Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aynen öyle işte kendime şunu anlatamadım 4 senede aldığın kiloyu 1 aydamı vericen diye

Aynen öyle işte kendime şunu anlatamadım 4 senede aldığın kiloyu 1 aydamı vericen diye

Aynen öyle ben de üç senede aldım 20 kilo. Sonra 2 ayda 10 kilosunu verdim çok fazla kendimi sıkmayarak. Sonra birazını geri aldım çok yiyince Şimdi 77 deyim bakalım 2 ay içinde 10 kilo versem başka bişey istemem.

2 ayda 10 kilo baya iyi vermişsin canım ya

2 ayda 10 kilo baya iyi vermişsin canım ya

Veriliyor ya 4-5 ay öncesiydi aslında her şeyden yiyordum annem börek falan yaptığında oturup bi güzel yerdim ama tek dikkat ettiğim şey akşam 6 dan sonra yememekti bide her gün sabah akşam yürüdüm. Günde 2-3 saat spor yapıyodum iyi kaptırdıydım kendimi şimdi yemeyi çok azalttım spor yapamıyorum sporu arttırsam yemeği de arttırcam

Sonuna kadar katılıyorum Diyet = eziyet olmasın arkadaşlar

Arkadaşlar 800 kalori alıp bide üstüne spor yapıyosanız ben hiç bişey diyemiyorum şoktayım

Almanız gereken kalori hareketliliğinize yaşınıza boyunuza ve kilonuza göre değişiyor

Bunu hesaplayıp 500-600 kalori altına inin bence Birde spor yaparsanız ohh ne ala

Bende bildiklerimi uygulayabilsem keşkeeeeee

Örneğin benim almam gereken kalori 1940 imiş Kilo veremem bu miktar ile ama almamda
600 kalori insem 1350 kalori alsam hergün 1 saat de spor yapsam inanın hiç kendime eziyet etmeden herşeyi yasaklamadan ayda 4 - 5 kilo gidiyor
Ben bunu daha önce yaptım yine yapabilsem ahh ahhhh

Çok haklısın ben az kalori alıyorum ama hareket etmiyorum pek Spor yaptığım günler daha çok yiyiyorum yoksa başım falan dönmeye başlıyo. Aceleye gerek yok 3-4-5 ay yavaş yavaş verelim. Her ay 3 kilo verilse 5 ayda 15 kilo yapar. Çoğu kişi hedefine ulaşır. Biraz sabır ve irade lazım Pes etmeyinnnn inanıyorum başarıcaz biz kadınlar nelerin üstesinden geliyoruz bunu mu başaramıcaz

Yaparsın canım sanırım şuan kilon 87. Ben de 87ydim. Ve tartıda 87 yi görünce kendime dur demiştim bak şimdi 77yim:) Bak istedi mi oluyor dediğin gibi biraz azalt 1000-1250 kalori al biraz daha hareket et dışarı çıkmaya üşeniyosan evde yap bişeyler.

Hadi canım azim yaparsın sen yine

Valla şuanda 800 kalori ve hergün 1 saat spor beni zorlamıyo inşallah devamı gelir

Aynen öyle bununda üstesinden geliriz yeterki yapmak isteyelim

Sonuna kadar katılıyorum Diyet = eziyet olmasın arkadaşlar

Aslında bana eziyet gelmiyor benim normal hayatım ile diyetteki hayatımda tek değişiklik akşam yemek yememek çünkü işten çık 6'da eve git 7 yemek hazırla ye iç 8 bide tıka basa ondan sonra kilo olmasında ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…