Yıllardır çıktığı(sevdiği)kişiyle evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Arkadaşlar merak ediyorum yıllardır çıktığı sevdiği kişiyle evlenen (sözlenen,nişanlanan) var mı?

Ben 5 yıldır flört ettiğim kişiyle nişanlandım. Ama nişanı atmak üzereyiz çünkü bıktık birbirimizden ve artık katlanamıyoruz :(

biri bana mı seslendi :):3:

2004-2012 lise aşkımla evlendim:40:

Sözlüyüz .... Birlikteliğimizin 7.yılında evleniyoruz inşallah ...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy maşşallah ALLAHIM nazarlardan korusunnn:nazar::nazar: bu cümleyi okuyunca koştum geldim :):) çok sevindim böyle 8 sene çıkıpda mutlu olup birbirlerini bekleyim evlenenler çok azz... RABBİM bozmasın mutlulugunuzu:16:

bende 1 sene çıktım aşkımla. şimdi 1 senelikde nişanlıyım. 2 sene oldu bugunde tanışma yıl dönümümüz:):)

yılbaşında 9.senesine girmiş bi ilişkim var ve 16 Temmuzda evleniyoruz Allah kısmet ederse, 17 yaşında tanıştık birlikte büyüdük :)

ayy maşallah valla....demekki zamanla bağlar sağlamlaşıyo...3-5 ay çıkıpta ewlenmek ne kadar sağlıklı olabilirki zaten...

yılbaşında 9.senesine girmiş bi ilişkim var ve 16 Temmuzda evleniyoruz Allah kısmet ederse, 17 yaşında tanıştık birlikte büyüdük :)

Ayy çok güzel ya çok sevindim sizin adınıza maş. :nazar: benimde aynı ortaokul arkadaşım ama lisede çıkmaya başladık biz 16 yaşından beri şuan 19 yaşındayım sizinki gibi birlikte büyüyrz inş.sizin gibi allah bizede nasip eder o günleri görmeyi:16:

Ya bide bende hep bi korku var ya olmazsa naparım ben diye onca yıldan sonra sizdede öyle oluyormuydu?

Allah nazarlardan saklasın:nazar:

Ya bide bende hep bi korku var ya olmazsa naparım ben diye onca yıldan sonra sizdede öyle oluyormuydu?:(
ama inş.öyle olmazda Allah'ım onu bana nasip der o benim helalim eşim olur inşallah:)

Son düzenleme:
ayy maşşallah ALLAHIM nazarlardan korusunnn:nazar::nazar: bu cümleyi okuyunca koştum geldim :):) çok sevindim böyle 8 sene çıkıpda mutlu olup birbirlerini bekleyim evlenenler çok azz... RABBİM bozmasın mutlulugunuzu:16:

sağol bebeğim:9: çok mersi:16:

amin korusun hepimizi:26:

7 yıl çıktık sonra evlendik işte .bir buçuk yıldır da evliyiz canım:38::nazar:

Ayy çok güzel ya çok sevindim sizin adınıza maş. :nazar: benimde aynı ortaokul arkadaşım ama lisede çıkmaya başladık biz 16 yaşından beri şuan 19 yaşındayım sizinki gibi birlikte büyüyrz inş.sizin gibi allah bizede nasip eder o günleri görmeyi:16:

Ya bide bende hep bi korku var ya olmazsa naparım ben diye onca yıldan sonra sizdede öyle oluyormuydu?

Allah nazarlardan saklasın:nazar:

Ya bide bende hep bi korku var ya olmazsa naparım ben diye onca yıldan sonra sizdede öyle oluyormuydu?:(
ama inş.öyle olmazda Allah'ım onu bana nasip der o benim helalim eşim olur inşallah:)

sağol canım benim..yok korku yoktu..

ayrıl barış ayrıl barış uzun ilişkilerde kopukluk oluyor.bizdede oldu tabi:1:

kaderin de varsa o kişi olur tabi.allah bilir bu işler kader kısmet işi.uzun ilişkiye de bakmıyor aslında.

fakat uzun ilişkiden sonra sevdiceğine kavuşmak bu hayatta büyük şanslardan bitanesi bence:40:

sağol bebeğim:9: çok mersi:16:

amin korusun hepimizi:26:

7 yıl çıktık sonra evlendik işte .bir buçuk yıldır da evliyiz canım:38::nazar:

Peki bu süreç içinde bi ayrılma oldumu hiç korkmadınız mı olmaz fln dye??

