Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Herkese gunaydın, dun aksam 35 dk koşu bandında yuruyus yaptım ve özellikle yedı bucuktan sonra bır sey yemedım. Bugun de bırazdan sabah kahvaltım bır kahve ve 3 tane mısır pirinç patlağı.

gunaydın kızlar

1 byk dlm peynr bır ldlm ekmek 1 cy bardgı sut

su kadının totosu nasıl bısey ya

gız garı 10ar kıloluk dambıllar calısıyor anam anam

buda kader arkadaslarım sıze gelsın bu hareketlerı salonda yapardık cok etkılı benım gıbı sımıt bolgesı sorunu olanlar gobüşi olanlar bakabılır

gunaydın kızlar :) kahvaltı saatimi kaçırdım uyuyakalmışım şimdi yumurta flan yesem çok açım ara öğünü bekleyemeyebilirim

Günaydın kızlarr. Ben de daha yeni yaptım kahvaltımı Gizemcim. yumurta yeme ama bi kahvaltı yap yani:)
ölüyorum kızlar koltuğa otururken bile yavaşş yavaşşş oturuyorum bacaklarım kopuyo sanki. kollarımın üst kısımlarıda jilliandan dolayı öyle. squatı da araştırdım araştırdım herkes farklı bişey söylüyo kimi kalınlaştırır diyo kimi benimki inceldi diyo. ama videodaki kadına bakarsak popoyu baya belirginleştiriyo küçültmek isterken dağ gibi yapmayalımm

Haha her şeyin fazlası zarar canım her hareketten azar azar yapmakta fayda var bence bol bol yürümeye çalışın en güzeli o her yerin oynuyooo

Eveeeeettt zaten hiçbişey yapıcak halim yok yatıp çikolata komasına girmek istiyorummm
git canım bitter çikolata ye. regl dönemi eziyet etme kendine. o dönemde bende çıldırmış gibi oluyorum. bitter çikolatanın da kare olanını değil ince uzun olanını al. ye bu saatte bişey olmaz. ama akşama kadar dayanıp dayanıp akşam yersen kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…