Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

["TurkishCandy, post: 36482356, member: 489013"]Cok degil cmeama 2 tane uyarim var
Meyveyi aksam degil ilk ara ogunde ye. Pilavi da haftada bi gun ogle yemeginde ye. Aksami mumkun oldugunca hafif tut. Gerisi gayet guzel:)

Haklisin cnm pilavi cok cnm istemisti bayadir yememisim de iki kasik da olsa yiyim dedim yuruyusede gidemedim bugun zaten moralim bozuldu yarin
aksamdamisafirlerim gelcek mamalr yapicam kendimi yememek icin zorliycam :KK63:[/QUOTE]
corba ve salatayla doyur karnini yiyeme

Ben de ondan korkuyorum canım çünkü ne zaman spor yapıp hamladığımı hissetsem bırakıyorum sporu
bende oyle ama birakamamm kilo vermem lazmmm

Kizlar cok fenayim 10 gundur cok iyi gidiyodum ama bu aksam moralim biraz bozuk ve cok fazla yedim off niye boyle oldu ya cok pismanim

Aynen canım eskiden ne güzel inceciktim üniversiteye gittikten sonra hareketsizlikten 3 senede 10 kiloya yakın aldım iki yıldır beni görmeyen akrabalar sen nasıl aldın bu kadar kiloyu diyip duruyorlar bu sefer kesin kararlıyım gidecek bu kilolar

Akşam yemeğim:
1 tabak kabak yemeği (zeytinyağlı)
2 kaşık yoğurt
Ama şimdi misafiri var, gözleme yaptım. Umarım yemem.

offffffffffffffffff moralim bozulduu hep böyle şişko kalcam ben galiba ne güzel gidiyordum akşam yemeğinde fazla yedim sanırım yoğurt + kavun + patates (1 büyük patates haşladım içine az terayağı kattım üstüne de biraz kaşar Yürüyüş de yapamadım bugün bu hafta veremicem kilo bu gidişle almasam bari ağlıcam yaaa

Haklisin cnm pilavi cok cnm istemisti bayadir yememisim de iki kasik da olsa yiyim dedim yuruyusede gidemedim bugun zaten moralim bozuldu yarin
aksamdamisafirlerim gelcek mamalr yapicam kendimi yememek icin zorliycam :KK63:
corba ve salatayla doyur karnini yiyeme

Ayy bana nazar boncuğu koymuşsun çok mutlu oldum ama bu hafta veremicem galiba

Duygucum biraz abartmissin ama uzulme :-(

Ayrica verirsin tabiki 1 kiloda olsa gidecekk canimmmm

kızlar 3 mile leslie 40 mekik yaptım ve 30 günlük squat programına başladım 50 squat yaptım ölüyorum simdi çay sigara yapıcam valla benden bu kadar umarım çakıl taşları erimiştir

kızlar 3 mile leslie 40 mekik yaptım ve 30 günlük squat programına başladım 50 squat yaptım ölüyorum simdi çay sigara yapıcam valla benden bu kadar umarım çakıl taşları erimiştir
Birsey kalmamistir sindirimm sistemleri calisinca forrrra giderler canim

Aaay kızlar şimdi spordan geldim canım çıktı resmeen nutellayıda yemedim ama aklım hala orda

Kızlar birşey soracam ben bir ara squat a başladım ama 10 gün yapıp bıraktığım için hiç bir etkisi olmadı sonra da internette bacağı kalınlaştırır diye okuduğumdan tekrar başlamadım hiç. Düzenli squat yapıp faydasını görmüş olanlar squat bacağı ve basenleri inceltip sıkılaştırır mı yoksa bacağı kalınlaştırıp baseni genişletir mi kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…