Yıllardır çıktığı(sevdiği)kişiyle evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2009 da tanıştık 2012 mayısta nişanlandık 2012 ekim 20'de evlenicez inşallah :16:

Son düzenleme:
.................

Son düzenleme:
2008'de çıkmaya başladık.
Daha çok var evlilik konuşmaya(en azından 4 yıl) ama evlenmeyi isterim tabiki. :)

Herkese mutluluklar bu arada.

slm kızlar.4 yıldır çıktığım kişiyle bir yıldır evliyim çok şükür herşey yolunda inşallah hep böle de gider.Darısı herkese inşallah

slm kızlar bizde 5 yıllık üniversite birlikteliğin sonunda son 1 yıldır evliyiz ve mutluyuz darısı seven ve sevilenlerin basına

bende eşimle 2005 te çıkmaya başladım ve 15 eylül 2012 de evlendik her şey çok güzel

mrb bayanlar bende lise 1 de tanıştım sınıf arkadaşımdı :D 2003 te 9 yıl oluyor maşallah diyeyim.evleneli de 1 yıl 1 ay oldu..Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

lise 1 de tanıştık. ama çıkmıyorduk.
üniversite ve işlerde farklı şehirlerdeydik.
daha sonra 2 sene bir aradaydık ve evlendik. çok şükür duygularımda en ufak değişme olmadı. daha da arttı. 2 yıldır evliyiz. :nazar:

4 yıl lise aşkımla çıktım.evliliğimde de 5.seneye giricem.herşey cok değişti ben görücü usulü evlenmekten yanayım.bişeylerin cılkı çıkıyor artık.genelde severek evlenenler sonunda mutsuz oluyor.biz suan cehennemi yasıyorz.allah sizlere yasatmasn.

2 yıl flört 2 yıl nişanlılık 4 yıllık ta evliyiz ve hala ona deliler gibi aşığım. evlendikten sonra daha da çok sevdim onu. :)
çok mutluyuz şükür. 8 yılı geride bıraktık.

Son düzenleme:
bizde eşimle 2004 ün ekiminde tanıştık.2007 nin aralığında evlendik.evliliğimizin de 5.senesi bitecek aralık 9 da.

Aşk benim karşıma 15 yaşında çıktı. yaklaşık 13 yıldır eleleyiz. bunun 6 yılı da evlilik... :)

Bu ay 10 yıl oldu dolu dolu. Nişanlıyız şuan. Nisanda düğünümüz var hayırlısıyla. Çok heyecanlı bir telaşımız var bu aralar, düğün ve ev hazırlıkları gibi. Allahımın izniyle kavuşacağız :)

4 yıl lise aşkımla çıktım.evliliğimde de 5.seneye giricem.herşey cok değişti ben görücü usulü evlenmekten yanayım.bişeylerin cılkı çıkıyor artık.genelde severek evlenenler sonunda mutsuz oluyor.biz suan cehennemi yasıyorz.allah sizlere yasatmasn.

değişen ne oldu? sevgi mi bitiyor? ya da sıkılıyor mu insan?

hahhaha

2009 da tanıştık 2009 da evlendik :52::52::52::52::52:
şükürler olsun çok iyiz:32::32::32:

11 yıl oldu el ele vereli bunun dört yılı evlilikle
zaman zaman üzsekte birbirimizi çok seviyorum biriciğimi

Back
X