çok güzel olur zevkle katılırım sizeCok tesekkur ederiizz:)) o 6 kiloyu bizimle verebilirsin hemenn cogalmadan:) birlikten kuvvet dogaar:)
Yeme istegin gelince saglikli seyler saldir bence tatlidan hamur isinden ziyade yogurt sut salata falan. Cok gozunu doyurmaz ama sonradan pisman olmazsin:)="yumiyum89, post: 36655674, member: 619924"]peekii benim her stres altında yemek yemek istemem ne olacak ?
Tabiii:) adin kilon boyunu soyle ekleyeyim listeye:)çok güzel olur zevkle katılırım size
ne güzel sık yememen ben 2 saati bulmuyor bişeyler yemem ama tutuyorum biraz kendimi bu aralarAynen canım tam bana göre ben ara öğün yapmayı sevmiyorum zaten daha doğrusu 2 saatte bir yemek bana zor geliyor bu daha iyi hem bu şekilde bence toplamda günlük olarak daha az kalori alıyoruz
doğru söylüyorsun ya da kaçıp yürüyüşe vericem kendimi dilerim çok fazla kaçırmam :/Yeme istegin gelince saglikli seyler saldir bence tatlidan hamur isinden ziyade yogurt sut salata falan. Cok gozunu doyurmaz ama sonradan pisman olmazsin:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabu arada ben bişi yaptımkötümü yaptım acep. ara olarak birazcık yoğurt yedim ama öğle olarak canım çok süt ve bisküvi çekti.küçük bir kaseye süt koyup( 1 bardak anca vardır ) içine 2 tane petibör kırıp koydum vee yedim:S bana bişi oldu kızlar hızımı alamadım birazda çüçük kase puding yedim evde olunca dayanamadım ve küçük gofret
Ekledm canım listeye.bu arada kızlar artık androit işletim sistemli cep telefonları herkeste var bu kalori sayımıyla beslenmek için bi program var ismi fatsecret cok guzel ne yerseniz size kalorisini bildiriyo ordan kolayca takip edebilirsiniz
kahvaltıyı doyurucu yapmıyo musun?ne güzel sık yememen ben 2 saati bulmuyor bişeyler yemem ama tutuyorum biraz kendimi bu aralar
ben p.tesileri yapabilicem kilo bildirimlerimi sakıncası yoksa menümüde yazmıyorum çünkü yazmak çok uzun sürüyo siz anladınızpazar günleri bildirim yapıyoruz canım sabah aç karnına tartılcaksın, menüleride günlük olarak akşamları paylaşıyoruz:)
tamam pazartesi yaparsın. menülerini ne zaman düzelticeksin:))ben p.tesileri yapabilicem kilo bildirimlerimi sakıncası yoksa menümüde yazmıyorum çünkü yazmak çok uzun sürüyo siz anladınız
aslında bişeyler yiyorum ama sizinkileri okuyunca bende domates zeytin salatalık yemeye arar verdim iş yerime getirip onları yiycem bundan sonra belki daha doyurucu olur diye düşündümkahvaltıyı doyurucu yapmıyo musun?
bizim de pek menülere uydugumuz söylenemez canım ne yemek varsa uygun olanını yiyoruz aslında:) ben evdeyken annem makarna sebze yemegi corba yaptiysa makarnayi yemiyorum mesela. Ekmek tarifi vermen de iyi olmus ben yemiyorum ama yiyenler kendisi yapar en azindan daha saglikli:) guzel kilo vermissin her hafta 1 kilo gitmis:)
sanrım bugüne özgü küçük kaçamaklı bir liste . o kaçamaklar yerine süt yoğurt sebze eklense çok daha güzel olur bence :)Bu günki menüm.6'dan sonra çok acıkmadığım sürece meyve dışında bir şey yemiyorum.
Sabah:1 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,1 dilim kakaolu kek,1 bardak çay
Ara:1 Salkım üzüm
Öğle:3 kaşık muhlama,2 dilim ekmek
Akşam:1 elma
Gün içerisinde 2 litre suyu tamamlamaya çalışacağım.+ olarak 3-4 fincan yeşilçay
canım meyveyi yanlış saatte yiyosun:) öğlen 3 ten sonra yememeye çalış. günde 1 tane yeterli:)Ekle veya çıkart dediğiniz bir şey varsa yorumlara açığım :) belki yanlış yaptığım bir şeyler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?