evet canım kendin yapmadığın zaman uygulamak çok zor oluyo ama karatayın bazı maddelerinden hiç vazgeçmiyorum ekmek yerine ceviz yemek gibi. yada ara öğün yapmamak gibi akşam meyve yememek gibi:)Canım sana diyeceğim şu ki öğün atlama.... sebze çorba salata bunları tüketebilirsin.Dışardada olsan güzel bi salata veya çorba veya ekmek arası köfte değilde ızgara köfte
Evet kalori artacak ama 700 kalori gerçekten çok az araba bile benzin koymadan gitmez
Ömür boyu böyle beslenmek gerek ki kilo almayasın bıraktığın anda gelir kilolar
Benim naçizane tavsiyem canım çok ye demiyorum ama öğün atlama bi kaç kaşık çorba iki adet köfte ye mesela
Canım seni tebrik ederim nazar boncuğunu sen almışsın :)
Verdiğin bilgiler çok faydalı ve çok haklısın önemli olan sağlıklı doğru beslenmek kalorisi karbonhidratı yağı yüksek ürünlerden uzak durmak ....
Karatayı uygulamak başkasının çıkardığı menüleri yiyince zor oluyor
Bende bu yüzden 10 gün yaptım devam edemedim İşyerindeki yemekler hiç uygun olmuyordu Ama sağlıklı beslenme olduğu kesin Keşke uygulayabilsek tam anlamıyla
evet canım kendin yapmadığın zaman uygulamak çok zor oluyo ama karatayın bazı maddelerinden hiç vazgeçmiyorum ekmek yerine ceviz yemek gibi. yada ara öğün yapmamak gibi akşam meyve yememek gibi:)
teşekkür ederim inanamıyorum 2 kilo verebildiğime:)
sevdin mi ceviz süt kolaylığını:)akşam dışarı yürüyüşe çıkamadım yağmurdan ip atladım evde sandalyeye çık in bacak hareketleri falan baya ter attım akşam sabahda yine 3 ceviz içi bir bardak süt ve 1 lt su bu saate kadar
evet canım kendin yapmadığın zaman uygulamak çok zor oluyo ama karatayın bazı maddelerinden hiç vazgeçmiyorum ekmek yerine ceviz yemek gibi. yada ara öğün yapmamak gibi akşam meyve yememek gibi:)
teşekkür ederim inanamıyorum 2 kilo verebildiğime:)
akşam dışarı yürüyüşe çıkamadım yağmurdan ip atladım evde sandalyeye çık in bacak hareketleri falan baya ter attım akşam sabahda yine 3 ceviz içi bir bardak süt ve 1 lt su bu saate kadar
sağol canııımm:)En önemli noktaları benimsemişsin canım
Maaşallah çokta güzel kilo verdin :)
Sandalyee sandalyeee gitsin kilolar
Canım çok haklısın. Mesela ben bugun becel tereyagli dan 1 tatlı kaşığı yesem dedim. Sonra kalorisi ne baktım 100 gr 500 kalori diyo. 1 paket 500 gr olunca yani toplam 5000 kalori lik bi ürün.Merhaba kızlaarr. Bakıyorum da herkes kalori hesabına geçmişşş.
Peki kalori hesabında dikkat etmeniz gereken şeyleri biliyo musunuz?
Kalori hesaplarken ;
yağ 9 ile çarpılır
protein 4 ile çarpılır
karbonhidrat 4 ile çarpılır sonra bu rakamların hepsi toplanır. ( paketli ürünlerden bahsediyorum, arkalarındaki tabloda yazıyo bu değerler)
Eğer kalorisi azsa ama bu kalorinin çoğunu karbonhidrat oluşturuyosa bu az kalori aldığınız anlamına gelmez. o yüzden kalori hesabı yapanların çoğu bu yanlışa düştüğü için pek kilo veremez. buna dikkat edin, protein ağırlıklı beslenin.
