yıllardır bu durumu çözemedim ??

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Hanımlar uzun yıllar arkadaşlık yapmış iyi anlaşan bir kız erkek arkadaşlığında ... erkek kardeşim niye der ??
Tabiki olumlu içtenliği var samimiyetine inanıyorum... Hep der sen on numara insansın , çok temiz kalbin var , tam evlenilecek kızsın der .. Kendide çok düzgün biri zaten ... ama nerde onun anlayışına ters kız var hep onlarla hep de üzülen o ...

Beni bu kadar idealist tarif ederken , kafasında bu kadar güzel iken .. kardeşiyim .. çok ta rahatsız değilim bu durumdan.. bende kendisini severim .. benim içinde kendisi on numara ..

Ben de çok çirkin bir kız değilm.. Eli yüzü düzgün giyindi mi süslendi mi daha ışık saçan bir halim var yani ..

Beğenip beğenmemesi önemli değil kendisinin ama sorun ben gerçekten bu özelliklere rağmen çirkinmiyim düşüncesi .. ya da gerçekten kardeşi olarak görüyor ..

İnsanın aklı karışıyor işte ...

Ama gel gör ki farklı boyuta olur mu diye aklımdan geçmiyor değil ? Çünkü her bakımdan o kadar uyumluyuz ki .. Saatlerce muhabbet ederiz yani o kadar...

Durum bu anlayacağınız ..

Böyle durumlar yaşayan var mı ?? Ne gibi yorumlar çıkartabilirim ??

hoşlandığın arkadaşın sana kardeşim mi diyor?
e insan arkadaşı olduğu birine başka ne diyebilir ki?
sen ona arkadaş gibi davranıyorsan o da sana öyle davranıyordur...

Son düzenleme:
Sizi yakin arkadasi olarak gordugu icin ona oyle geliyor olabilirsiniz ya da birlikte bircok paylasimda bulundugunuz icin sizin onun tarafindan kesfedilmesi gereken bir yonunuz kalmadi.Belki bu iyi bir seydir.Ilerde ne olacak bilemeyiz.Akisina birakin bence

Son düzenleme:

Çözülemeyecek bir durum yok. Adam size kardeş gözüyle bakıyor. Sizin karakterinizin ya da görselliğinizin durumla alakası yok.
O gözle bakmıyor size.

Ama sanırım siz boş değilsiniz:26:

Iki farklj cins birbiriyle iyi anlasiyora sonun hep ayni yola cikmasi gerekmiyor ki.hepimizin cevresinde begendigi karakterde iyi anlastigimiz arkadaslarimiz olmustur ama kalbimiz sadece bir kisi icin carpar.o zaman tum arkadaslarimizla ask yasamamiz lazim.senin beklentilerin farkli sanirim bu noktada

Hayatıma arkadaş olarak da çok nadir düzgün insan çıktı ... o yüzden bu hisse de kapılmış olabilirim..

Yıllarca kendimi değersiz hislere kapılırken o kendimi tanımama hep fırsat verdi .. Yeri çok ayrı o yüzden ..

Bende karışık duygulara kapıldım .. Böyle de çok güzel .... Amalar düşüyor bazen ama düşmemeli ...

Adamin kafasindaki kadin profili siz degilsiniz. Dunyanin en mukemmel kadini bile olsaniz sizi begenmeyecek erkekler olacaktir bu cok normal.
Bir erkek bir kiza " sen cok iyisin" derse, bunun gercek anlami "seni cekici bulmuyorum" demektir.

