Merhabalar kızlar, ben kk'de yeniyim, bu konu çok hoşuma gitti acaba ben de aranıza katılabilir miyiiim ?
hoşbuldum canım, umarım olurum.
Benim boyum 1.67 kilom da 81.3 kg
Spor ve diyete başladım umarım başarılı olurum. Sizin düzeniniz nasıl neleri ne sıklıkla paylaşıyorsunuz?
Canım, benim menüm her gün aynı sayılır.ama ondan önce psikolojimi kilo vermeye adapte etmiş durumdayım. Mesela şu saatte bir lokma tatlı yersem yarın bunu yakmak için 1 saat spor yapmam lazım ki bu imkansız çünkü çocuğum var ve günde 1 saat sporu bile zor yapan ben birde akşam istek üzerine tatlı yeyip onu yakmak için spor yapmak çok lüx gelir diye düşündüğüm için asla ama asla akşam 7 den sonra abur cubur yemem. Börek hamur işi cips falan filan yemem.onun haricinde menüm şu şekilde;Evet seni pek göremiyoruz ama çizelgede her hafta düzenli kilo verdiğini gördüm dikkatimi çekmişti
Açıkçası senin gibi düzenli kilo verenlerin menülerini görmek istiyorum
Memnun oldum Nihal. Gamze benim ismim de. Ben 5 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. Diyet listemi yarından itibaren paylaşırım o zaman çünkü bugün listeye uymadım daha çok meyve ağırlıklı beslendim. Spor olarak Leslie Sansone, Debbie Siebers, yoga, Callanetics gibi egzersizler yapıyorum. Haftada en az 4 gün yapmaya çalışıyorum. Önceden o kadar çok diyet yaptım ki yalan yanlış ve hepsi de kilo alarak sona erdi.Anladim canim nihal ben memnun oldum ..
Genelde herkes kendine gore dikkst ediyor kimi klasik diyet kimi protein diyeti kimi karatay yapiyor ...
Spor olarak youtubeden videolarla calisiyorduk cogumuz biraktik yuruyys yapiyoruz ..
Genelde menulerimizi paylasio eksik yonlerimzde bilgilendiriyoruz birbirimizi...
Sen nasil bir yol izlemek istiyorsun dusuncen nedir ?
Bu zaman kadsr hic diyet yaptin mi
Memnun oldum Nihal. Gamze benim ismim de. Ben 5 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. Diyet listemi yarından itibaren paylaşırım o zaman çünkü bugün listeye uymadım daha çok meyve ağırlıklı beslendim. Spor olarak Leslie Sansone, Debbie Siebers, yoga, Callanetics gibi egzersizler yapıyorum. Haftada en az 4 gün yapmaya çalışıyorum. Önceden o kadar çok diyet yaptım ki yalan yanlış ve hepsi de kilo alarak sona erdi.Umarım bu sefer 60 kg'ya ulaşırım..
Canım, benim menüm her gün aynı sayılır.ama ondan önce psikolojimi kilo vermeye adapte etmiş durumdayım. Mesela şu saatte bir lokma tatlı yersem yarın bunu yakmak için 1 saat spor yapmam lazım ki bu imkansız çünkü çocuğum var ve günde 1 saat sporu bile zor yapan ben birde akşam istek üzerine tatlı yeyip onu yakmak için spor yapmak çok lüx gelir diye düşündüğüm için asla ama asla akşam 7 den sonra abur cubur yemem. Börek hamur işi cips falan filan yemem.onun haricinde menüm şu şekilde;
Sabah,
Yarımşar domates ve salatalık
1 dilim peynir veya rafadan yumurta
1 kase limonlu maydanoz
Yarım dilim tam buğdaylı ekmek
Çok açık şekersiz çay veya 1 bardak süt
Ara,
Belki meyve veya yeşil çay
Öğle,
Haşlanmış sebze ile baharatlı yoğurt
Akşam,
Et ve salata
1 saat spor ve 2 lt su
# suyun yaklaşık 1 lt si sıcak su olur ve yanında 1-2 kurutulmuş meyve yerim ( kayısı üzüm vs )
Hayır canım 5 haftadır diyet yapıyorum son 3 haftadır da spor yapıyorum. 5 haftada 86.4 kilodan 81.3e indim. Açıkçası diyetimi seviyorum çok zorlamıyor yalnızca bugün biraz şişkinlik hissettim o yüzden meyve ağırlıklı beslendim diyetin dışına çıkıp. Regl dönemimdeyim sanırım ondan..Diyetisyenle birlikte kilo verdin mi peki ?
