Çok sık yemiyorsan poğaça ve tatlı bence sorun olmaz yani haftada bir iki haftada bir insan sevdiği bir şeyi yemeli bence:)Böylece motivasyon kaybı olmaz. Benim gibi yemeyip yemeyip beklerseniz sonra hepsini birden birkaç günde yersiniz geri alırsınız kilolarıAkşamları da çok az yeme çorba, yoğurt salata yiyebilirsin. Çorba yerine zeytinyağlı bir sebze yemeği de yiyebilirsin kendine eziyet etme bir günde almadık ya bu kiloları yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin
Canım ben buradan hesapladım http://fitnesscenterbursa.com/bayangunlukkalori.php
merhaba
adım zeynep
kilom:65,7
boyum:151
hadi hayrlı olsun bakalım :)
Aynen öyle işte kendime şunu anlatamadım 4 senede aldığın kiloyu 1 aydamı vericen diye
hoş bulduk canım :)
Aynen öyle ben de üç senede aldım 20 kilo. Sonra 2 ayda 10 kilosunu verdim çok fazla kendimi sıkmayarak. Sonra birazını geri aldım çok yiyinceŞimdi 77 deyim bakalım 2 ay içinde 10 kilo versem başka bişey istemem.
2 ayda 10 kilo baya iyi vermişsin canım ya
Çok sık yemiyorsan poğaça ve tatlı bence sorun olmaz yani haftada bir iki haftada bir insan sevdiği bir şeyi yemeli bence:)Böylece motivasyon kaybı olmaz. Benim gibi yemeyip yemeyip beklerseniz sonra hepsini birden birkaç günde yersiniz geri alırsınız kilolarıAkşamları da çok az yeme çorba, yoğurt salata yiyebilirsin. Çorba yerine zeytinyağlı bir sebze yemeği de yiyebilirsin kendine eziyet etme bir günde almadık ya bu kiloları yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin
Arkadaşlar 800 kalori alıp bide üstüne spor yapıyosanız ben hiç bişey diyemiyorum şoktayım
Almanız gereken kalori hareketliliğinize yaşınıza boyunuza ve kilonuza göre değişiyor
Bunu hesaplayıp 500-600 kalori altına inin bence Birde spor yaparsanız ohh ne ala
Bende bildiklerimi uygulayabilsem keşkeeeeee
Arkadaşlar 800 kalori alıp bide üstüne spor yapıyosanız ben hiç bişey diyemiyorum şoktayım
Almanız gereken kalori hareketliliğinize yaşınıza boyunuza ve kilonuza göre değişiyor
Bunu hesaplayıp 500-600 kalori altına inin bence Birde spor yaparsanız ohh ne ala
Örneğin benim almam gereken kalori 1940 imiş Kilo veremem bu miktar ile ama almamda
600 kalori insem 1350 kalori alsam hergün 1 saat de spor yapsam inanın hiç kendime eziyet etmeden herşeyi yasaklamadan ayda 4 - 5 kilo gidiyor
Ben bunu daha önce yaptım yine yapabilsem ahh ahhhh
Veriliyor ya 4-5 ay öncesiydi aslında her şeyden yiyordum annem börek falan yaptığında oturup bi güzel yerdim ama tek dikkat ettiğim şey akşam 6 dan sonra yememekti bide her gün sabah akşam yürüdüm. Günde 2-3 saat spor yapıyodum iyi kaptırdıydım kendimi şimdi yemeyi çok azalttım spor yapamıyorum sporu arttırsam yemeği de arttırcam
13 kilo vermek istiyorum canım birçok rahatsızlık yüzünden yavaş kilo veriyorum
Örneğin benim almam gereken kalori 1940 imiş Kilo veremem bu miktar ile ama almamda
600 kalori insem 1350 kalori alsam hergün 1 saat de spor yapsam inanın hiç kendime eziyet etmeden herşeyi yasaklamadan ayda 4 - 5 kilo gidiyor
Ben bunu daha önce yaptım yine yapabilsem ahh ahhhh
Çok haklısın ben az kalori alıyorum ama hareket etmiyorum pekSpor yaptığım günler daha çok yiyiyorum yoksa başım falan dönmeye başlıyo. Aceleye gerek yok 3-4-5 ay yavaş yavaş verelim. Her ay 3 kilo verilse 5 ayda 15 kilo yapar. Çoğu kişi hedefine ulaşır. Biraz sabır ve irade lazım Pes etmeyinnnn inanıyorum başarıcaz biz kadınlar nelerin üstesinden geliyoruz bunu mu başaramıcaz
Sonuna kadar katılıyorum Diyet = eziyet olmasın arkadaşlar
Hadi canım azim yaparsın sen yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?