["TurkishCandy, post: 36482356, member: 489013"]Cok degil cmeama 2 tane uyarim var
Meyveyi aksam degil ilk ara ogunde ye. Pilavi da haftada bi gun ogle yemeginde ye. Aksami mumkun oldugunca hafif tut. Gerisi gayet guzel:)
bende oyle ama birakamammBen de ondan korkuyorum canım çünkü ne zaman spor yapıp hamladığımı hissetsem bırakıyorum sporu
Hahah ins annende verir canim yaaa
Haklisin cnm pilavi cok cnm istemisti bayadir yememisim de iki kasik da olsa yiyim dedimyuruyusede gidemedim bugun zaten moralim bozuldu yarin
aksamdamisafirlerim gelcek mamalr yapicam kendimi yememek icin zorliycam :KK63:
corba ve salatayla doyur karniniyiyeme
bende oyle ama birakamammkilo vermem lazmmm
Canim merhabada dedigin boya 50kilo cok az degilmi dal gibisindir sen anliyamadim ben pek
corba ve salatayla doyur karniniHaklisin cnm pilavi cok cnm istemisti bayadir yememisim de iki kasik da olsa yiyim dedimyuruyusede gidemedim bugun zaten moralim bozuldu yarin
aksamdamisafirlerim gelcek mamalr yapicam kendimi yememek icin zorliycam :KK63:
offffffffffffffffff moralim bozulduu hep böyle şişko kalcam ben galiba ne güzel gidiyordum akşam yemeğinde fazla yedim sanırım yoğurt + kavun + patates (1 büyük patates haşladım içine az terayağı kattım üstüne de biraz kaşarYürüyüş de yapamadım bugün bu hafta veremicem kilo bu gidişle almasam bari ağlıcam yaaa
Kizlar cok fenayim 10 gundur cok iyi gidiyodum ama bu aksam moralim biraz bozuk ve cok fazla yedim off niye boyle oldu ya cok pismani./QUOTE]
Olur canim arada uzulmee yarin daha az yersin bak ben nasil toparladim bugunn:)
Aynen canım eskiden ne güzel inceciktim üniversiteye gittikten sonra hareketsizlikten 3 senede 10 kiloya yakın aldım iki yıldır beni görmeyen akrabalar sen nasıl aldın bu kadar kiloyu diyip duruyorlarbu sefer kesin kararlıyım gidecek bu kilolar
Evettt gidicekk :)
Umarim canimm ama misafirlerin onunde de yememk olmaz 1 tane ye yarin halledersinn:)Akşam yemeğim:
1 tabak kabak yemeği (zeytinyağlı)
2 kaşık yoğurt
Ama şimdi misafiri var, gözleme yaptım. Umarım yemem.
almazsiinnn cok degil sadece tereyag ve kavun olmasa iyimis ama cok sıkntı degiill yarin bol spor yaparsinnoffffffffffffffffff moralim bozulduu hep böyle şişko kalcam ben galiba ne güzel gidiyordum akşam yemeğinde fazla yedim sanırım yoğurt + kavun + patates (1 büyük patates haşladım içine az terayağı kattım üstüne de biraz kaşarYürüyüş de yapamadım bugün bu hafta veremicem kilo bu gidişle almasam bari ağlıcam yaaa
Birsey kalmamistirkızlar 3 mile leslie 40 mekik yaptım ve 30 günlük squat programına başladım 50 squat yaptım ölüyorum simdi çay sigara yapıcam valla benden bu kadar umarım çakıl taşları erimiştir
Nasilmis squatkızlar 3 mile leslie 40 mekik yaptım ve 30 günlük squat programına başladım 50 squat yaptım ölüyorum simdi çay sigara yapıcam valla benden bu kadar umarım çakıl taşları erimiştir
Ben yapmıştım canım önceden ilk yaptığımda cok ağrımıştı simdi o kadar degil şükürNasilmis squat
Yok yemicem canım ya regl oldum zaten kilo veremicem almayım barıSu iç canım olmadı yat uyu saat çok geç oldu sakın yemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?