Spor olmaso guzel birsey canim .. bende yuruyuse basladim hareketin her turlusu malbuldur diye dusunuyorum ...
Listeni bekliyorum sabirsizlikla ..
Birakmadan 60i gorene kadar buralardayiz benimde ilk hedef 60 kilom 77 ...
Suan diyet yapmiyorum demistin sanirim..
Ne zaman baslamayi dusunuyorsun
ayh dedıgın ıyı oldu ben bılmıyordum pek :/ dıkkat ederım bundan sonra aclık sıkıstırırsa benı tenhalarda yogurtla gecıstırıverırım artık =)
evet ben bu pazardan sonra duzenlı kılomu soyluycem karambole geldım bıraz ben =(
sevgı sanırım okulla ugrasıyor olmalı aksamları ancak gırebılıyor o da telden galıba
bugunu toparlarsak menu olarak..
sabah : sırkelı su
kahvaltı:
2 dlm cvdr ekmegı
bırkac parca eskı kaşar
ara : yoktu sanırım
ögle:
4 top karnıbahar
sarımsaklı yogurtlan yıdım
1,5 dlm cavdar ekmegı
ara : yok
aksam :
4 top karnıbahar
sarımsaklı yogurtlu : )
1 dlm ekmek
gunun kacamakları 4 adet sarma 2 mınık kurabıye ıncelerdendı
2 lıtre su bıttı
teşk hanımlar aklımın bi köşesinde bayram boyu bu sözler olucak benim dikkat etmem ve yemeği azaltmam lazım
siz süper dayanaklarsınız
Nihalcim super bi menu harikasin insallah geceyi kacamaksiz atlatirsin bu ara benim favorim tarcinli yogurt yada kuru kayisiyi kakaoya bandirip yiyorum gece cok acikirsam...
iyiyiz canımmmm toparlandı artık herkes. arada gel özlüyoruz seniii:) koruma nasıl gidiyo bakalımmm
canımcımm gündüzleri pek giremiyorum okulda olduğum için telden takip ediyorum ama telin de bu ara batarya sorunu olduğu için daha öğlen olmadan kapanıyo benimde buraya uğramam akşamı buluyo:)
alıştım nehircimm şimdi bi de bayram tatili bozcak düzenimi ama ondan sonra pilates ve step kurslarım başlayacak çok mutluyum o yüzden döner dönmez düzenim çok iyi oturcak.
buara okulla uğraştım çokk. seminer ödevi hazırladım çok giremedm:)
bende çok özledim buraya böyle azimle yazmanızı ve yazmayı. sizinle konuşmak bile iyi geliyo insana:)
yavrularıımmm ben geldimmm.
şu sıralar sütlü nescafe yada bir top sade dondurma dışında diyeti hiç bozmuyorum ama yoğun olduğum için yürüyüş bitti tamamen. bayram dönüşü pilates var step kurslarım başlayacağı için şu sıralar kendimi çok kasmıyorum. bomba gibi döncem çünküü:)
@yumiyum89 bu haftanın birincisi sensin tatlııımmm
miray 3 haftadır bildirim yapmıyo arkadaşlarbu pazar da yapmazsa maalesef silicem..
bide yeni gelenler arkdaşlar listede son 2 sırada. onlarda yapmadılar. ses çıkmazsa onları da silmeyi düşünüyorum
listede çarpı görmek bile motivasyonu düşürebiliyo çünkü:)
aa ne güzelmiş öle nazar boncuklu
evet bugün ben bir kaçamak yaptım ama akşam yemeği yemeyerek bunu telafi etmek istiyorum .
sabah : 1 peynirli yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek
ara : çay çay çay (şekersiz)
öğle : 1 lahmacun 1 bardak ayran
akşam: 3 ekler ve 1 3 ü bir arada (nevet pişmanım )
kapanışş :)
sabah; 1 fincan sıcacıkk sütt:)
peynir zeytin domates salataa
akşam; yeşil mercimek çorbası, salatalı naneli pulbiberli yoğurtt ayran. 1 maden suyu.
