selam kızlar bu iştahla 500gr ancak verdim bir haftada inşallah verdiğimide geri almambu ilaçlar yüzünden önüme ne çıksa yicem gibi hissediyorum. spor yapamıyorum mümkün olduğunca yemekte kısıtlamaya çalışıyorum ama atak dönemlerimde gözüm hiçbirşey görmüyor. tatlıda yiyorum offf gitmez bu kilolar böyle
bu sabah 7 de yarım kase nestle nesfit yedim deminde iki küçük mandilina ile ara öğün yaptım birazdanda elmalı tarçınlı şekersiz bitki çayı içicem
herkese günaydın dün iftar yemeğim bir kase mercimek çorbası ekmek yok ve yarım tabak makarna oldu yatana kadar 2 lt su içtim.
Sahura kalktım canım birşey istemedi bir armut yedim ve uydum 4 bardakta su yine oruçluyum tabiki
Günaydın canım iyi gidiyorsun bu hafta
teşekkür ederim canımmm:)
elimden geldiğince giriyorum canım yarın seminer ödevim bitiyo ama bi kaç güne de bayram gircek araya yine herkes dağıtcak:/ bayram dönüşü umarım ilk günlerimize geri döneriz:) herkesin planı o yönde:)
Teşekkür ederim canım. Çok nadir kaçamak yaptım pasta gibi.hasta olduğumda gece ballı süt içtim. Ama diğer gün onu yaktım. O yüzden çocuk olduğu için diğer gün yakmak benim için zor diyorum. Ayrıca ben günlük tartılırım ve her gün 200 gr vermeye çalışırım. Vermemişsem o gün daha fazla yağ yakıcı şeyler yerim ve daha fazla spor yaparım. Benim için haşlanmış sebze ve yogurt kilo verdiriyor. Maydanoz ve yeşil çay kilo verdiriyor.
Bu arada ne haşlanmış sebze severim ne de maydanoz ama etkili...
Uzun surede azar azar vermek bunyeyi alistirarak devam etmek en etkili yontem canim ve guzel kilo vermissin hedefimiz 20kilo ustu ise yila yaymak lazim aslinda ama hep aceleci ruhumuz yuzunden hemen kurtulmak istiyoruz senelerin birikiminden ... insallah burada birlikte uzun suredede olsa kurtulacagiz fazlaliklardan..
Sahsen kendi adima konusuyorum buraya bagimli olmasam suan 80i gecmistim belkide ...
Yanlislarimda boyle bilgilendirirsen cok sevinirim canim cok sagol ..
Kacamaklarimiz arada olmali diye dusunuyorum insan sevdigi seylerden uzun sure mahrum kalinca birden saldirabiliyor oyle degil mi ama ...
Artik tabloda alkis ve nazar boncugu almak istiyorum daha dikkatli devam edecegim
selam kızlar bu iştahla 500gr ancak verdim bir haftada inşallah verdiğimide geri almambu ilaçlar yüzünden önüme ne çıksa yicem gibi hissediyorum. spor yapamıyorum mümkün olduğunca yemekte kısıtlamaya çalışıyorum ama atak dönemlerimde gözüm hiçbirşey görmüyor. tatlıda yiyorum offf gitmez bu kilolar böyle
bu sabah 7 de yarım kase nestle nesfit yedim deminde iki küçük mandilina ile ara öğün yaptım birazdanda elmalı tarçınlı şekersiz bitki çayı içicem
Günaydın kızlar, ben de dünkü listemi paylaşayım.
Sabah 1 mandalina ve üzüm
Ara 5 badem
Öğle zerdaçallı yoğurt bir dlm çavdar ekmeği
Ara bir mandalina
Akşam 2 köfte salata
Gece bir brdk kefir
Dün midem regl yüzünden pek iyi değildi hafif geçirmeye çalıştım. Su zaten böbrek rahatsızlığım olduğu için her gün en az 2.5 - 3 lt içiyorum. Spor olarak da 1.5 saat kardiyo , Callanetics ve yoga yaptım.
30.09.2014 Menüm :
Sabah :
2 dilim uno kepek ekmeğiyle beyaz peyn sandviç
Öğle :
1,5 kepçe nohut yemeği
1 dilim uno kepek ekmeği
1 kase cacık
Ara : 1 yemek kaşığı kadar leblebi ama susamlı ballı gibi bişeydi
Akşam :
1 kepçe zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim uno kepek ekmeği
Ara : Çok acıktım iki adet kurabiye yedim
Su 2,5 lt içtim .....
