Güzel bi sebepten ötürü alıyosunuz ama anladığım kadarıyla:)
evet canım herşey bebeğim için
gunaydın kızlar
1 byk dlm peynr bır ldlm ekmek 1 cy bardgı sut
su kadının totosu nasıl bısey ya
gız garı 10ar kıloluk dambıllar calısıyor anam anam
Wuhuuuu o ne öyle kadının totosu vücudundan bağımsız ayrı cumhuriyet kurmuşşşş
herşey diyet yapanlara karşıSabah kahvaltıda 1 simitin %75 ini yedim sıcaktı dayanamadım
Ay bakıcam buna bu göbeğimi hiç eritemedim ya
buda kader arkadaslarım sıze gelsın bu hareketlerı salonda yapardık cok etkılı benım gıbı sımıt bolgesı sorunu olanlar gobüşi olanlar bakabılır
gunaydın kızlar :) kahvaltı saatimi kaçırdım uyuyakalmışım şimdi yumurta flan yesem çok açım ara öğünü bekleyemeyebilirim
ama zaten hep iki saat arayla koydum öğünlerimi öğle yemeğim 2deCanım bılemedım sımdı saatte baya gecmıs sadece ara ogun yapsan ?
12 gıbıde ogle yemegını yerdın
Eveeeeettt zaten hiçbişey yapıcak halim yok yatıp çikolata komasına girmek istiyorummmherşey diyet yapanlara karşı
ama zaten hep iki saat arayla koydum öğünlerimi öğle yemeğim 2de
Günaydın kızlarr. Ben de daha yeni yaptım kahvaltımı Gizemcim. yumurta yeme ama bi kahvaltı yap yani:)
ölüyorum kızlar koltuğa otururken bile yavaşş yavaşşş oturuyorum bacaklarım kopuyo sanki. kollarımın üst kısımlarıda jilliandan dolayı öyle. squatı da araştırdım araştırdım herkes farklı bişey söylüyo kimi kalınlaştırır diyo kimi benimki inceldi diyo. ama videodaki kadına bakarsak popoyu baya belirginleştiriyoküçültmek isterken dağ gibi yapmayalımm
git canım bitter çikolata ye. regl dönemi eziyet etme kendine. o dönemde bende çıldırmış gibi oluyorum. bitter çikolatanın da kare olanını değil ince uzun olanını al. ye bu saatte bişey olmaz. ama akşama kadar dayanıp dayanıp akşam yersen kötü olurEveeeeettt zaten hiçbişey yapıcak halim yok yatıp çikolata komasına girmek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?