Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

evet canım kendin yapmadığın zaman uygulamak çok zor oluyo ama karatayın bazı maddelerinden hiç vazgeçmiyorum ekmek yerine ceviz yemek gibi. yada ara öğün yapmamak gibi akşam meyve yememek gibi:)
teşekkür ederim inanamıyorum 2 kilo verebildiğime:)

akşam dışarı yürüyüşe çıkamadım yağmurdan ip atladım evde sandalyeye çık in bacak hareketleri falan baya ter attım akşam sabahda yine 3 ceviz içi bir bardak süt ve 1 lt su bu saate kadar

akşam dışarı yürüyüşe çıkamadım yağmurdan ip atladım evde sandalyeye çık in bacak hareketleri falan baya ter attım akşam sabahda yine 3 ceviz içi bir bardak süt ve 1 lt su bu saate kadar
sevdin mi ceviz süt kolaylığını:)

En önemli noktaları benimsemişsin canım
Maaşallah çokta güzel kilo verdin :)

Sandalyee sandalyeee gitsin kilolar

Canım çok haklısın. Mesela ben bugun becel tereyagli dan 1 tatlı kaşığı yesem dedim. Sonra kalorisi ne baktım 100 gr 500 kalori diyo. 1 paket 500 gr olunca yani toplam 5000 kalori lik bi ürün.
1 tatlı kaşığı alsam en az 100 kalori yapıyo aman kalsın dedim. :)
En güzeli o paket ürünlerden uzak durmak.. formu koruma konusuna gelince , heee ulaşınca nasıl formda kalicaz o da ayrı sorun

Bence korumak daha kolay olur bi zayiflayalim da koruma gunlugu acariz

500 kalori mi
Kilo almak çok kolay dikkat etmezsek ama vermek

Bence korumak daha kolay olur bi zayiflayalim da koruma gunlugu acariz
İnşaallah canım

Evet bende buna uzuliyorm

Aktif olmayınca bende hep kaçamak yapıyorum Zaman ayırmak lazım canım
üzülme sen

ben bu gün döndüm tatii bitti ama fena bitti beklediğim gibi kilo almışım tekrar 70 çok rahat gözüküyo tartıda hatta 71 e yakın ( dijital diğilde tatrtım ) çok fena bi durum yani
bu arada önce açtım ben yokken yazdıklarınızı bir güzel okudum kilo vermiş olanları tebrik ediyorum benim gibi almış olanlara bişey diyemiyorum çünkü bende aldım

canım yazılarını okudum gayet ıyı gıdıyorsun masallah ...

spor yapman cok guzel koca bır artııı olcak sana ..

keske bende yapabılsem eve gıttıgımde haşatım cıkmıs oluyor ne yazıkkı
aynen spor yapanlara hep özeniyorum ama akşam eve git yemek çocular derken spora ne hal kalıyo nede vakit

bunları bılmıyordum canım paket urunler derken yogurt peynır vs herseyı kapsıyor deıl mı

kızlar hepınıze selammm

bugun benım dogum gunusummmmmdu

yaş pasta hedıyeler cıcekler cok sevındırık oldum ya ben

kacamak mecburen oldu bugunkı menumu yazıcam sımdık

sabah sirkeli su

kahvaltı

3 adet etımek normal kalorısı 3 dılım ıcın 105 kalorı yag ve karbınhıdratı carpıp topladım 26,5 yanı 105+26,5 =131,5 bumudur canım olay ?????
1 dılım peynır yag oranı 58,5 cıktı 83de normal kalorısı totalde 141,5 bence bu ıste bı yanlıslık var
1 fıncan cay

ögle

bı dılım pasta bı dılım borek

ayh anam ya zorumus boyleyse hesaplaması

yanı sonuc olarak bugunum bıttı gıttı =)

Sabah 8 de kahvaltı yaptım. Buğday ekmeği 2 dilim, peynir, zeytin, domates, salatalık. Öğlen süt içtim. Sonra da dışarı çıktım acıkınca da kepekli puf diye bir şey yedim starbucksta. Kepekli diye yedim ama bilmiyorum ki bu kaç kalori çok kaloriyse daha da akşam yemeği yemem Yarım saat de yürüdüm. Yarım saat daha yürüyeceğim akşam

Bencede yanlislik var ama anlamadım :)
Bu arada sevdiklerinle nice yıllara

Canım kaloriyle toplamayacaksın.Anladığım kadarıyla yağda 3 , karbonhidratta 5 , proteinde 3 yazıyorsa :

Yağ : 3*9 = 27 Karb : 5*4 = 20 Protein : 3*4 = 12 ......... 27+20+12=59 Yani bu ürünün kalorisi 59 oluyor
Yanlış anladıysam sevgi düzeltecektir Ben böyle anladım
Akşam yemek yemeyeceksin bugün herhalde pasta börek yedin diye...

nasıl da masum duruyordu halbuki, sen de beni arkamdan vurdun kepekli pufuduk, 467 kalori ne demek

canım kötü olmuş puff seni kandırdı Masum görünüyorlar sonrada kilo yapıyolar
Yürüyüşünü yap akşamıda es geçme hafif geçir derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…