Bir de o besinin kalorisi kadar verdiği enerji de önemli. Aldığınız enerjiyi gün içinde harcayamazsanız yine gece yağa dönüşür:)
umarım anlatabilmişimdir.
bunlara dikkat etmeden kalori hesabı yaparsanız da 5 kilo verseniz bile dışardan farkedilmez çünkü yağdan değil kastan sudan verirsiniz aman dikkat edin:)
bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz listeye eklendiniz:) yarını kilo bildirimi için son gün olarak belirledim kafamda. yazmayanları listeden çıkarıcam benim tartı da halloldu yarın bende tartılcamm ve haftanın 1.sini belirlicem:))
Bu bilgileri de zamanında bende kalori hesabı yaptığım için veriyorum kızlar yanlış anlamayın günde 500 kalori ile beslendiğim bile oldu. ama uzun bi süreç olduğu için yaptığım yanlışları farketme zamanımda oldu. bu konuyu açtıysak sizi uyarmayı borç bilirimm:))
Bence korumak daha kolay olur bi zayiflayalim da koruma gunlugu acarizCan çok haklısın. Mesela ben bugun becel tereyagli dan 1 tatlı kaşığı yesem dedim. Sonra kalorisi ne baktım 100 gr 500 kalori diyo. 1 paket 500 gr olunca yani toplam 5000 kalori lik bi ürün.
1 tatlı kaşığı alsam en az 100 kalori yapıyo aman kalsın dedim. :)
En güzeli o paket ürünlerden uzak durmak.. formu koruma konusuna gelince , heee ulaşınca nasıl formda kalicaz o da ayrı sorun
Evet bende buna uzuliyormKimsecikler yokk
Canım çok haklısın. Mesela ben bugun becel tereyagli dan 1 tatlı kaşığı yesem dedim. Sonra kalorisi ne baktım 100 gr 500 kalori diyo. 1 paket 500 gr olunca yani toplam 5000 kalori lik bi ürün.
1 tatlı kaşığı alsam en az 100 kalori yapıyo aman kalsın dedim. :)
En güzeli o paket ürünlerden uzak durmak.. formu koruma konusuna gelince , heee ulaşınca nasıl formda kalicaz o da ayrı sorun
İnşaallah canımBence korumak daha kolay olur bi zayiflayalim da koruma gunlugu acariz
Evet bende buna uzuliyorm
500 kalori mi
Kilo almak çok kolay dikkat etmezsek ama vermek
ilk hallerimiza donemedik bi turlu tabloya baksana hep kizan surat:)
İnşaallah canım
Aktif olmayınca bende hep kaçamak yapıyorum Zaman ayırmak lazım canım
üzülme sen
aynen spor yapanlara hep özeniyorum ama akşam eve git yemek çocular derken spora ne hal kalıyo nede vakitcanım yazılarını okudum gayet ıyı gıdıyorsun masallah ...
spor yapman cok guzel koca bır artııı olcak sana ..
keske bende yapabılsem eve gıttıgımde haşatım cıkmıs oluyor ne yazıkkı
Merhaba kızlaarr. Bakıyorum da herkes kalori hesabına geçmişşş.
Peki kalori hesabında dikkat etmeniz gereken şeyleri biliyo musunuz?
Kalori hesaplarken ;
yağ 9 ile çarpılır
protein 4 ile çarpılır
karbonhidrat 4 ile çarpılır sonra bu rakamların hepsi toplanır. ( paketli ürünlerden bahsediyorum, arkalarındaki tabloda yazıyo bu değerler)
Eğer kalorisi azsa ama bu kalorinin çoğunu karbonhidrat oluşturuyosa bu az kalori aldığınız anlamına gelmez. o yüzden kalori hesabı yapanların çoğu bu yanlışa düştüğü için pek kilo veremez. buna dikkat edin, protein ağırlıklı beslenin.
