ben azıcık kıssam yememden kilo veriyorumda yni akşamları çok yiyorum onu azaltsam o bile yetiyo ama işte boğazıma hakim olamıyorum ama sanırım hareketliyim ondan fazla kilo almıyorum işim oturarak ama ben sürekli kalkmak için bişeyler buluyorum her sabah işe yürüyerek gidip geliyorum 30 dk her sabah en az yürümüş oluyorum akşam belli olmuyo daha az olabiliyo bilmiyorum ama bu kilolar bana yakışmıyoCanım böyle gidersen daha da kilo alırsın ama
Evet millet söyledikce insan daha bi motive oluyor ama hafta sonu tehlikeli eşime uymamak lazım ve de bayramda dikkat etmek lazım :)Ne güzel canım herkes farketmis bak:)) göreceksin tabi ki:) cok gurur verici bir duygu dimi:)
78.2. Bu hafta çok kaçırdımmmm çokkkk hiç hareket de etmedim yedim oturdum yedim oturdumYine iyi ben 80 çıkarım diye düşünüyordum bir de karnım ağrıyor regl şişkiniğim de var sanki bakalım haftaya daha net anlarım
ne güzel vermiştin 76 yı görmüştün niye böle yaptın ki şimdi :/ 78 e hemen çıktığına göre şişkinlik olsa gerek aman dikkat et bunlar yağa dönüşmesin hadi haftaya bir nazar boncuğu daha :)
anlıyorum seni kesinlikle bende öyleyim kafamı oyalacak bişiler olmazsa ve de mutsuzsam yemek yiyorum . ama zayıflayınca kafanı oyalacak o kadar şey olcak ki :) ne giysem derdi gibiNe bilim niye böyle oldu kaçırdım bayaMoralim bozuktu kendimi yemeye veriyorum oyalancak başka bişey bulsam iyi olcak
Aslında hepimiz kilo verdik tabloya bakıyorum da 83 kiloyla başlamışım şimdi 78 yine arada 5 kilo var. Şimdi toparlanıp bir 5 kilo daha verip 6lı rakamlara yaklaşsam çok güzel olcak. Moralimi de bozmamaya çalışçam bu hafta dediğin gibi bir kurtulsak şu kilolardan moralimiz de yerine gelir kendimize güvenimiz de artaranlıyorum seni kesinlikle bende öyleyim kafamı oyalacak bişiler olmazsa ve de mutsuzsam yemek yiyorum . ama zayıflayınca kafanı oyalacak o kadar şey olcak ki :) ne giysem derdi gibibunları hayal etmeyi denesen bilmem işe yarar mı ?
Günaydın kızlar:)
Eylul toparlanma ayı olacaktı noldu
bayramdan sonra tamamen toparlanalim artikk, havalar sogudu diye kendimizi yemege vermeyelim. Burada en az kilo veren bile 3-4 kilo vermistir. Neden daha fazlasini vermeyelim dimiii.
kilo vermeye devam edenleri tebrik ediyorum. Benim gibi yerinde sayanlari ya da kilo alanlari da daha fazla hirslanmaya davet ediyorumm
Bence leslie de ayni etkiyi gosterir canimmAra ara oluyor böyle ya havalardan mıdır nedir anlamadım. İçim sıkılıyooo sürekli. Yağmur yağıp duruyo yürüyemedim deŞu bayrama kadar 1-2 versek bari bayram sırasında kaçamaklar olacak büyük ihtimal Bayram sonrasında da toparlarız iyice ben bu arada koşu bandı almayı düşünüyorum eve soğukta üşenip çıkamam yürüyüşe gibime geliyor acaba koşu bandı yararlı olur mu?
Bence leslie de ayni etkiyi gosterir canimm
He o açıdansa iyi olur duygucumm yapismadi gidicek merak etmee:)Sıkılıyom çok spor yaparkenBelki koşu bandı biraz oyalar beni bir yandan müzik açarım bir yandan yürürüm Yapıştı kaldı kilolar üzerime offffffffff
He o açıdansa iyi olur duygucumm yapismadi gidicek merak etmee:)
o açıdan bakıldığında öle evetAslında hepimiz kilo verdik tabloya bakıyorum da 83 kiloyla başlamışım şimdi 78 yine arada 5 kilo var. Şimdi toparlanıp bir 5 kilo daha verip 6lı rakamlara yaklaşsam çok güzel olcak. Moralimi de bozmamaya çalışçam bu hafta dediğin gibi bir kurtulsak şu kilolardan moralimiz de yerine gelir kendimize güvenimiz de artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?