Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Regl sancisi beni oldurecek birgun :'(

Yarin aksam yuruyemiycegim icin sabah yurumeyi dusunuyorum 06:30da uyanmam lazim 7de evden cikmam lazim...

hoşbuldum canım, umarım olurum.

Benim boyum 1.67 kilom da 81.3 kg

Spor ve diyete başladım umarım başarılı olurum. Sizin düzeniniz nasıl neleri ne sıklıkla paylaşıyorsunuz?

Spor ve diyete başladım umarım başarılı olurum. Sizin düzeniniz nasıl neleri ne sıklıkla paylaşıyorsunuz?

Anladim canim nihal ben memnun oldum ..
Genelde herkes kendine gore dikkst ediyor kimi klasik diyet kimi protein diyeti kimi karatay yapiyor ...
Spor olarak youtubeden videolarla calisiyorduk cogumuz biraktik yuruyys yapiyoruz ..
Genelde menulerimizi paylasio eksik yonlerimzde bilgilendiriyoruz birbirimizi...
Sen nasil bir yol izlemek istiyorsun dusuncen nedir ?
Bu zaman kadsr hic diyet yaptin mi

Evet seni pek göremiyoruz ama çizelgede her hafta düzenli kilo verdiğini gördüm dikkatimi çekmişti
Açıkçası senin gibi düzenli kilo verenlerin menülerini görmek istiyorum
Canım, benim menüm her gün aynı sayılır.ama ondan önce psikolojimi kilo vermeye adapte etmiş durumdayım. Mesela şu saatte bir lokma tatlı yersem yarın bunu yakmak için 1 saat spor yapmam lazım ki bu imkansız çünkü çocuğum var ve günde 1 saat sporu bile zor yapan ben birde akşam istek üzerine tatlı yeyip onu yakmak için spor yapmak çok lüx gelir diye düşündüğüm için asla ama asla akşam 7 den sonra abur cubur yemem. Börek hamur işi cips falan filan yemem.onun haricinde menüm şu şekilde;
Sabah,
Yarımşar domates ve salatalık
1 dilim peynir veya rafadan yumurta
1 kase limonlu maydanoz
Yarım dilim tam buğdaylı ekmek
Çok açık şekersiz çay veya 1 bardak süt

Ara,
Belki meyve veya yeşil çay

Öğle,
Haşlanmış sebze ile baharatlı yoğurt

Akşam,
Et ve salata

1 saat spor ve 2 lt su
# suyun yaklaşık 1 lt si sıcak su olur ve yanında 1-2 kurutulmuş meyve yerim ( kayısı üzüm vs )

Memnun oldum Nihal. Gamze benim ismim de. Ben 5 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. Diyet listemi yarından itibaren paylaşırım o zaman çünkü bugün listeye uymadım daha çok meyve ağırlıklı beslendim. Spor olarak Leslie Sansone, Debbie Siebers, yoga, Callanetics gibi egzersizler yapıyorum. Haftada en az 4 gün yapmaya çalışıyorum. Önceden o kadar çok diyet yaptım ki yalan yanlış ve hepsi de kilo alarak sona erdi. Umarım bu sefer 60 kg'ya ulaşırım..

Diyetisyenle birlikte kilo verdin mi peki ?

Spor olmaso guzel birsey canim .. bende yuruyuse basladim hareketin her turlusu malbuldur diye dusunuyorum ...
Listeni bekliyorum sabirsizlikla ..
Birakmadan 60i gorene kadar buralardayiz benimde ilk hedef 60 kilom 77 ...
Suan diyet yapmiyorum demistin sanirim..
Ne zaman baslamayi dusunuyorsun

Menu cok guzel iki aydir sifir kacamaksiz bu menuyumu uyguluyorsun..