2 litre su.
salep hakkında ne düşünüyosunuz kızlarr bu ara fena taktım ona:/
Kiziskolarr bugnki kacamaklar
4 dolma
2 adet ince kurbye ve simdide bulgur pilavi
Cok abartmisim sanki demi :-( :-( :-(
Bunlar eksilerim
Artilarimda var
7 km yuruyus 1saat 20dakikada bitti
2.5 litre su uyuyana kadr 3 olacak
Ne diyorsunuz duruma..
Not : ev yapimi su boregi getirmisti is arkadasimm hic kabin icine gozumu bile ilistirmedim
lorinem bende oyle düşünüyorum yavrum bak ahsen haber verdi bu siralar aktif olamayacağını. Ama haber vermeden yok olanlara acayip bozuluyorum
Merhabalar kızlar, ben kk'de yeniyim, bu konu çok hoşuma gitti acaba ben de aranıza katılabilir miyiiim ?
Regl sancisi beni oldurecek birgun :'(
Yarin aksam yuruyemiycegim icin sabah yurumeyi dusunuyorum 06:30da uyanmam lazim 7de evden cikmam lazim...
hoşbuldum canım, umarım olurum.
Benim boyum 1.67 kilom da 81.3 kg
Spor ve diyete başladım umarım başarılı olurum. Sizin düzeniniz nasıl neleri ne sıklıkla paylaşıyorsunuz?
Canım, benim menüm her gün aynı sayılır.ama ondan önce psikolojimi kilo vermeye adapte etmiş durumdayım. Mesela şu saatte bir lokma tatlı yersem yarın bunu yakmak için 1 saat spor yapmam lazım ki bu imkansız çünkü çocuğum var ve günde 1 saat sporu bile zor yapan ben birde akşam istek üzerine tatlı yeyip onu yakmak için spor yapmak çok lüx gelir diye düşündüğüm için asla ama asla akşam 7 den sonra abur cubur yemem. Börek hamur işi cips falan filan yemem.onun haricinde menüm şu şekilde;
Sabah,
Yarımşar domates ve salatalık
1 dilim peynir veya rafadan yumurta
1 kase limonlu maydanoz
Yarım dilim tam buğdaylı ekmek
Çok açık şekersiz çay veya 1 bardak süt
Ara,
Belki meyve veya yeşil çay
Öğle,
Haşlanmış sebze ile baharatlı yoğurt
Akşam,
Et ve salata
1 saat spor ve 2 lt su
# suyun yaklaşık 1 lt si sıcak su olur ve yanında 1-2 kurutulmuş meyve yerim ( kayısı üzüm vs )
Memnun oldum Nihal. Gamze benim ismim de. Ben 5 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. Diyet listemi yarından itibaren paylaşırım o zaman çünkü bugün listeye uymadım daha çok meyve ağırlıklı beslendim. Spor olarak Leslie Sansone, Debbie Siebers, yoga, Callanetics gibi egzersizler yapıyorum. Haftada en az 4 gün yapmaya çalışıyorum. Önceden o kadar çok diyet yaptım ki yalan yanlış ve hepsi de kilo alarak sona erdi.Umarım bu sefer 60 kg'ya ulaşırım..
tabiki katılabilirsin canım ama böyle hevesle başlayıp sonradan hiç sesi çıkmayanlar çok oldu umarım takipçi olursun:) ekliyorum listeye?Merhabalar kızlar, ben kk'de yeniyim, bu konu çok hoşuma gitti acaba ben de aranıza katılabilir miyiiim ?
