral-karamel-çukolata kahve ve bal köpüğü renkleri dikkatimi çekti,bakalım kuaför ne diyecek.bu hafta inşaAllah 59 görsem aaaaaaaaaaayyy çok mutlu olacağım ve haftaya saçımı yaptıracağım,kıyafet vs alacağım.hedef 55 ama olsun az kalıo:)

ben şimdi ne yürüyüş ne spor vs yapamıyorum hatta ev işi bile yapmıorum.istirahat etmem gerekiyor geçirdiğim bir sağlık sorunundan dolayı.inş 1 hafta sonra falan başlayacağım tamm gazz vereceğim kalan kiloları:)

Şimdi pazartesinden pazartesiye kilo bildirimi yapıcaz bide menülerimizi mi günlük olarak yazacağız :)
pazar günleri bildirim yapıyoruz canım sabah aç karnına tartılcaksın, menüleride günlük olarak akşamları paylaşıyoruz:)

Eklentiler

• 2014-08-27 12.38.59.webp
    6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…