2 yıl çıktığım sevgilimle geçen yaz evlendik. sevgiliyken her şey güzeldi ama sanırım rüya bitti :((

Peki bu süreç içinde bi ayrılma oldumu hiç korkmadınız mı olmaz fln dye??

tabiki oldu canım ben ayrıldım bir ara bir yıl sevgili olmadık ama peşimi bırakmadı benimki hergün arıyor,hergün kapımda dolanıyordu.rahat vermiyordu anlıcan:)

sonra barışmıştım.baya çıktık.sonra başka bir nedenden dolayı ben yine bırakmıştım. ama ayrılmama ragmen bir an olsun hayatımdan çıkmadı hergün gözüm önünde bitiyordu.

ısrar ediyordu hep yakamdan düşmüyordu anlıcan.hep sabır gösterip.mücadele etti benimki.

en son barışmamızdada askerliği bitmişti.benimde okul.barıştıktan sonra çok beklmeden bir anda 5 ay içinde alan hemen isteme oldu.

nişan falan işte.bir daha bırakmıyım diye hemen resmiyett yaptık ahahah.:9:

tabiki oldu canım ben ayrıldım bir ara bir yıl sevgili olmadık ama peşimi bırakmadı benimki hergün arıyor,hergün kapımda dolanıyordu.rahat vermiyordu anlıcan:)

sonra barışmıştım.baya çıktık.sonra başka bir nedenden dolayı ben yine bırakmıştım. ama ayrılmama ragmen bir an olsun hayatımdan çıkmadı hergün gözüm önünde bitiyordu.

ısrar ediyordu hep yakamdan düşmüyordu anlıcan.hep sabır gösterip.mücadele etti benimki.

en son barışmamızdada askerliği bitmişti.benimde okul.barıştıktan sonra çok beklmeden bir anda 5 ay içinde alan hemen isteme oldu.

nişan falan işte.bir daha bırakmıyım diye hemen resmiyett yaptık ahahah.:9:

Canım seninki iyiymiş ya biz ayrılsak felan Allah korusun çok gururlu gurur yapar bizimki seninki gibi yapcağını zannetmyrm ama dediğin gibi kader kısmet işi bunlar kaderde varsa eğer olur inş.o benim kaderimdir çook seviyorum çünkü ben aşkımı çok bağlandım 3 senede hayatımın bi parçası sevgilimden öte ailem gibi:16:

Canım seninki iyiymiş ya biz ayrılsak felan Allah korusun çok gururlu gurur yapar bizimki seninki gibi yapcağını zannetmyrm ama dediğin gibi kader kısmet işi bunlar kaderde varsa eğer olur inş.o benim kaderimdir çook seviyorum çünkü ben aşkımı çok bağlandım 3 senede hayatımın bi parçası sevgilimden öte ailem gibi:16:

ne güzel inş.herşey istedigin gibi olur canım.

her zaman hayırlısını iste allahtan.hayırlıysa olsun de.körü körüne birşey isteme:)

aşk hikayeleri bölümüne hikayemi paylaştım gecen gün.istersen okuyabilirsin.:1:

ne güzel inş.herşey istedigin gibi olur canım.

her zaman hayırlısını iste allahtan.hayırlıysa olsun de.körü körüne birşey isteme:)

aşk hikayeleri bölümüne hikayemi paylaştım gecen gün.istersen okuyabilirsin.:1:

inş.canım:)Canım ama ben hayırlısı diye dua edemiyorum bi türlü ya hep o benim nasibim hayırılım olsun onu gönlüme kabul eyle Allah'ım diye dua ediyorum hayırlısı diye edemiyorum niye bilmiyorum

canım linki koyabilir misin buraya okuyum bende:)

inş.canım:)Canım ama ben hayırlısı diye dua edemiyorum bi türlü ya hep o benim nasibim hayırılım olsun onu gönlüme kabul eyle Allah'ım diye dua ediyorum hayırlısı diye edemiyorum niye bilmiyorum

canım linki koyabilir misin buraya okuyum bende:)

kör aşıgım benim.allah muradını versin ozaman hehe:)

dur bakim deneyim link koymayı olmadı sen benim profile gel.açtıgım konuları sec ordan çıkar:34:

Back
X