Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Günaydın kizlarrr nasil gidiyor bakalimm:) yarın kimler neler bekliyo tartidan:)

Günaydın sevgicim valla bugün bozmazsam iyi şeyler bekliyorum eşim is arkadaşlarım ailem hep zayufladigimi söylüyor bu ara gaza geldim inşallah böyle devam eder de 58leri görürüm

Ne güzel canım herkes farketmis bak:)) göreceksin tabi ki:) cok gurur verici bir duygu dimi:)

Canım böyle gidersen daha da kilo alırsın ama
ben azıcık kıssam yememden kilo veriyorumda yni akşamları çok yiyorum onu azaltsam o bile yetiyo ama işte boğazıma hakim olamıyorum ama sanırım hareketliyim ondan fazla kilo almıyorum işim oturarak ama ben sürekli kalkmak için bişeyler buluyorum her sabah işe yürüyerek gidip geliyorum 30 dk her sabah en az yürümüş oluyorum akşam belli olmuyo daha az olabiliyo bilmiyorum ama bu kilolar bana yakışmıyo

Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
2 haftadi annem bendeydi doktor kontrolu icin gelmisti cuma gunu yolcu ettim tabi yediklerime dikkat edemedim hep bi kisir dongu zaten sonbagarda benim istahim acik olur hep ama bu sefer zorliycam kendimi istahimi azaltmanin bi yolu olmali havalar serinleyince canim suda icmek istemiyor bqyramada az kaldi zaten ama bayramdan sonra insallah kilo vermeye baslarim artikin
Bu sabah 77.500 ciktim yediklerime gore az bile almisim mesela dun aksam bir normal yemegimi yedim sonrasinda mutfakla salon arasi mekik dokudum az hasarla atlatmaya ugrastim ama malesef bim susamli biskuvusi varya iste onu cikolataya bandirdim yedim cayla kesmedi biskuvide bitti son care aklima kayisiyi kakaoya batirmak geldi 3 tane yedim iyi geldi tatli ihtiyacimi kesti ama ne olacak benim bu tatli krizlerim havalar serinleyince dahada artti

78.2. Bu hafta çok kaçırdımmmm çokkkk hiç hareket de etmedim yedim oturdum yedim oturdum Yine iyi ben 80 çıkarım diye düşünüyordum bir de karnım ağrıyor regl şişkiniğim de var sanki bakalım haftaya daha net anlarım

ne güzel vermiştin 76 yı görmüştün niye böle yaptın ki şimdi :/ 78 e hemen çıktığına göre şişkinlik olsa gerek aman dikkat et bunlar yağa dönüşmesin hadi haftaya bir nazar boncuğu daha :)

Ne bilim niye böyle oldu kaçırdım baya Moralim bozuktu kendimi yemeye veriyorum oyalancak başka bişey bulsam iyi olcak

Ne bilim niye böyle oldu kaçırdım baya Moralim bozuktu kendimi yemeye veriyorum oyalancak başka bişey bulsam iyi olcak
anlıyorum seni kesinlikle bende öyleyim kafamı oyalacak bişiler olmazsa ve de mutsuzsam yemek yiyorum . ama zayıflayınca kafanı oyalacak o kadar şey olcak ki :) ne giysem derdi gibi bunları hayal etmeyi denesen bilmem işe yarar mı ?

Günaydın kızlar:)
Eylul toparlanma ayı olacaktı noldu
bayramdan sonra tamamen toparlanalim artikk, havalar sogudu diye kendimizi yemege vermeyelim. Burada en az kilo veren bile 3-4 kilo vermistir. Neden daha fazlasini vermeyelim dimiii.
kilo vermeye devam edenleri tebrik ediyorum. Benim gibi yerinde sayanlari ya da kilo alanlari da daha fazla hirslanmaya davet ediyorumm

Aslında hepimiz kilo verdik tabloya bakıyorum da 83 kiloyla başlamışım şimdi 78 yine arada 5 kilo var. Şimdi toparlanıp bir 5 kilo daha verip 6lı rakamlara yaklaşsam çok güzel olcak. Moralimi de bozmamaya çalışçam bu hafta dediğin gibi bir kurtulsak şu kilolardan moralimiz de yerine gelir kendimize güvenimiz de artar

Ara ara oluyor böyle ya havalardan mıdır nedir anlamadım. İçim sıkılıyooo sürekli. Yağmur yağıp duruyo yürüyemedim de Şu bayrama kadar 1-2 versek bari bayram sırasında kaçamaklar olacak büyük ihtimal Bayram sonrasında da toparlarız iyice ben bu arada koşu bandı almayı düşünüyorum eve soğukta üşenip çıkamam yürüyüşe gibime geliyor acaba koşu bandı yararlı olur mu?

Bence leslie de ayni etkiyi gosterir canimm

o açıdan bakıldığında öle evet bir düzene oturtulduğunda kaçamaklar da azalıyor onlar azaldığında er ya da geç kilo verceğini biliyorsun bu benim bu haftaki düşüncelerim aslında hepimiz nelerin doğru olduğunu neleri yapmamız gerektiğini biliyoruz ama tecrübe edip kendimize uyarlamamız zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…