Günaydın kızlarr. Ben de daha yeni yaptım kahvaltımı Gizemcim. yumurta yeme ama bi kahvaltı yap yani:)
ölüyorum kızlar koltuğa otururken bile yavaşş yavaşşş oturuyorum bacaklarım kopuyo sanki. kollarımın üst kısımlarıda jilliandan dolayı öyle. squatı da araştırdım araştırdım herkes farklı bişey söylüyo kimi kalınlaştırır diyo kimi benimki inceldi diyo. ama videodaki kadına bakarsak popoyu baya belirginleştiriyoküçültmek isterken dağ gibi yapmayalımm
ama bu bacaklar nasıl incelceeekkHaha her şeyin fazlası zarar canım her hareketten azar azar yapmakta fayda var bence bol bol yürümeye çalışın en güzeli o her yerin oynuyooo
dar pantolon giydiğini bi düşünsene çok kötü durur öyle popo :/Gunaydın canım kız boyle dağa can kurban
dar pantolon giydiğini bi düşünsene çok kötü durur öyle popo :/
az ıncesı ama oyle kalkık olsun keske sankı bızımkı cokmu guzel yanı benımkıyag dolu ıcı kocamann kase
delii. yürüyüşle küçülcek zaten bi kaç ayaa :)
benimde yokKızlar kahvaltım: yagsız yarım gevrek biraz peynir 2 zeytin yeşil çay. geç kaldı o yüzden ara yapamıycam zaten regl oldum şükür bu sefer de spor yapasım yok
ama bu bacaklar nasıl incelceeekkben 4 aydır yürüyorum zaten egzersiz lazımm
dar pantolon giydiğini bi düşünsene çok kötü durur öyle popo :/
üst bölge için mekik programı uygula çok faydalı oluyoBacak incelten egzersiz lazım o zaman sana ben yürüdükçe bacaklarım da inceliyo benim de yanlarım ve göbeğim var yaÜst bölgem sorunlu şuan ama kilo verdikçe biraz düzgün hale geliyo
canım eğer spordan ağrıyorsa bırakma sakın yaptıkça daha çabuk iyileşir :)benimde yokher yerim ağrıyo çünkü
evet spordan. squat programının 3. gününe geçtim ve jillian yapıyorum. her yerim ağrıyoo:/canım eğer spordan ağrıyorsa bırakma sakın yaptıkça daha çabuk iyileşir :)
Kızlar kahvaltım: yagsız yarım gevrek biraz peynir 2 zeytin yeşil çay. geç kaldı o yüzden ara yapamıycam zaten regl oldum şükür bu sefer de spor yapasım yok
Selam Kızlar ben geldim
Öğlene kadar işlerimi toparliyim dedim:)
Cumagünü sonunda kapanışı yapıcaz
hoşgeldiinSelam Kızlar ben geldim
Öğlene kadar işlerimi toparliyim dedim:)
Cumagünü sonunda kapanışı yapıcaz
Bırakma sakın o zamaaan vazgeçmek yokevet spordan. squat programının 3. gününe geçtim ve jillian yapıyorum. her yerim ağrıyoo:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?