İnşaallah dağıtmayız canım ya :) tatlılardan korkuyorum bende bakalım nefsime dur demek zorundayım
Maaşallah çok beğendim beslenme düzeninizi İradeli bi annesiniz çok güzel
Canım burda olmak hepimize iyi geliyor
Bencede sevdiğin şeyleri tamamen kesmek doğru değil bu hafta 3,5 kilo hedeflediğin için kaçamaklar olmasa iyiydi dedim
Yoksa o küçük kaçamaklarla bile menün çok iyi :)
bu iştahı kesmenin yötemi yok mu
Özellikle regl zamanlarında kendimizi tutmak çok zor oluyo
Seni anlıyorum canım Ama iradeli olmak lazım
30.09.2014 Menüm :
Sabah :
2 dilim uno kepek ekmeğiyle beyaz peyn sandviç
Öğle :
1,5 kepçe nohut yemeği
1 dilim uno kepek ekmeği
1 kase cacık
Ara : 1 yemek kaşığı kadar leblebi ama susamlı ballı gibi bişeydi
Akşam :
1 kepçe zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim uno kepek ekmeği
Ara : Çok acıktım iki adet kurabiye yedim
Su 2,5 lt içtim .....
Ara 5 badem
Ara bir mandalina
Akşam 2 köfte salata
Gece bir brdk kefir
Dün midem regl yüzünden pek iyi değildi hafif geçirmeye çalıştım. Su zaten böbrek rahatsızlığım olduğu için her gün en az 2.5 - 3 lt içiyorum. Spor olarak da 1.5 saat kardiyo , Callanetics ve yoga yaptım.
Bayramdan sonra düzenli kahvaltı ile sana katılıyorum
lısteye tam uysaydım 3,5 olmasada 3 gıderdı belkım =(
77ydım 75 olucam cumartesı baska yolu yok
regl oldum cok etkılermı tartıda bılemıyorum ama ınsallah etkılemez
keşke regl donemınde tutabılsek kendımızı ben bıraz pıs bogazım dıyettede olsam tutamıyorum ayh
kurabıyeden bısey olmaz ya mınnacık bırseyonuda yemıyecesek ölek
guzel gıdıyorsun evet bıraz az menun şişkinligin gecınce duzenlı hayata gecersın canım ..
bu arada senın su dıyetısyenın lıstesını merak ettım paylasabılır mısın ?
hadı bakalımm hepımız saglıklı mutlu olcaz yolumuz uzunnn şafak doğan güneş diyecegımız zamanların gelmesı dılegımlen
Ara 5 badem
Ara bir mandalina
Akşam 2 köfte salata
Gece bir brdk kefir
Bayramdan sonra düzenli kahvaltı ile sana katılıyorum
lısteye tam uysaydım 3,5 olmasada 3 gıderdı belkım =(
keşke regl donemınde tutabılsek kendımızı ben bıraz pıs bogazım dıyettede olsam tutamıyorum ayh
Eksik bi menü bana göre ama şişkinliğin için böyle demişsin Sebze ve kahvaltı önemli bana göre çünkü
Sporların çok iyi zaten maşallah diyorum
İnşaallah canım keşke 2 dilim ekmekli yerine bende şöyle yumurta domates peynir filan kahvaltı yapsam ama
aaahhh zamansızlık ...
Nekadar versek kardır bayrama kadar :)
Ama 3 gün kaldı yaa hiç vermiş gibi değilim bende bilemiyorum
o miniş miniş kurabiyelerden kaçamaklardan olabilir kilomun durması
Eksik bi menü bana göre ama şişkinliğin için böyle demişsin Sebze ve kahvaltı önemli bana göre çünkü
Sporların çok iyi zaten maşallah diyorum
İnşaallah canım keşke 2 dilim ekmekli yerine bende şöyle yumurta domates peynir filan kahvaltı yapsam ama
aaahhh zamansızlık ...
Nekadar versek kardır bayrama kadar :)
Ama 3 gün kaldı yaa hiç vermiş gibi değilim bende bilemiyorum
o miniş miniş kurabiyelerden kaçamaklardan olabilir kilomun durması
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım iyi gidiyorsun maşallah
Evet ben de farkındayım dün biraz az oldu ama mide bulantım o kadar şiddetliydi ki muhtemelen yesem de midemde durmayacaktı.. İnsülin direnci için bir ilaç verdi dr. o da bulantı yapıyor regl ile de bir olunca mahvoldum dün..lısteye tam uysaydım 3,5 olmasada 3 gıderdı belkım =(
guzel gıdıyorsun evet bıraz az menun şişkinligin gecınce duzenlı hayata gecersın canım ..
bu arada senın su dıyetısyenın lıstesını merak ettım paylasabılır mısın ?
hadı bakalımm hepımız saglıklı mutlu olcaz yolumuz uzunnn şafak doğan güneş diyecegımız zamanların gelmesı dılegımlen
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel düşünceleriniz için. Ben yediğimden korkan bir insanım ve insan korktugunda kilo veriyor. Gerçi 60 kilo oldugumda artık kilo vermem yavaşlıcak vücut ideal kas yapısına doğru geçip artık korumaya geçicek. Ama kasarsam 52 ye kadar düşerim.
Umarım herkes güzel zayıflar ben 86 lardan bu kilolara düştüm 7-8 aydır artık yaşam şeklim bu. Zararlı şeyler yemiyorum.vücuduma mideme iyi bakmaya çalışıyorum.şunu da söylemek istiyorum mide yanması vardı artık yok. Nedeni az su içmem ve hamur işi yememdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?