Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canlarim napiyosunuzzz
Benim bugun gayet guzel gidiyo:)
Pazari iple çekiyorum

Pazar günü inş yüzümüz güler sevgicim
Canım iş iş iş .... Başka bişey yok
Mesai bitiyor Allahtan eve gidicem oğluma kavuşcam :)

zaten takıldım kilomu bildiriyorum yorum larınızıda okuyorum ama nadiren yazıyorum
sizin gibi öyle yediklerimi asla yazmıyorum

Canım bence yazmalısın Biz seni kınamayız yardımcı olmaya çalışırız
Bunu istemez misin ?
Kizinla evde bi saat oyun tarzi hareketler yap bence:)

Benim yöntem :)

Kizlar yorumlarinizi okudum uyumadan yazayim dedim teker teker alintiliyamadim hepinize onerileriniz ve gecmis olsu dilekleriniz icin tesekkur ederim ...

Corbami ictim ilacimi aldim tylotta ictim uyuycam umarim iyice terlerim terlemeden atamiyorum bu hastaligi....

Yarin sabah gorusmek uzere canlarim cok optum hepinizi

kızlar merhaba

sabah:2 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta
öğlen:2 tane sade poğaça
akşam:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt

geçmişolsun canım

sağol canım : (

kızlar merhaba

sabah:2 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta
öğlen:2 tane sade poğaça
akşam:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt

ögle harıcı guzel keskem yemıyeydın poça

Kızlar bu ara sabah öğle ve arada sorun yasamıyorum ancak akşam 5te eve gelince bi tatlıya saldiriyorum ne yapmaliyim sizce sütlü kahve içiyorum ama sanurim yetmiyor sonrada geceye kadar hicbirsey yiyemiyorum

regl donemın yaklasıyor dıye olabılır bılemedım sımdı

Günaydın canım nasıl oldun

bıraz daha ıyıyım sanırım ancak pazartesıye duzelıcem : (

dün akşam çorba içtim o kadar sabahda 1 yumurta 2 dilim ekmek 3 adet zeytin ve bu saate kadar 1 lt su

masallah canım bu saate kdr1 lıtre su bende eskıden 4e yakın ıcerdım gun ıcınde sımdı cok zorlanıyorum

bıraz daha ıyıyım sanırım ancak pazartesıye duzelıcem : (

masallah canım bu saate kdr1 lıtre su bende eskıden 4e yakın ıcerdım gun ıcınde sımdı cok zorlanıyorum

Valla iyi gidiyo canım şimdilik bide bizim kattaki wc'de problem varmış 2. kata çıkıyorum su içtikçe de wc ye gidiyorum hareket etmiş oluyorum merdiven in in çık

sabah:267 kcal kahvaltı
Öğlen yemeği:
Tavuk but haşlama: 87 kcal
brokoli çorbası:54 kalori
yoğurt:37 kalori
elma:48 kalori

493 kalori hadi yuvarla 500 kcal ve bugünlük yemek bitmiştir. Akşam eve gidince de halı perde cam temizliğe var baya kalori yakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…