kızlar merhaba
sabah:2 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta
öğlen:2 tane sade poğaça
akşam:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
Kızlar bu ara sabah öğle ve arada sorun yasamıyorum ancak akşam 5te eve gelince bi tatlıya saldiriyorum ne yapmaliyim sizce sütlü kahve içiyorum ama sanurim yetmiyor sonrada geceye kadar hicbirsey yiyemiyorum
100 kez ip atladım dün akşam bide kızımla Ankara havası açtım beraber oynadık :)
dün akşam çorba içtim o kadar sabahda 1 yumurta 2 dilim ekmek 3 adet zeytin ve bu saate kadar 1 lt su
Günaydın kızlarrr. Dün biraz kaçırdım yine ne güzel gidiyordumBu hafta kilo almasam bari bayrama kadar 2-3 kilo vermek istiyorum
Valla iyi gidiyo canım şimdilik bide bizim kattaki wc'de problem varmış 2. kata çıkıyorum su içtikçe de wc ye gidiyorum hareket etmiş oluyorum merdiven in in çık
ne guzel benıde bugun koltugumdan spatulayla kazırlar sanırım :)
sabah:267 kcal kahvaltı
Öğlen yemeği:
Tavuk but haşlama: 87 kcal
brokoli çorbası:54 kalori
yoğurt:37 kalori
elma:48 kalori
493 kalori hadi yuvarla 500 kcal ve bugünlük yemek bitmiştir. Akşam eve gidince de halı perde cam temizliğe var baya kalori yakarım
Poğaça hariç güzel canım uzak durmaya çalış Biliyorsun zaten
Canım tarçınlı süt iyi geliyor eve gider gitmez dene istersen ... :)
Ohhh maşallah maşallah ....
Çok iyi gidiyosun canım beğendim ben :)
Verirsin canım daha tartı gününe iki gün var daha çok dikkat edelim verelim şu kiloları :)
İyi olmuş canım hareket etmek en güzeli suda güzel ikisi birleşince en bi güzel
Bende aynıyım işe geç geldim zaten halsizim umarım hasta olmam boğazımdada yanma var
Bu kadarcık yemekle akşam temizlik heeee süpersin valla
Gunaydin cıtır hatunlarrr:))
Ben sabah yine klasik karatay kahvaltisi yaptimm. Günün devaminda tatlılara dondurmalara teslim olmamak dilegiyle:)
bende pazar gununu ıple cekıyorum verdıgım kıloyu dogum gunum sayesınde gerı aldım netcem bılmıyorum
ama karar verdım duzenlı saatlı dıyete baslıyorum yarın sabahtan ıtıbaren
süper bu hızla devam edersen fazla ince olursun söyliyimsabah:267 kcal kahvaltı
Öğlen yemeği:
Tavuk but haşlama: 87 kcal
brokoli çorbası:54 kalori
yoğurt:37 kalori
elma:48 kalori
493 kalori hadi yuvarla 500 kcal ve bugünlük yemek bitmiştir. Akşam eve gidince de halı perde cam temizliğe var baya kalori yakarım
süper bu hızla devam edersen fazla ince olursun söyliyim
ip nerde atlıyosunuz evde sorun olmuyomu ses ten sonuçta binada oturuyoruz hepimizmerak ettimde
bu arada siz istediniz bende yazıyorum bu saate kadar yediklerimi öyle sabah öğlen diyede ayırmıycam
2 poğça biraz kol böreği 1 kase sebze çorbası amerikan salatası 1 tane but birkaç dilim haşlanmış patates ve şehriye pilavı1 kase yoğurt
unlar bu saate kadar ama ben esas eve gidince yiyorum ve yapıp hazırlamam 20:00 geçiyo
şimdi yazmamamın sebebini anladınızmı
bide bu gün dikkat ettim az yemeğe çalıştım
Evet regl yaklaşıyor ondan olabilir sanırım regl bitince veririm artık :)sağol canım : (
ögle harıcı guzel keskem yemıyeydın poça
regl donemın yaklasıyor dıye olabılır bılemedım sımdı
Canım aslında meyve ile bastırabilirsin[/QUOTE gelmeden findik yiyorum sütlü kahve içiyorum ama Yorgunluk la saldiriyorum sanırım benim derdim psikolojik açlık
Poğaça hariç güzel canım uzak durmaya çalış Biliyorsun zaten
Canım tarçınlı süt iyi geliyor eve gider gitmez dene istersen ... :)evet sütlü kahve yerine tarcinli süt içerim iyi fikir :)
Ohhh maşallah maşallah ....
Çok iyi gidiyosun canım beğendim ben :)
Verirsin canım daha tartı gününe iki gün var daha çok dikkat edelim verelim şu kiloları :)
İyi olmuş canım hareket etmek en güzeli suda güzel ikisi birleşince en bi güzel
Bende aynıyım işe geç geldim zaten halsizim umarım hasta olmam boğazımdada yanma var
Bu kadarcık yemekle akşam temizlik heeee süpersin valla
tabi ben 5 katta oturuyorum olmuyo başka bakıcaz artıkCanım giriş katta oturuyorum sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?