Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canlarim anca yazabiliyorum bende uygulamadan giriyodum hala acilmadi sinir basti.59.800 kilom yaniiii -2200

Ne güzel hepimiz vermişiz en az 2 kilo gitmiş herkesin maşallah sevgi sen de üzülme zaten kilon fazla değil bu hafta biraz daha dikkat et bakalım yavaş versen de olur biz sana yetişelim önce bekle biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

:) bu hafta hakettim ama ben kilo verememeyi:)
bu sefer hic bozmicam

Selam kizlar sonunda forum acilmis yeni farkettim bu sabahki kilom 76.600 gr

Kilo veren herkesi tebrik ederim bravo kizlar supersiniz

Kızlar bugün neler yediniz?
Çok mu abarttım acaba
Kahvaltı:
1 simit
Sucuklu yumurta
Bol peynir
Reçel
Tereyağ
Domates
Şekersiz çay
Kahvaltıyı çok geç yaptığımız için öğlen yemedim.
Akşam:
Lavaş
Tulum peyniri
Ezme
Çiğ köfte
Fıstıklı beyti sarma
Ayran.
Birazdan Fıtıklı baklava ve dondurma yiyeceğim

Mrb kızlar sabah sayfaya giremedim yapım aşamasındaydı. 71.6 olmuşum.ama 2 gündür davet veriyorum canım çıktı.herkesi öptüm iyi diyetler.

Birazcik abartmissin canim ama yarin dengelersin umarim:) tebrik ederim sende guzel kilo vermissin:)
Cok mutlu oldum herkes kilo vermis
Mrb kızlar sabah sayfaya giremedim yapım aşamasındaydı. 71.6 olmuşum.ama 2 gündür davet veriyorum canım çıktı.herkesi öptüm iyi diyetler.
simdi kilona bakicam canim onceki kilonu hatirlayamadim ama 500 gram vermissen bile iyi bi baslangic:)

Birazcik abartmissin canim ama yarin dengelersin umarim:) tebrik ederim sende guzel kilo vermissin:)
Cok mutlu oldum herkes kilo vermis

simdi kilona bakicam canim onceki kilonu hatirlayamadim ama 500 gram vermissen bile iyi bi baslangic:)
Kızlar sabahtan beri giremedim nete. Sorun var dedim ama sayfayi yenilemisler. 91.5 olmusum. Yalniz aksam cok yedim . Kebap yefim.

Bu arada Evlilik sayacım ve kilo sayacım kaybolmuş
Nerden geri getirildiğini bilen var mı?
Yeni kilomu girecektim

Kızlar sabahtan beri giremedim nete. Sorun var dedim ama sayfayi yenilemisler. 91.5 olmusum. Yalniz aksam cok yedim . Kebap yefim.
Bisey olmaz canim ben bile ayni kiloda kaldigim halde kek yedim bugun bu ara da tebrikleerrr:)
Bu arada Evlilik sayacım ve kilo sayacım kaybolmuş
Nerden geri getirildiğini bilen var mı?
Yeni kilomu girecektim
Hayir canim ya zaten sevemedim ben bu halini:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…