Sana çok fazla yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ..
Şuanki ilişkimi anlatmam bile yeterli olur bence ..
Sevgilimle 2010 haziranda eski sevgilim aracılığı ile tanıştık .. sonra eski sevgilim arkadaşımın arabası var sende bi arkadaşnla tanştr 4müz takılıırz gezeriz demişti bende en yakn arkadaşmn numarasını verdim çocuğa çıktılar ama çocuk askere gittcekti 1 hafta snra ayrıldılar snra bende ayrıldm .. aldatldığımı öğrenip .. Sonra eski sevgilimin arkadaşıyla bi kere yüz yüze tanşmştk .. Çok iyi arkadaştık ben ona abi derdim bazen sonra kanka derdik falan .. İkimizde aşk şiirleri yazar birbirimize yollardık ama ne anlamda o benden dahaa iyi yazardı bende yazdıklarımı olmuşmu yaazabilmişmiyim diye öğrettikleri doğdultusunda uygular yollardm o da yorum yapardı bak şurda hata var bölle yapsan daha iyi olur faalan diye vs..vs.. 1 sene böyle knştk .. düşünsene arada nasl bişiy olablrki geçmiş böyleyken .. O bana çok iyi bi kızsın derdi .. şakalaşırdık tipim değilsinn derdik birbirimize ..
Aradan 1 seene geçti ve ben ondan hoşlanmaya başladığımı fark ettim .. O beni asla istemez dedim içinden .. Ama dediğim gibi olmadı ben biraz belli eder giibi oldum o zamanlarda askerden izne gelecekmiş gece 3lere kadar mesajlaşmaya başlamştk ..
Sonra buluştuk ve çıkmaya başladık .. Aklımın ucuna dahi gelmeyecek birşeykenn sevgilim olmuştu o .. Ve şimdi 2.5 senedir çkıyoruz ve yaaşama sebebim herşeyimm ömrümm hayatım o benim .. İyiki sevmişim diyorum ..
Bence sende hoşlanmaya başlamş gibisin .. Bence olmayacak diye birşey yok ben bunu anladım ..
Çok ağırdan alarak sohbet ettiğinizde imalarda bulun neblym konu neyse o konuyu ikinize çek .. imalarda bulun işte ..
2 ileri 1 geri taktiği .. iki kere imada bulunduysann 3.de kendini geri çek .. hep mesaj at sohbet et sonra bianda hiç mesaj atmamaya başla ki seni düşünmeye başlasın neden bu kz mesaj atmadıki deyip kendisi atsın .. mesela 1 hafta hergün mesaj at .. 1 hafta sonunda bi kere bile atma .. sonra o atsın .. sonra yine sen at falan .. böyle böyle seni düşünmeye başlasın kendi bile fark etmeden .. Bu şekilde tavlamak çok basitt :)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim . Kendi hayat hikayenizi anlatıp ilgilendiğiniz için.. Zaman ne gösterecek bakalım canım.. denemeye çalışırım sağolasın

çok teşekkür ederim . Kendi hayat hikayenizi anlatıp ilgilendiğiniz için.. Zaman ne gösterecek bakalım canım.. denemeye çalışırım sağolasın

Cidden çok etkili taktik 1 hafta mesaj at sonra tamamen atma illaki seni düşünecek mesaj atacaktr düşünsene sana 1 hafta birisi hergün mesaj atsa sonra bianda atmamaya başlasa merak etmezmiydin onu .

Adamin kafasindaki kadin profili siz degilsiniz. Dunyanin en mukemmel kadini bile olsaniz sizi begenmeyecek erkekler olacaktir bu cok normal.
Bir erkek bir kiza " sen cok iyisin" derse, bunun gercek anlami "seni cekici bulmuyorum" demektir.

Nasıl yan erkekler mazoşist mi ?? Evlenmeyi düşündüklerinde nasıl beklentiler içinde olduklarını biliyorum .. Aradıklarını kendisi de anlattı bunları .. Amacı zaten çekicilik ve güzellik ise ben zaten almayım.. Ömrümün sonuna kadar aynı tipte kalmayacağız sonuçta .. Gönlümüzle yaşayacağız .. Aynı şekilde erkeğin çekici olması benim için evlenelecek erkek kategorisine girmiyor ......

