kefiri fazla içmiyomusunsabah: 1 dilim ekmek 1 peynirli yumurta ve 5 zeytin 1 nescafe
öğle : 1 kase çorba 1 bardak kefir
ara :1 bardak kefir
akşam : 1 kase çorba 1 bardak kefir
2 lt su ve 2 bardak yeşil çay
bu hafta kaçamaklarım yüzünden bugünü böyle geçirmeyi düşünüyorum . sizce bu sağlıksız mı ?
:) oradan protein alıyım dedimkefiri fazla içmiyomusun
01.10.2014 Menüm
Sabah : 2 dilim uno kepek ekmeğiyle peynirli sandviç
Öğle : 1 tabak türlü , 4 kaşık makarna
Akşam : 1 kase şehriye çorbası , 2 kaşık taze fasulye , Yarım dilim ekmek
Ara : 1 avuç patlamış mısır , 1 bardak süt
Ve 2 lt su
Evet ben de farkındayım dün biraz az oldu ama mide bulantım o kadar şiddetliydi ki muhtemelen yesem de midemde durmayacaktı.. İnsülin direnci için bir ilaç verdi dr. o da bulantı yapıyor regl ile de bir olunca mahvoldum dün..
Diyet listem şöyle :
Sabah 3 gün: 2 dlm çavdar ekmeği, bir dilim beyaz peynir, yeşillik şekersiz çay
2 gün : 2 kaşık yulaf ezmesi, süt veya yoğurt ve bir çay kaşığı tarçın
2 gün : 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm çavdar ekmeği, yeşillik çay
Ara : 5 badem/5 fındık/2 ceviz hangisi olursa
Öğle 4 gün : 6 yk sebze yemeği, yoğurt, salata, 1 dlm çavdar ekmeği
2 gün : 6 yk kurubaklagil, cacık, salata
1 gün : Peynirli salata, bir dlm çavdar ekmeği
Ara : 1 porsiyon meyve
Ara : 1 porsiyon meyve
Akşam : 1 gün : Balık ızgara, salata
4 gün : 6 yk sebze yemeği, salata, yoğurt, bir dlm çavdar ekmeği
2 gün : 3-4 köfte, salata, cacık
Gece : 1 brdk kefir/prebiyotik yoğurt/süt hangisi olursa
Listem bu şekilde canım uyulması çok zor değil çeşitli olması da hoşuma gidiyor açıkçası. Tam uyguladığımda haftada 1-1.5 kg veriyorum.
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel düşünceleriniz için. Ben yediğimden korkan bir insanım ve insan korktugunda kilo veriyor. Gerçi 60 kilo oldugumda artık kilo vermem yavaşlıcak vücut ideal kas yapısına doğru geçip artık korumaya geçicek. Ama kasarsam 52 ye kadar düşerim.
Umarım herkes güzel zayıflar ben 86 lardan bu kilolara düştüm 7-8 aydır artık yaşam şeklim bu. Zararlı şeyler yemiyorum.vücuduma mideme iyi bakmaya çalışıyorum.şunu da söylemek istiyorum mide yanması vardı artık yok. Nedeni az su içmem ve hamur işi yememdi...
Merhaba arkadaşlar, benim bugünkü menüm şöyle oldu :
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Ara 5 badem
Öğle 1 kase zerdeçallı yoğurt, 2 tane havuç
Ara 1 mandalina
Akşam 3 dilim pizza
Yatmadan da kefir içeceğim.
Akşam dışarıda yiyeceğim için gündüz hafif tuttum yediklerimi.. Telafi eder mi bilemiyorum tabii yarın sabah öğreneceğim :)
Kızlar selam, ben yarından itibaren bayram gezmelerine başlıyorum. Telefonuma uygulamayı indirdim ancak çalışmıyor sanırım.. Pc buldukça yazabilicem haberiniz olsun, şimdiden herkese iyi bayramlaaaar
Günaydın nerdesiniz ki canlar
01.10.2014 Menüm
Sabah : 2 dilim uno kepek ekmeğiyle peynirli sandviç
Öğle : 1 tabak türlü , 4 kaşık makarna
Akşam : 1 kase şehriye çorbası , 2 kaşık taze fasulye , Yarım dilim ekmek
Ara : 1 avuç patlamış mısır , 1 bardak süt
Ve 2 lt su
bende bayramda giremem pek sanırım inş bayramda hiç birimiz fazla kaçırmayız da sonradan daha çok uğraşmamız gerekmez
ben işte 1,5 lt ye yakın su içmeye çalışıyorum her gün ama evde olunca 1 bardak bile içmiyorum bakalım bu tatilde napıcam
Kızlarrrr nasıl gidiyor ben yzamadım birkaç gündürMoralim bozuk yedim durdum kilo da aldım tabi korkuyorum tartılmaya pazar tartılacam bakalım ne kadar almışım offf. O yüzden utandım da yazamadım iki gündür
bende artık yuz fılan kalmadı utanacakyıyom ıcıyom yazıyom cızıyom ...
uzulme bayram sonrası ıcın kararını al ılerle arkaya bakmıycaz artıkk lıstemı paylasırım bende sızlerle
Durdurun beni yahuuuuuYeniden 80 e gelmişimdir bu gidişle başladığım kiloya geri döncem napsam da şu iştahımı kessem ben de mi diyetisyene gitsem acabaaa
dıyestısyen+ spor salonu olayına gırıcem ben hayırlısı dıyorum artık yılbasına kılolu gırmeye hıc nıyetım yok
Aynen canım ben de senin gibiyim bak kilomuz da çok yakınnn yeni yıla incecik girebiliriz kaçamak yapmazsak ve spora başlarsak
2 AYDA 2 kılo verdım bınkezde aynı kıloya cıkıp ındım fena durumlarrrrr
Kaçamak yaptığımız için oluyo işteŞöyle bir ay dayansak baya kilo gider ama yokkk 2-3 gün geçiyor saldırıyorum yemeklere
AY BENDE vallahı bıktım bende sıkıldım fazlasıyla... bır cozum sart canım ya
Umarım bayramdan sonra kararlı bir şekilde dönüş yaparız. 3 ay var yeni yıla 15 kilo versek 62 falan oluruzBunun hayalini kuralımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?