Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

="yumiyum89, post: 36655674, member: 619924"]peekii benim her stres altında yemek yemek istemem ne olacak ?
Yeme istegin gelince saglikli seyler saldir bence tatlidan hamur isinden ziyade yogurt sut salata falan. Cok gozunu doyurmaz ama sonradan pisman olmazsin:)

bu arada kızlar artık androit işletim sistemli cep telefonları herkeste var bu kalori sayımıyla beslenmek için bi program var ismi fatsecret cok guzel ne yerseniz size kalorisini bildiriyo ordan kolayca takip edebilirsiniz

Aynen canım tam bana göre ben ara öğün yapmayı sevmiyorum zaten daha doğrusu 2 saatte bir yemek bana zor geliyor bu daha iyi hem bu şekilde bence toplamda günlük olarak daha az kalori alıyoruz
ne güzel sık yememen ben 2 saati bulmuyor bişeyler yemem ama tutuyorum biraz kendimi bu aralar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada kızlar artık androit işletim sistemli cep telefonları herkeste var bu kalori sayımıyla beslenmek için bi program var ismi fatsecret cok guzel ne yerseniz size kalorisini bildiriyo ordan kolayca takip edebilirsiniz
Ekledm canım listeye.
o programı biliyorum da ben zaten artık ezberledim nerdeyse kalorileri o yüzden ihtiyacım olmuyo:)

Bu günki menüm.6'dan sonra çok acıkmadığım sürece meyve dışında bir şey yemiyorum.
Sabah:1 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,1 dilim kakaolu kek,1 bardak çay
Ara:1 Salkım üzüm
Öğle:3 kaşık muhlama,2 dilim ekmek
Akşam:1 elma
Gün içerisinde 2 litre suyu tamamlamaya çalışacağım.+ olarak 3-4 fincan yeşilçay

Ekle veya çıkart dediğiniz bir şey varsa yorumlara açığım :) belki yanlış yaptığım bir şeyler vardır.

56 kilo olmak istiyorum artık kilo vermelerim yavaşlar zaten.

aranızda tarçınlı su içen var mı kızlar?
şekeri düzenliyor yani şeker ihtiyacınızı aza indiriyor ve zayıflatma özelliği de var.

sanrım bugüne özgü küçük kaçamaklı bir liste . o kaçamaklar yerine süt yoğurt sebze eklense çok daha güzel olur bence :)

Sabah kahvatım:
Tereyağlı yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı nutella
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Öğle yemeğim:
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Kilo almışım, çok üzgünüm ve motivasyonum sıfır

Ekle veya çıkart dediğiniz bir şey varsa yorumlara açığım :) belki yanlış yaptığım bir şeyler vardır.
canım meyveyi yanlış saatte yiyosun:) öğlen 3 ten sonra yememeye çalış. günde 1 tane yeterli:)
kakaolu kek bugüne özel mi birde? hergün yiyorsan onu da haftada 1 e indirmen gerekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…