teşekkür ederim canımmm:)cnm fazla tüketmemekte fayda var
bezelye dede şeker oranı yüksek mesela onada dikkat !
kaçamak lar olmayaydi iyiydi ama artık yapacak bişey yok cnm
yarın ola hayrola :)
cnm ipin ucunu bırakma
bayram dada mümkün olduğunca menüler yazilsin kimse abartmaz böylece ....
cok iyi fikirler Teşekkürler cnm deniycem
cnm özlüyoruz seni... Ins bi an önce düzene girersin
kaçamakların fazla değilmiş iradene hayranim zaten sporlada birleşecek
ohhh misss :)
cnm sil bencede haber vermeyenleri ...
Tebrikler tatlım :)
akşam bozmuş ama yemek yememissin dengelemistir umarım :)
cnm menu süper
salepi severim ben ama hazır salepler hem cok şekerli hemde sanki cok yapay gibi ne bilim
ama cok seviyosan haftada iki kere tüketmek te sakinca olmaz sanırım
kacamaklar gunduz ve artıların göz ardi edilemez cnm
bende bugün kurabiye yedim bu arada
takma cnm ugrasmak zorunda değilsinsil gitsin
hosgeldin cnm devamli olacaksan tabi...
iradenin yeri burasi inş beraber başarıriz
geçmiş olsun cnm regl döneminde yürüyüş yapcam diye cok yorma kendini
özellikle ilk iki gün hafif gecmeli
hergün menü paylaşımı pazar günü tartiliyoruz
birbirimize destek oluyoruz cnm doğrularimizi yanlışlarimizi görüyoruz :)
gercekten sağlıklı zayifliyormussun
şimdi anladım bu kadar düzenli her hafta kilo vermenin sebebini.Bizede örnek olsun cnm Teşekkürler
bende callanetics ve Leslie yapmıştım cnm daha onceden 85 den 67 ye düştüm sonra hamilelikle başa sardim
ama callanetics vücudu cok güzel şekle sokuyor muhteşem
keşke bebek ten vaktim olsada yine yapsam
leslie de cok eğlencelidirseverim
inş hedefine ulaşırsin cnm :)
Teşekkür ederim canım. Çok nadir kaçamak yaptım pasta gibi.hasta olduğumda gece ballı süt içtim. Ama diğer gün onu yaktım. O yüzden çocuk olduğu için diğer gün yakmak benim için zor diyorum. Ayrıca ben günlük tartılırım ve her gün 200 gr vermeye çalışırım. Vermemişsem o gün daha fazla yağ yakıcı şeyler yerim ve daha fazla spor yaparım. Benim için haşlanmış sebze ve yogurt kilo verdiriyor. Maydanoz ve yeşil çay kilo verdiriyor.Menu cok guzel iki aydir sifir kacamaksiz bu menuyumu uyguluyorsun..
Hayır canım 5 haftadır diyet yapıyorum son 3 haftadır da spor yapıyorum. 5 haftada 86.4 kilodan 81.3e indim. Açıkçası diyetimi seviyorum çok zorlamıyor yalnızca bugün biraz şişkinlik hissettim o yüzden meyve ağırlıklı beslendim diyetin dışına çıkıp. Regl dönemimdeyim sanırım ondan..
Umarım 60 kg'a ulaşırız beraber, böyle forumlar motivasyon açısından faydalı oluyor diye düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar ne de olsa :)
cnm fazla tüketmemekte fayda var
bezelye dede şeker oranı yüksek mesela onada dikkat !
kaçamak lar olmayaydi iyiydi ama artık yapacak bişey yok cnm
yarın ola hayrola :)
cnm ipin ucunu bırakma
bayram dada mümkün olduğunca menüler yazilsin kimse abartmaz böylece ....
cok iyi fikirler Teşekkürler cnm deniycem
cnm özlüyoruz seni... Ins bi an önce düzene girersin
kaçamakların fazla değilmiş iradene hayranim zaten sporlada birleşecek
ohhh misss :)
cnm sil bencede haber vermeyenleri ...