Tabiki olabilir istediği profil olmayabilirim tabiki de... Bu gayet normal .. Olgunlukla karşılıyorum .. Ne istediğini bildiğim için acabalar dolandı leyla06 :)

Bence her erkek için sen iyi bi kızsın demek seni çekici bulmuyorum demek değildir .. Bazıları için iyi olduğu için başlar iilişki sonra güzel bulmaya başlar erkek ..

Mazoşistlik de var tabi gu cinslerde. Yani iyisin derken onlar iyilik kavramini farkli algiliyorlar. Ama bu cumleyi tam olarak bu sekilde "sen cok iyi birisin" diye kullandiklarinda o kizla olmuyorlar. Yani istedigin kisiye sor istersen. Erkeklere sor, bu boyle. Tabi " erkekler iyi kizlari sevmez mi" seklinde sorma. "Bir erkek bir kiza sen cok iyisin derse onlarin bir iliski ihtimali var midir ilerde" iye sor. Sana verecekleri cevap "umitsiz vaka" olacak, dene ve gor. Yani bu cumle adeta bir sifre, onu demek istiyorum.
Yoksa tabiki herkes iyi insanlarla olmak ister, ama bu cumle bir kod gibi, bir kiz gir erkege soylerse, erkek de umidini yitirmelidir iliski boyutunda

Bir de bu mal, kac yildir senin gibi guzel ve akilli bir bayanla birlikte ve daha bi iliski baslatamamis aranizda, yok yok adam olmaz bundan

Cidden çok etkili taktik 1 hafta mesaj at sonra tamamen atma illaki seni düşünecek mesaj atacaktr düşünsene sana 1 hafta birisi hergün mesaj atsa sonra bianda atmamaya başlasa merak etmezmiydin onu .

Oooo bravo güzel taktik yazdım bi kenara

Aslında ben değil de,bana yapıldı böylesi ama benim sabırsızlığım yüzünden ilk adımı hep ben attım

Oooo bravo güzel taktik yazdım bi kenara

Aslında ben değil de,bana yapıldı böylesi ama benim sabırsızlığım yüzünden ilk adımı hep ben attım

:) Bu taktikleee sevdiğiceğimi tavladm valla 2.5 senedirr benimm sevgilimmm inşallah bir ömür de öyle kalacakk :)

Güzelim,abla tavsiyesi duymak istiyorsan dinle,daha doğrusu oku.

Benim kızımın çıktığı erkek arkadaşı var. Sözlüler. Aileler onaylamış bir ilişki hatta.
Erkek arkadaşı onu gözünden bile sakınıyor. Adına kötü söz gelmesin diye,çok dikkat ediyor. Ne demiş ona biliyormusun?
"Sen çok iyi bir kızsın,sana saygım sevgimden öte,sana ve ailene olan saygımdan dolayı,hareketlerime ve seni götürdüğüm yerlere dikkat etmek zorundayım."
Bir anne olarak damat adayıma saygım daha da arttı,bu kadar Olgun ve anlayış gösterdiğine göre.
Senin de "iyi bir kızsın"demesine sevin bence. Sana olan saygısına değer ver. Gerisi kısmet.

:) Bu taktikleee sevdiğiceğimi tavladm valla 2.5 senedirr benimm sevgilimmm inşallah bir ömür de öyle kalacakk :)

İnşallah.

İşte benim de dediğim ve her zaman taktir ettiğim bir KADIN PROFİLİ.
Erkeğine sahip çıkmasını bilen ve elinde tutmasını bilen kadınlara hep saygım olmuştur.
Allah tamamını erdirsin.:128:

Bi eremedim o tamama zaten ya Amin .. Sevgilim cezaevinde başka şehire götürdüler aylardır görmüyorum telefonla konuşmakta yasak .. Arkadaş tabi bi yola girerken her zaman yanında olması gerektiğiini de bilmeli :)

Çok geçmiş olsun. Allah kavuştursun. Her kesin başına gele bilir bu gibi durum. İnşallah tez vakitte kavuşursunuz. Elde etmesini bilen hatun,beklemesini de bilir.
Ya SABIR!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…