Hayır canım 5 haftadır diyet yapıyorum son 3 haftadır da spor yapıyorum. 5 haftada 86.4 kilodan 81.3e indim. Açıkçası diyetimi seviyorum çok zorlamıyor yalnızca bugün biraz şişkinlik hissettim o yüzden meyve ağırlıklı beslendim diyetin dışına çıkıp. Regl dönemimdeyim sanırım ondan..
Umarım 60 kg'a ulaşırız beraber, böyle forumlar motivasyon açısından faydalı oluyor diye düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar ne de olsa :)

cnm fazla tüketmemekte fayda var
bezelye dede şeker oranı yüksek mesela onada dikkat !

kaçamak lar olmayaydi iyiydi ama artık yapacak bişey yok cnm
yarın ola hayrola :)

teşk hanımlar aklımın bi köşesinde bayram boyu bu sözler olucak benim dikkat etmem ve yemeği azaltmam lazım
siz süper dayanaklarsınız

cnm ipin ucunu bırakma
bayram dada mümkün olduğunca menüler yazilsin kimse abartmaz böylece ....

Nihalcim super bi menu harikasin insallah geceyi kacamaksiz atlatirsin bu ara benim favorim tarcinli yogurt yada kuru kayisiyi kakaoya bandirip yiyorum gece cok acikirsam...

cok iyi fikirler Teşekkürler cnm deniycem

cnm özlüyoruz seni... Ins bi an önce düzene girersin
kaçamakların fazla değilmiş iradene hayranim zaten sporlada birleşecek
ohhh misss :)

cnm sil bencede haber vermeyenleri ...

aa ne güzelmiş öle nazar boncuklu

Tebrikler tatlım :)

akşam bozmuş ama yemek yememissin dengelemistir umarım :)

cnm menu süper
salepi severim ben ama hazır salepler hem cok şekerli hemde sanki cok yapay gibi ne bilim
ama cok seviyosan haftada iki kere tüketmek te sakinca olmaz sanırım

kacamaklar gunduz ve artıların göz ardi edilemez cnm
bende bugün kurabiye yedim bu arada

lorinem bende oyle düşünüyorum yavrum bak ahsen haber verdi bu siralar aktif olamayacağını. Ama haber vermeden yok olanlara acayip bozuluyorum

takma cnm ugrasmak zorunda değilsin sil gitsin

Merhabalar kızlar, ben kk'de yeniyim, bu konu çok hoşuma gitti acaba ben de aranıza katılabilir miyiiim ?

hosgeldin cnm devamli olacaksan tabi...
iradenin yeri burasi inş beraber başarıriz

Regl sancisi beni oldurecek birgun :'(

Yarin aksam yuruyemiycegim icin sabah yurumeyi dusunuyorum 06:30da uyanmam lazim 7de evden cikmam lazim...

geçmiş olsun cnm regl döneminde yürüyüş yapcam diye cok yorma kendini
özellikle ilk iki gün hafif gecmeli

hergün menü paylaşımı pazar günü tartiliyoruz
birbirimize destek oluyoruz cnm doğrularimizi yanlışlarimizi görüyoruz :)

gercekten sağlıklı zayifliyormussun
şimdi anladım bu kadar düzenli her hafta kilo vermenin sebebini.Bizede örnek olsun cnm Teşekkürler

bende callanetics ve Leslie yapmıştım cnm daha onceden 85 den 67 ye düştüm sonra hamilelikle başa sardim
ama callanetics vücudu cok güzel şekle sokuyor muhteşem
keşke bebek ten vaktim olsada yine yapsam
leslie de cok eğlencelidir severim
inş hedefine ulaşırsin cnm :)

Merhabalar kızlar, ben kk'de yeniyim, bu konu çok hoşuma gitti acaba ben de aranıza katılabilir miyiiim ?
tabiki katılabilirsin canım ama böyle hevesle başlayıp sonradan hiç sesi çıkmayanlar çok oldu umarım takipçi olursun:) ekliyorum listeye?