Bir de o besinin kalorisi kadar verdiği enerji de önemli. Aldığınız enerjiyi gün içinde harcayamazsanız yine gece yağa dönüşür:)
umarım anlatabilmişimdir.
bunlara dikkat etmeden kalori hesabı yaparsanız da 5 kilo verseniz bile dışardan farkedilmez çünkü yağdan değil kastan sudan verirsiniz aman dikkat edin:)
bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz listeye eklendiniz:) yarını kilo bildirimi için son gün olarak belirledim kafamda. yazmayanları listeden çıkarıcam benim tartı da halloldu yarın bende tartılcamm ve haftanın 1.sini belirlicem:))
Bu bilgileri de zamanında bende kalori hesabı yaptığım için veriyorum kızlar yanlış anlamayın günde 500 kalori ile beslendiğim bile oldu. ama uzun bi süreç olduğu için yaptığım yanlışları farketme zamanımda oldu. bu konuyu açtıysak sizi uyarmayı borç bilirimm:))
Canım sana diyeceğim şu ki öğün atlama.... sebze çorba salata bunları tüketebilirsin.Dışardada olsan güzel bi salata veya çorba veya ekmek arası köfte değilde ızgara köfte
Evet kalori artacak ama 700 kalori gerçekten çok az araba bile benzin koymadan gitmez
Ömür boyu böyle beslenmek gerek ki kilo almayasın bıraktığın anda gelir kilolar
Benim naçizane tavsiyem canım çok ye demiyorum ama öğün atlama bi kaç kaşık çorba iki adet köfte ye mesela
cok haklısın bende ıste duzene gırmeye calısıyorum bundan sonra ınsallah ogun atlamadan gececek
Canım seni tebrik ederim nazar boncuğunu sen almışsın :)
Verdiğin bilgiler çok faydalı ve çok haklısın önemli olan sağlıklı doğru beslenmek kalorisi karbonhidratı yağı yüksek ürünlerden uzak durmak ....
Karatayı uygulamak başkasının çıkardığı menüleri yiyince zor oluyor
Bende bu yüzden 10 gün yaptım devam edemedim İşyerindeki yemekler hiç uygun olmuyordu Ama sağlıklı beslenme olduğu kesin Keşke uygulayabilsek tam anlamıyla
Bencede yanlislik var ama anlamadım :)kızlar hepınıze selammm
bugun benım dogum gunusummmmmdu
yaş pasta hedıyeler cıcekler cok sevındırık oldum ya ben
kacamak mecburen oldu bugunkı menumu yazıcam sımdık
sabah sirkeli su
kahvaltı
3 adet etımek normal kalorısı 3 dılım ıcın 105 kalorı yag ve karbınhıdratı carpıp topladım 26,5 yanı 105+26,5 =131,5 bumudur canım olay ?????
1 dılım peynır yag oranı 58,5 cıktı 83de normal kalorısı totalde 141,5 bence bu ıste bı yanlıslık var
1 fıncan cay
ögle
bı dılım pasta bı dılım borek
ayh anam ya zorumus boyleyse hesaplaması
yanı sonuc olarak bugunum bıttı gıttı =)
kızlar hepınıze selammm
bugun benım dogum gunusummmmmdu
yaş pasta hedıyeler cıcekler cok sevındırık oldum ya ben
kacamak mecburen oldu bugunkı menumu yazıcam sımdık
sabah sirkeli su
kahvaltı
3 adet etımek normal kalorısı 3 dılım ıcın 105 kalorı yag ve karbınhıdratı carpıp topladım 26,5 yanı 105+26,5 =131,5 bumudur canım olay ?????
1 dılım peynır yag oranı 58,5 cıktı 83de normal kalorısı totalde 141,5 bence bu ıste bı yanlıslık var
1 fıncan cay
ögle
bı dılım pasta bı dılım borek
ayh anam ya zorumus boyleyse hesaplaması
yanı sonuc olarak bugunum bıttı gıttı =)
Sabah 8 de kahvaltı yaptım. Buğday ekmeği 2 dilim, peynir, zeytin, domates, salatalık. Öğlen süt içtim. Sonra da dışarı çıktım acıkınca da kepekli puf diye bir şey yedim starbucksta. Kepekli diye yedim ama bilmiyorum ki bu kaç kalori çok kaloriyse daha da akşam yemeği yememYarım saat de yürüdüm. Yarım saat daha yürüyeceğim akşam
nasıl da masum duruyordu halbuki, sen de beni arkamdan vurdun kepekli pufuduk, 467 kalori ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?