çokk güzel gidiyosunn:) evet eylül ayında anadolu yakasında düşünüyoruz:)Karnımı doyurdum kendime geldim yeminlen
Buluşma planları mı yapılıyor bende istdeyim gelirim valla ne hoş olar
Bugun ki menüm şu ana kadar şöyle
Sabah
9:30 Bir fincan klasik nescafe(tek şeker)
Ara00 bir bardak yeşil çay yarım limonlu
Öğlen12:30
Bir activia yoğurt sade
Bir tabak bol acılı kapuska yemeği(Yağsız tuzsuz az salçalı bişirdiğimden lezzet sıfırdı ama yedim)
Birkaç tutam maydanoz
Şu ana kadar 1 litre su
çokk güzel gidiyosunn:) evet eylül ayında anadolu yakasında düşünüyoruz:)
tamam o zaman çok güzel bi buluşma olucakkk:)Ay çok güzel olur bende anadolu yakasındayım:)
tamam o zaman çok güzel bi buluşma olucakkk:)
onu daha kararlaştırmadık ama kadıkoy olur heralde. tabi oğluşunu da al gelll:)Ay inşallah :) Anadolu yakasında nerde düşünüyorsunuz?
Olmadı arasıda alır gelirim
onu daha kararlaştırmadık ama kadıkoy olur heralde. tabi oğluşunu da al gelll:)
Yaparsın bak ben geçen hafta iki kere ödül yapmış oldum ama 3 kilo gitti:) Hem de çok feci yemiştim senin cipsinden bir şey olmaz sen benim yediklerimi göreydinnnnnnn oklavayla kovalardın beniben pazar günü yapmıcam dünkü cips yeter bana. kendi kendime ceza vericemm
Kızlaar ben konyadayım keske yakın olsaydım da sizinle görüşme fırsatım olsaydı ama yine de fotograf paylaşın burda buluştuğunuzda :)
Yaparsın bak ben geçen hafta iki kere ödül yapmış oldum ama 3 kilo gitti:) Hem de çok feci yemiştim senin cipsinden bir şey olmaz sen benim yediklerimi göreydinnnnnnn oklavayla kovalardın beni
Karnımı doyurdum kendime geldim yeminlen
Buluşma planları mı yapılıyor bende istdeyim gelirim valla ne hoş olar
Bugun ki menüm şu ana kadar şöyle
Sabah
9:30 Bir fincan klasik nescafe(tek şeker)
Ara00 bir bardak yeşil çay yarım limonlu
Öğlen12:30
Bir activia yoğurt sade
Bir tabak bol acılı kapuska yemeği(Yağsız tuzsuz az salçalı bişirdiğimden lezzet sıfırdı ama yedim)
Birkaç tutam maydanoz
Şu ana kadar 1 litre su
Kızlaar ben konyadayım keske yakın olsaydım da sizinle görüşme fırsatım olsaydı ama yine de fotograf paylaşın burda buluştuğunuzda :)
Kız 3 kiloyu görünce benim gözler büyüdü bir de iki kaçamakla mı verdin sen onu
Maşallah tütütütütütütüt
Mudanyada oturuyorum beeenGörüşürdük canım ne güzel olurduİstanbulda görüşme olursa sen de gelllll mudanyadan denizden geliverirsin
Evet perşembe miydi cuma mıydı hatırlamıyorum gecenin ikisinde hamburber patates kola götürdüm ne varsaOna rağmen pazar tartıldığımda 3 kilo gitmişti ama diğer günlerin hepsinde çok az yedim ve çok hareket ettim pazar tartıldıktan sonra da pazar akşamı yine xxl hamburger yedim ödül olarak
oh oh saglıklı saglıklı mıs gıbı =) afıyet olsun canımm
sende gel tabı anadolu yakasında ayarlanacak zaytı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?