teşekkür ederim canımmm:)
elimden geldiğince giriyorum canım yarın seminer ödevim bitiyo ama bi kaç güne de bayram gircek araya yine herkes dağıtcak:/ bayram dönüşü umarım ilk günlerimize geri döneriz:) herkesin planı o yönde:)

Menu cok guzel iki aydir sifir kacamaksiz bu menuyumu uyguluyorsun..
Teşekkür ederim canım. Çok nadir kaçamak yaptım pasta gibi.hasta olduğumda gece ballı süt içtim. Ama diğer gün onu yaktım. O yüzden çocuk olduğu için diğer gün yakmak benim için zor diyorum. Ayrıca ben günlük tartılırım ve her gün 200 gr vermeye çalışırım. Vermemişsem o gün daha fazla yağ yakıcı şeyler yerim ve daha fazla spor yaparım. Benim için haşlanmış sebze ve yogurt kilo verdiriyor. Maydanoz ve yeşil çay kilo verdiriyor.
Bu arada ne haşlanmış sebze severim ne de maydanoz ama etkili...

Uzun surede azar azar vermek bunyeyi alistirarak devam etmek en etkili yontem canim ve guzel kilo vermissin hedefimiz 20kilo ustu ise yila yaymak lazim aslinda ama hep aceleci ruhumuz yuzunden hemen kurtulmak istiyoruz senelerin birikiminden ... insallah burada birlikte uzun suredede olsa kurtulacagiz fazlaliklardan..
Sahsen kendi adima konusuyorum buraya bagimli olmasam suan 80i gecmistim belkide ...

Yanlislarimda boyle bilgilendirirsen cok sevinirim canim cok sagol ..
Kacamaklarimiz arada olmali diye dusunuyorum insan sevdigi seylerden uzun sure mahrum kalinca birden saldirabiliyor oyle degil mi ama ...
Artik tabloda alkis ve nazar boncugu almak istiyorum daha dikkatli devam edecegim

Masallah boyle bilincli ve kararli devam etmek hedefe ulastirir eminimki seni canim bayildim beslenme sekline ve duzenine insallaj boyle devam eder ;-)
Bizde senden biraz ornek aliriz ara sira paylas bizimlede aklimizda bulunsun etkili oluyor paylasimlar

Kizlar gunaydin bu arada hepinize sevgicim bugun yogunsun sanirim sen kolay gelsin simdiden hepimize....

Sabah yurudum kizlae dedigim gibi ...

Az oncede kahvaltimi ettim

Domates
Salatalik
Peynir
Cay
Iki dlm ekmek

Aksamda iyi hissedereem yurumeyi dusunuyorum havalar kotulesmeden degerlendirmek istiyorum ...

selam kızlar bu iştahla 500gr ancak verdim bir haftada inşallah verdiğimide geri almam bu ilaçlar yüzünden önüme ne çıksa yicem gibi hissediyorum. spor yapamıyorum mümkün olduğunca yemekte kısıtlamaya çalışıyorum ama atak dönemlerimde gözüm hiçbirşey görmüyor. tatlıda yiyorum offf gitmez bu kilolar böyle
bu sabah 7 de yarım kase nestle nesfit yedim deminde iki küçük mandilina ile ara öğün yaptım birazdanda elmalı tarçınlı şekersiz bitki çayı içicem

herkese günaydın dün iftar yemeğim bir kase mercimek çorbası ekmek yok ve yarım tabak makarna oldu yatana kadar 2 lt su içtim.
Sahura kalktım canım birşey istemedi bir armut yedim ve uydum 4 bardakta su yine oruçluyum tabiki

Üzülme canım hep beraber vereceğiz bana baksana neler neler yaptım gitmedimi gitmiyo zamanla vucudumuzu tanıya tanıya vereceğiz

Maşallah sana ya çok güzel kilo veriyorsun imreniyorum vallaha

Günaydın canım iyi gidiyorsun bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…