Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

01.10.2014 Menüm

Sabah : 2 dilim uno kepek ekmeğiyle peynirli sandviç

Öğle : 1 tabak türlü , 4 kaşık makarna

Akşam : 1 kase şehriye çorbası , 2 kaşık taze fasulye , Yarım dilim ekmek

Ara : 1 avuç patlamış mısır , 1 bardak süt

Ve 2 lt su

bende bayramda giremem pek sanırım inş bayramda hiç birimiz fazla kaçırmayız da sonradan daha çok uğraşmamız gerekmez
ben işte 1,5 lt ye yakın su içmeye çalışıyorum her gün ama evde olunca 1 bardak bile içmiyorum bakalım bu tatilde napıcam

sabah: 1 dilim ekmek 1 peynirli yumurta ve 5 zeytin 1 nescafe
öğle : 1 kase çorba 1 bardak kefir
ara :1 bardak kefir
akşam : 1 kase çorba 1 bardak kefir
2 lt su ve 2 bardak yeşil çay
bu hafta kaçamaklarım yüzünden bugünü böyle geçirmeyi düşünüyorum . sizce bu sağlıksız mı ?

kefiri fazla içmiyomusun

Canım patlamış mısır benden sana bulaşmış sanırsamben kimim bu arada tanıdın mı

saglık ve guzel menu canımm

tekrar masallah tek kelımeyle

hımm pizza bu kaçamaklar surecı uzatıyor ama ınsan yemıyınce sonradan saldırıyor netcez ya

Kızlar selam, ben yarından itibaren bayram gezmelerine başlıyorum. Telefonuma uygulamayı indirdim ancak çalışmıyor sanırım.. Pc buldukça yazabilicem haberiniz olsun, şimdiden herkese iyi bayramlaaaar

sanada hayırlı bayramlar canım bende gırmeye calısıcam bayramda ınsallah

Günaydın nerdesiniz ki canlar

burdayız guzel bayan = ) nasılsın bakım

menu guzel senlen ben makarna ve pılav vazgecemıyoruz bır turlu

yımeyek bacılar datlıları yemıyekkk az yıyekkk

ben bozmadan devam edıyorum tabı dun oglen ve aksam makarna pılavı yedım salcalı

ve kızlar haftaya cuma gunu dıyetısyene gıtmeye baslıycam cok onerılen bırıydı yardımcı olabılecegını dusunuyorum ..

metebolızma yasım 6 ay oncesınde 45 yasında gıbı calısıyordu ve ben 25 yasındayım..

tahlıller vs sonucunda guzel bır lısteyle ayın 13unde baslamıs bulunucam paket program alıcam dıyetısyenden 10gunde bır kontrole gıdıcem lıstem yenılenecek ... 40 gun gıdıp paketı tekrar yenıleyıcem

Kızlarrrr nasıl gidiyor ben yzamadım birkaç gündür Moralim bozuk yedim durdum kilo da aldım tabi korkuyorum tartılmaya pazar tartılacam bakalım ne kadar almışım offf. O yüzden utandım da yazamadım iki gündür

bende artık yuz fılan kalmadı utanacak yıyom ıcıyom yazıyom cızıyom ...

uzulme bayram sonrası ıcın kararını al ılerle arkaya bakmıycaz artıkk lıstemı paylasırım bende sızlerle

bende artık yuz fılan kalmadı utanacak yıyom ıcıyom yazıyom cızıyom ...

uzulme bayram sonrası ıcın kararını al ılerle arkaya bakmıycaz artıkk lıstemı paylasırım bende sızlerle

Durdurun beni yahuuuuu Yeniden 80 e gelmişimdir bu gidişle başladığım kiloya geri döncem napsam da şu iştahımı kessem ben de mi diyetisyene gitsem acabaaa

Durdurun beni yahuuuuu Yeniden 80 e gelmişimdir bu gidişle başladığım kiloya geri döncem napsam da şu iştahımı kessem ben de mi diyetisyene gitsem acabaaa

vallahı canım bılemıyorum benımde ıstahım kesılmıyor ne kadar dıkkat etsemde kacamaklar vermemı engellıyor adaptasyon sorunu yasıyorum sanırım ...

uzman bır el lazım bana

dıyestısyen+ spor salonu olayına gırıcem ben hayırlısı dıyorum artık yılbasına kılolu gırmeye hıc nıyetım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…