Tebrikler tatlım :)
akşam bozmuş ama yemek yememissin dengelemistir umarım :)
cnm menu süper
salepi severim ben ama hazır salepler hem cok şekerli hemde sanki cok yapay gibi ne bilim
ama cok seviyosan haftada iki kere tüketmek te sakinca olmaz sanırım
kacamaklar gunduz ve artıların göz ardi edilemez cnm
bende bugün kurabiye yedim bu arada
takma cnm ugrasmak zorunda değilsinsil gitsin
hosgeldin cnm devamli olacaksan tabi...
iradenin yeri burasi inş beraber başarıriz
geçmiş olsun cnm regl döneminde yürüyüş yapcam diye cok yorma kendini
özellikle ilk iki gün hafif gecmeli
hergün menü paylaşımı pazar günü tartiliyoruz
birbirimize destek oluyoruz cnm doğrularimizi yanlışlarimizi görüyoruz :)
gercekten sağlıklı zayifliyormussun
şimdi anladım bu kadar düzenli her hafta kilo vermenin sebebini.Bizede örnek olsun cnm Teşekkürler
bende callanetics ve Leslie yapmıştım cnm daha onceden 85 den 67 ye düştüm sonra hamilelikle başa sardim
ama callanetics vücudu cok güzel şekle sokuyor muhteşem
keşke bebek ten vaktim olsada yine yapsam
leslie de cok eğlencelidirseverim
inş hedefine ulaşırsin cnm :)
Teşekkür ederim canım. Çok nadir kaçamak yaptım pasta gibi.hasta olduğumda gece ballı süt içtim. Ama diğer gün onu yaktım. O yüzden çocuk olduğu için diğer gün yakmak benim için zor diyorum. Ayrıca ben günlük tartılırım ve her gün 200 gr vermeye çalışırım. Vermemişsem o gün daha fazla yağ yakıcı şeyler yerim ve daha fazla spor yaparım. Benim için haşlanmış sebze ve yogurt kilo verdiriyor. Maydanoz ve yeşil çay kilo verdiriyor.
Bu arada ne haşlanmış sebze severim ne de maydanoz ama etkili...
selam kızlar bu iştahla 500gr ancak verdim bir haftada inşallah verdiğimide geri almambu ilaçlar yüzünden önüme ne çıksa yicem gibi hissediyorum. spor yapamıyorum mümkün olduğunca yemekte kısıtlamaya çalışıyorum ama atak dönemlerimde gözüm hiçbirşey görmüyor. tatlıda yiyorum offf gitmez bu kilolar böyle
bu sabah 7 de yarım kase nestle nesfit yedim deminde iki küçük mandilina ile ara öğün yaptım birazdanda elmalı tarçınlı şekersiz bitki çayı içicem
Teşekkür ederim canım. Çok nadir kaçamak yaptım pasta gibi.hasta olduğumda gece ballı süt içtim. Ama diğer gün onu yaktım. O yüzden çocuk olduğu için diğer gün yakmak benim için zor diyorum. Ayrıca ben günlük tartılırım ve her gün 200 gr vermeye çalışırım. Vermemişsem o gün daha fazla yağ yakıcı şeyler yerim ve daha fazla spor yaparım. Benim için haşlanmış sebze ve yogurt kilo verdiriyor. Maydanoz ve yeşil çay kilo verdiriyor.
Bu arada ne haşlanmış sebze severim ne de maydanoz ama etkili...
Kizlar gunaydin bu arada hepinize sevgicim bugun yogunsun sanirim sen kolay gelsin simdiden hepimize....
Sabah yurudum kizlae dedigim gibi ...
Az oncede kahvaltimi ettim
Domates
Salatalik
Peynir
Cay
Iki dlm ekmek
Aksamda iyi hissedereem yurumeyi dusunuyorum havalar kotulesmeden degerlendirmek istiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?