Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Nihalcim super bi menu harikasin insallah geceyi kacamaksiz atlatirsin bu ara benim favorim tarcinli yogurt yada kuru kayisiyi kakaoya bandirip yiyorum gece cok acikirsam...

Ayyh sevgicim gelmiss ozledik seni dersler basladi sanirim alistinmi canim tempoya tatil donusu alismak bide evden uzak zor olmustur....

Kizlaaaar gunaydiiiin.ne durumdasiniz nasilsiniizz?nasil gidiyo bi yoklayayim dediiim
iyiyiz canımmmm toparlandı artık herkes. arada gel özlüyoruz seniii:) koruma nasıl gidiyo bakalımmm

Salı günü bitti nerdeyse hala kilo bildirimi yapmayanlar var
Sevgi nerde kızlar pek görünmüyor bugün merak ettim ...
canımcımm gündüzleri pek giremiyorum okulda olduğum için telden takip ediyorum ama telin de bu ara batarya sorunu olduğu için daha öğlen olmadan kapanıyo benimde buraya uğramam akşamı buluyo:)

Ayyh sevgicim gelmiss ozledik seni dersler basladi sanirim alistinmi canim tempoya tatil donusu alismak bide evden uzak zor olmustur....
alıştım nehircimm şimdi bi de bayram tatili bozcak düzenimi ama ondan sonra pilates ve step kurslarım başlayacak çok mutluyum o yüzden döner dönmez düzenim çok iyi oturcak.
buara okulla uğraştım çokk. seminer ödevi hazırladım çok giremedm:)
bende çok özledim buraya böyle azimle yazmanızı ve yazmayı. sizinle konuşmak bile iyi geliyo insana:)

yavrularıımmm ben geldimmm.
şu sıralar sütlü nescafe yada bir top sade dondurma dışında diyeti hiç bozmuyorum ama yoğun olduğum için yürüyüş bitti tamamen. bayram dönüşü pilates var step kurslarım başlayacağı için şu sıralar kendimi çok kasmıyorum. bomba gibi döncem çünküü:)

yumiyum89 bu haftanın birincisi sensin tatlııımmm

miray 3 haftadır bildirim yapmıyo arkadaşlar bu pazar da yapmazsa maalesef silicem..
bide yeni gelenler arkdaşlar listede son 2 sırada. onlarda yapmadılar. ses çıkmazsa onları da silmeyi düşünüyorum
listede çarpı görmek bile motivasyonu düşürebiliyo çünkü:)

aa ne güzelmiş öle nazar boncuklu

evet bugün ben bir kaçamak yaptım ama akşam yemeği yemeyerek bunu telafi etmek istiyorum .
sabah : 1 peynirli yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek
ara : çay çay çay (şekersiz)
öğle : 1 lahmacun 1 bardak ayran
akşam: 3 ekler ve 1 3 ü bir arada (nevet pişmanım )
kapanışş :)

sabah; 1 fincan sıcacıkk sütt:)
peynir zeytin domates salataa

akşam; yeşil mercimek çorbası, salatalı naneli pulbiberli yoğurtt ayran. 1 maden suyu.

2 litre su.

salep hakkında ne düşünüyosunuz kızlarr bu ara fena taktım ona:/

yok cnm ne burnunu sokması aksine iyi oluyo tam bişeyler yiğcekken aklıma geliyo yavaştan azaltmaya başladım bile sen daha çok karış karış yoksa benim kilolar alıp başını gidicek

Tamam o halde ara sira sana uyari babiyla yazarim ben : )

Nihalcim super bi menu harikasin insallah geceyi kacamaksiz atlatirsin bu ara benim favorim tarcinli yogurt yada kuru kayisiyi kakaoya bandirip yiyorum gece cok acikirsam...

Yontem mantikliymis canim kayisi kakoya bandirma filan agzim sulandi ben 6 da aksam yemegimi yedim karnibahar ve ygurt.
Annem bulgur pilavi yapmis uc kasik yedim yarm kasil yogurtla fazla kacti bugun farkindayim gec uyuyorum bir litre daha su icip hazmederim inss

7 km yurudum bu arada isten eve

Hihi afiyet olsun nasilda sindirmissindir hemen uc taneyi ohh mis keske kahveyle yiyedin nihahhaha

Menu on numara ..
Canim bu arada listede topikte faal olmayanlari sil gitsin ( on gun gecmjs olanlar ) ugrasmak zorunda degilsin haber veripte gelemeyenler harc tabi..

Ve salepe gelirsek hic hazetmem kendilerinden pek sevmem yorum yapamiycam ...

Ama sutlu nescafeye hayir dimem yani

Kiziskolarr bugnki kacamaklar
4 dolma
2 adet ince kurbye ve simdide bulgur pilavi

Cok abartmisim sanki demi :-( :-( :-(

Bunlar eksilerim
Artilarimda var
7 km yuruyus 1saat 20dakikada bitti
2.5 litre su uyuyana kadr 3 olacak

Ne diyorsunuz duruma..

Not : ev yapimi su boregi getirmisti is arkadasimm hic kabin icine gozumu bile ilistirmedim

lorinem bende oyle düşünüyorum yavrum bak ahsen haber verdi bu siralar aktif olamayacağını. Ama haber vermeden yok olanlara acayip bozuluyorum

Bulgur pilavi ve 4dolma (eger bulgurluysa) sorun degil canimm. Kurabiye de erimis gitmistir:)

lorinem bende oyle düşünüyorum yavrum bak ahsen haber verdi bu siralar aktif olamayacağını. Ama haber vermeden yok olanlara acayip bozuluyorum

Aynen sil canim hepi topu 6-7 kisiyiz online olan digerlerini sil gitsin

Bulgur pilavi ve 4dolma (eger bulgurluysa) sorun degil canimm. Kurabiye de erimis gitmistir:)

Sarmalar pirinclydi amma kurabiye ve sarmayi ogleyle sabah arasi yediydim :'( erimistir zagarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…