Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kendine on dakika ayir ve dusun tasin kararini ver tekrardan start ver diyete daha iki hafta var bayrama ski bir diyetle 3-4 kilo verebilirain canim
Çok teşekkür ederim canım evet oturup düşünmem lazım.okadar yoğun bir tempoya girdim ki anlatamam.hiç boş vaktim yok.çocuklar bir yandan ev işleri bir yandan ve kendi derslerim oluyor hem üniversite hem islami derslerim var.Allah zamanımı bereketlendirsin diye dua ediyorum.inş düşünüp kendime zaman harcamalım.
sevgi cim kilo bildirimi yapamıyorum bu hafta.beni silme lütfen.aklımdasınız ama anlayış bekliyorum,toparlanmaya çalışıyorum ve vakit bulmaya çalışıyorum.hepinize kocamaaan sevgiler...

olur mu canım öyle şey silmem tabi ki en azından bizi önemseyip haber veriyosun ortadan kaybolduğunda:)
yoğunluğun biter bitmez bekliyoruz seni yerin hep bizle:)

üzülme canımm bayramdan sonra toparlarsınn:) bu tatlı krizlerini de umarım en hafif şekilde atlatırsınn

Günaydın sabah tartıldım 94 hiç kilo vermemişim ben nerde yanlış yapıyorum yapıştı bu kilo bana sanki

Günaydın sabah tartıldım 94 hiç kilo vermemişim ben nerde yanlış yapıyorum yapıştı bu kilo bana sanki

Günaydın canım
Niye öyle oldu ki
Çok az yiyosun belki metabolizman yavaşlıyodur.Benim düşüncem bu
Zayıflamak içinde biraz yemeye ihtiyacımız var düzenli yemeye özellikle
Şöyle düşün bi çok insan diyetisyene gider listeyi alır ve şöyle der
" Ben bu kadar yemiyorum ki !!!! "
Ama sonra kilo verir uygulayınca...

gunaydın kızlar dogum gunumden sonra ipin ucu bır kactı pır kactı 78 kusuratlardayımdır emınım korkumdan tartılamadımda ...

bugun ayca karamıydı neydı haftada 3,5 kılo dıyetıne basladım ara ogun yapamadım ...

cumartesıye kadar 3 kılo verıcem aksamda yurycem yeter ardık cıdden ıdılınde dedıgı gıbı yapıstı bunlar ustume resmen ...

cok cok dogru canım duzenlı lısteden yemekten gecıyor gene ara ogunu kacırdım lakın oglen menumu atlamaycam

cok cok dogru canım duzenlı lısteden yemekten gecıyor gene ara ogunu kacırdım lakın oglen menumu atlamaycam

Hadi hayırlı olsun canım Haftada 3,5 kilo çok fazla geldi ama Nasıl bi diyet bilemedim şimdi
Ayça Kaya yı dinlemişliğim var Bilinçli bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum
Üstelik o kadar sevimli güler yüzlü ki imkanım olsa gitmek isterdim doğrusu

vallahı canım bılemıyorum ama standart verdıgı bır lıste kk da buldum bende bayadır doyalarımda vardı gunyuzun cıkardım ve basladım

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorumBir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr

Seviyorum ben böyle menüleri işte....
Sebze meyve et ekmek herşey var...Peynir yoğurt yumurta sağlıklı bi menü olduğunu düşünüyorum
dolu doluya 3,5 kilo nasıl verdircek gibi düşündürüyor ama verirsin inanıyorum canım
Metabolizma hızlandıran bi diyet olduğu kesin
Bende uygulayabilsem işte olmasamda

bende ısteyım ama uymaya calısıcam canım sımdı ogleyle aksamın yerını degıstırmek zorunda kaldım mesela corba + brokolı sarmısaklı yogurtlu 1 dlm ekmek tuketıcem

aksamada allah kerım salata ve yogurt yırım artık

ben cok sıkıldım gercekten 77-78 arası gıt gellerden ınsallah 3 kılo gıder yuruyus yapıcam aksamları yuruycem eve 7 km edıyor en azından bu bır hafta yapıcam bunlarııııı

ben cok sıkıldım gercekten 77-78 arası gıt gellerden ınsallah 3 kılo gıder yuruyus yapıcam aksamları yuruycem eve 7 km edıyor en azından bu bır hafta yapıcam bunlarııııı

İş yerinde et zor canım ama yumurta olabilir Aslında uygulanmayacak bişey değil haklısın Olmadı yer değiştirirsin
7 km de çok iyi canım hadi bakalım bayrama 75 kilo olarak girersin inş

of kızlar yaaaaa offff
3. kızgın yüzümü alıyorum
kilom:67.1
sigara bırakmaya çalıştığım 2 haftada aldım yedim ne sigarayı bırakabildim..şimdiyse verdiklerimi resmen geri almaya başladım..
çok mutsuzum ve sıkıldım kendime güvenim azaldı resmen..insan bişeyi beceremezmi ya..ne sigara ne kilo...bu kadarmı yani hırsım bumuyum yani...buymuş demekki..

İş yerinde et zor canım ama yumurta olabilir Aslında uygulanmayacak bişey değil haklısın Olmadı yer değiştirirsin
7 km de çok iyi canım hadi bakalım bayrama 75 kilo olarak girersin inş

yumurtayıda etıde ( tavukbalık kırmızı ) hıcbırını sevmıyorum bende onlara eşdeger urunlerle gıderıyorum vıtamın ıhtıyaclarımı .. ogunlerıde ona gore ayarlıyacagım tabı bıraz kolaya kacarak meyve tuketemıyorum pek sevmem =(

bıraz acayıbım nerde kılo yapan bırsey varsa onlara bayılırım cıkolata pasta kola kek fılan = )

saglıklı seylerıde meyve vs tuketmem pek

ayh canım agzın zemzem ıcsın bal yısın = ) ınsallah 75,0 gorurumm c.tesı sabahı bayram hedıyesı olaraktan..

kurban bayramı Allahın gucune gıtmesınde bana ezıyet resmen ne tatlı yıyebılırım nede baska bısey et kokusu mıdemı bulandırır hatta evdekı butun bıcaklarda etlerde kullanılmıs hıssıyle bıseyde yıyemem mıdem almaz : ) bu sevındırıcı cunkı ıyıce dıkkat edıp bozmıyacagım anlamına gelıyor tililililili

ayh canım uzulme lutfen toparlan bır an once bende dun bu moddaydım herkes basarıyor bız neden yapamıyalım ..

nefsımızı terbıye edıcezzz sılkelen bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…