- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Tebrik ederimmm:) uygulamaya bende sinir oldum belki gece acilir. Yenisini de pek begenemedim zaten:/Canlarim anca yazabiliyorum bende uygulamadan giriyodum hala acilmadi sinir basti.59.800 kilom yaniiii -2200
Tebrik ederim canim ortalama 2 vermis herkes ne kadar guzel:)
:) bu hafta hakettim ama ben kilo verememeyi:)Ne güzel hepimiz vermişiz en az 2 kilo gitmiş herkesin maşallah sevgi sen de üzülme zaten kilon fazla değil bu hafta biraz daha dikkat et bakalım yavaş versen de olur biz sana yetişelim önce bekle biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
Niye uzuluyosun canim sen de vermissin istee:)Selam kizlar sonunda forum acilmis yeni farkettim bu sabahki kilom 76.600 gr
Kilo veren herkesi tebrik ederim bravo kizlar supersiniz
Niye uzuluyosun canim sen de vermissin istee:)
Niye uzuluyosun canim sen de vermissin istee:)
Benimkide baya az canim.. bidaki hafta bizde en az 2 verelimmm:)Kilo vermem azaldi canim yaa o yuzden ama soz haftaya daha iyi olucak yarin yeni bi baslangic olucak
Insallah canim haftaya hic abur cubur yok kacamak yok ona gore himmBenimkide baya az canim.. bidaki hafta bizde en az 2 verelimmm:)
Evet birbirimize kizalimmInsallah canim haftaya hic abur cubur yok kacamak yok ona gore himm
Birazcik abartmissin canimKızlar bugün neler yediniz?
Çok mu abarttım acaba
Kahvaltı:
1 simit
Sucuklu yumurta
Bol peynir
Reçel
Tereyağ
Domates
Şekersiz çay
Kahvaltıyı çok geç yaptığımız için öğlen yemedim.
Akşam:
Lavaş
Tulum peyniri
Ezme
Çiğ köfte
Fıstıklı beyti sarma
Ayran.
Birazdan Fıtıklı baklava ve dondurma yiyeceğim
simdi kilona bakicam canim onceki kilonu hatirlayamadim ama 500 gram vermissen bile iyi bi baslangic:)Mrb kızlar sabah sayfaya giremedim yapım aşamasındaydı. 71.6 olmuşum.ama 2 gündür davet veriyorum canım çıktı.herkesi öptüm iyi diyetler.
Sağol Sevgi:)Birazcik abartmissin canimama yarin dengelersin umarim:) tebrik ederim sende guzel kilo vermissin:)
Cok mutlu oldum herkes kilo vermis
simdi kilona bakicam canim onceki kilonu hatirlayamadim ama 500 gram vermissen bile iyi bi baslangic:)
Kızlar sabahtan beri giremedim nete. Sorun var dedim ama sayfayi yenilemisler. 91.5 olmusum. Yalniz aksam cok yedim . Kebap yefim.Birazcik abartmissin canimama yarin dengelersin umarim:) tebrik ederim sende guzel kilo vermissin:)
Cok mutlu oldum herkes kilo vermis
simdi kilona bakicam canim onceki kilonu hatirlayamadim ama 500 gram vermissen bile iyi bi baslangic:)
Bisey olmaz canim ben bile ayni kiloda kaldigim halde kek yedim bugunKızlar sabahtan beri giremedim nete. Sorun var dedim ama sayfayi yenilemisler. 91.5 olmusum. Yalniz aksam cok yedim . Kebap yefim.
Hayir canim ya zaten sevemedim ben bu halini:/Bu arada Evlilik sayacım ve kilo sayacım kaybolmuş
Nerden geri getirildiğini bilen var mı?
Yeni kilomu girecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?