Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben de duymuştum canım bunu ama bacaklarım üst bedenime göre ince biraz ona güvenip yapıyorum sanırım :)

merhaba kızlar diyette ilk günüm gayet iyi geçti ikindi biraz zorladı ama yogurtla atlattım ben aksam yemeğinden sonra meyveye dayanamıyorum ve sekerli çay içiyorum tek sıkıntı bunlar ama bunlarda küçük şeyler heralde ??

Canım o zaman bence squatı hedef kilona inince yap simdi diğerlerinden devam amaan egzersiz mi yok sanki

Hedef kiloma düşene kadar rafa kaldırdım squatı canım da yapıp da bacakları kalınlaşan oldu mu onu merak etmiştim :)

Degil tatlim aksam saatinde yiyosun cunku ve sen uyuyana kadar onlar sindirilmemis oluyo ve sen uyudugundaaa bıngıl bıngıl yag oluyoo

Iyi geceler canlarimm yarin az kalorili bol hareketli bi gune uyanmaniz dilegiyleeee

Günaydın kızlarrrr dün akşam yemeğinde tereyağlı kaşarı patatesleri löplettikten sonra moralim bozuldu bide yattım uyudum erkenden ama sabah tartıldım almamışım ama pazardan beri 700 gram gitmiş sadece. Bu da iyi napalım pazara kadar da 1 kilo gitse razıyım. Erkenden uyandım şimdi süt içiyorum içine de kahve attım. Bir saat sonra da kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkacağım. Dün mekik haricinde spora dair hiçbir şey de yapmadım ara ara böyle moralim bozuluyor sonra buraya girip yazıyorum yazdıklarınızı okuyorum düzeliyor iyi ki varsınız

Günaydın canım bende dün bozmamak için zor tuttum kendimi regl oldum beynim tatlı diye kuduruyor resmen bende pazardan beri sadece 400 gr vermişim onuda dün verdim zaten moralim bozuldu 69 falan olmak istiyordum Ama sen pazara kadar 1 kilodan fazla verirsin sıkma canını

Günaydın canım bende dün bozmamak için zor tuttum kendimi regl oldum beynim tatlı diye kuduruyor resmen bende pazardan beri sadece 400 gr vermişim onuda dün verdim zaten moralim bozuldu 69 falan olmak istiyordum

Üzülme regl dönemin geçince zaten birkaç kilo vermiş olcaksın:) Canın çok tatlı çekerse de bitter çikolata ye tabi çok çok az gündüz saatlerinde yersen akşama kadar erir gider zaten. Benimde moralim bozuk ya keşke senin kilona inebilsem Daha yolum uzunnnn

İnşallah veririm ama sende canını sıkma geçen hafta çok güzel kilo verdin

Dun bildirememistim sabah omlet peynir kahvalti salatasi 2 dilim pastirma yedim
Aksam 1 ayda 7,5 kilo vermemin ustelik 7 kilosu sirf yag tam bugdaydan yaptigim lahmacundan yedim 2 tane ayranla. Bu sabah henuz bisey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…