zaten takıldım kilomu bildiriyorum yorum larınızıda okuyorum ama nadiren yazıyorumTakıl bize canım kaç kilosun
Kizinla evde bi saat oyun tarzi hareketler yap bence:)Benimde iyi gidiyo yemek aramıyorum artık hiç su su suuuuu :)
2 gündür yürüyüşe çıkamıyorum kızım durmuyor diye bakalım bugün ne olacak
Neler yiyosun mesela canim cok mu kotu ki?zaten takıldım kilomu bildiriyorum yorum larınızıda okuyorum ama nadiren yazıyorum
sizin gibi öyle yediklerimi asla yazmıyorum
Canlarim napiyosunuzzz
Benim bugun gayet guzel gidiyo:)
Pazari iple çekiyorum
zaten takıldım kilomu bildiriyorum yorum larınızıda okuyorum ama nadiren yazıyorum
sizin gibi öyle yediklerimi asla yazmıyorum
Kizinla evde bi saat oyun tarzi hareketler yap bence:)
geçmişolsun canım
kızlar merhaba
sabah:2 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta
öğlen:2 tane sade poğaça
akşam:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
Kızlar bu ara sabah öğle ve arada sorun yasamıyorum ancak akşam 5te eve gelince bi tatlıya saldiriyorum ne yapmaliyim sizce sütlü kahve içiyorum ama sanurim yetmiyor sonrada geceye kadar hicbirsey yiyemiyorum
Kizinla evde bi saat oyun tarzi hareketler yap bence:)
sabah : sirkeli su
kahvaltı
1 dlm cavdar ekmegı 63 kalori
1 karper peynır 99 kalori
162 kalorı kahvaltım
Kızlar bu ara sabah öğle ve arada sorun yasamıyorum ancak akşam 5te eve gelince bi tatlıya saldiriyorum ne yapmaliyim sizce sütlü kahve içiyorum ama sanurim yetmiyor sonrada geceye kadar hicbirsey yiyemiyorum
Günaydın canım nasıl oldun
dün akşam çorba içtim o kadar sabahda 1 yumurta 2 dilim ekmek 3 adet zeytin ve bu saate kadar 1 lt su
Günaydın kızlarrr. Dün biraz kaçırdım yine ne güzel gidiyordumBu hafta kilo almasam bari bayrama kadar 2-3 kilo vermek istiyorum
bıraz daha ıyıyım sanırım ancak pazartesıye duzelıcem : (
masallah canım bu saate kdr1 lıtre su bende eskıden 4e yakın ıcerdım gun ıcınde sımdı cok zorlanıyorum
Valla iyi gidiyo canım şimdilik bide bizim kattaki wc'de problem varmış 2. kata çıkıyorum su içtikçe de wc ye gidiyorum hareket etmiş oluyorum merdiven in in çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?