Ben de duymuştum canım bunu ama bacaklarım üst bedenime göre ince biraz ona güvenip yapıyorum sanırım :)Kızlar birşey soracam ben bir ara squat a başladım ama 10 gün yapıp bıraktığım için hiç bir etkisi olmadı sonra da internette bacağı kalınlaştırır diye okuduğumdan tekrar başlamadım hiç. Düzenli squat yapıp faydasını görmüş olanlar squat bacağı ve basenleri inceltip sıkılaştırır mı yoksa bacağı kalınlaştırıp baseni genişletir mikafam çok karıştı
Ben de duymuştum canım bunu ama bacaklarım üst bedenime göre ince biraz ona güvenip yapıyorum sanırım :)
Aaa oyle miymiss. Bunu bi arastiralimm zaten yeterince kalinnnnBenim üst taraf basen ve bacaklara göre daha ince o yüzden çok kararsız kaldım squat ı yapıp yapmamakta canım
Canım o zaman bence squatı hedef kilona inince yap simdi diğerlerinden devam amaan egzersiz mi yok sankiBenim üst taraf basen ve bacaklara göre daha ince o yüzden çok kararsız kaldım squat ı yapıp yapmamakta canım
Aaa oyle miymiss. Bunu bi arastiralimm zaten yeterince kalinnnn
Canım o zaman bence squatı hedef kilona inince yap simdi diğerlerinden devam amaan egzersiz mi yok sanki
Degil tatlim aksam saatinde yiyosun cunku ve sen uyuyana kadar onlar sindirilmemis oluyo ve sen uyudugundaaa bıngıl bıngıl yag oluyoomerhaba kızlardiyette ilk günüm gayet iyi geçti ikindi biraz zorladı ama yogurtla atlattım ben aksam yemeğinden sonra meyveye dayanamıyorum ve sekerli çay içiyorum tek sıkıntı bunlar ama bunlarda küçük şeyler heralde ??
Ben arastirir sana da soylerim canimAraştıralım canım inceltmeye çalışırken kalınlaştırmayalım bacakları
Ben arastirir sana da soylerim canim
Iyi geceler canlarimm yarin az kalorili bol hareketli bi gune uyanmaniz dilegiyleeee
Günaydın canım bende dün bozmamak için zor tuttum kendimi regl oldum beynim tatlı diye kuduruyor resmen bende pazardan beri sadece 400 gr vermişim onuda dün verdim zaten moralim bozuldu 69 falan olmak istiyordumGünaydın kızlarrrr dün akşam yemeğinde tereyağlı kaşarı patatesleri löplettikten sonra moralim bozuldu bide yattım uyudum erkenden ama sabah tartıldım almamışım ama pazardan beri 700 gram gitmiş sadece. Bu da iyi napalım pazara kadar da 1 kilo gitse razıyım. Erkenden uyandım şimdi süt içiyorum içine de kahve attım. Bir saat sonra da kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkacağım. Dün mekik haricinde spora dair hiçbir şey de yapmadım ara ara böyle moralim bozuluyor sonra buraya girip yazıyorum yazdıklarınızı okuyorum düzeliyor iyi ki varsınız
Günaydın canım bende dün bozmamak için zor tuttum kendimi regl oldum beynim tatlı diye kuduruyor resmen bende pazardan beri sadece 400 gr vermişim onuda dün verdim zaten moralim bozuldu 69 falan olmak istiyordum
İnşallah veririm ama sende canını sıkma geçen hafta çok güzel kilo verdinÜzülme regl dönemin geçince zaten birkaç kilo vermiş olcaksın:) Canın çok tatlı çekerse de bitter çikolata ye tabi çok çok az gündüz saatlerinde yersen akşama kadar erir gider zaten. Benimde moralim bozuk ya keşke senin kilona inebilsemDaha yolum uzunnnn
Ben de regl olmuştum o geçince gidiverdi şişkinlikİnşallah veririm ama sende canını sıkma geçen hafta çok güzel kilo verdin
Pazara daha 4 gün var gider gider merak etmeBen de regl olmuştum o geçince gidiverdi şişkinlikBu hafta bakalım 2 verebilsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?