Yıllardır çok yalnızım

aradabirbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
63
-21
1
28
selamlar herkese ben çok yalnızım ya ailem dışında kimsem yok ne kuzen ne eş dost hiçbiri yok yani bir kaç arkadaşım vardı tabi hepsi koptu bi yerlerde kimseye yapışmayı zorlamayıda sevmiyorum ama kimse arkadaş olup devam ettirmiyor bile muhabbeti mesela hep yalnız yürüyorum yalnız alışveriş yapıyorum her şeyimi kendi başıma hallediyorum kimsem olmadı ve hala yok şu an evde canım sıkılıyor mesela ama dışarda yalnız yürümekten bıktığım için çıkasımda gelmiyor bunların üstüne evliyim ama eşimde varla yok arası zaten iş kurs vs hepsini denedim ama devam eden arkadaşlıklar edinemedim yerimde olsaydınız napardınız bi derdim olduğunda bile mecbur anneme anlatmaktan başka çare bulamıyorum bu çok kötü bir şey.

selamlar herkese ben çok yalnızım ya ailem dışında kimsem yok ne kuzen ne eş dost hiçbiri yok yani bir kaç arkadaşım vardı tabi hepsi koptu bi yerlerde kimseye yapışmayı zorlamayıda sevmiyorum ama kimse arkadaş olup devam ettirmiyor bile muhabbeti mesela hep yalnız yürüyorum yalnız alışveriş yapıyorum her şeyimi kendi başıma hallediyorum kimsem olmadı ve hala yok şu an evde canım sıkılıyor mesela ama dışarda yalnız yürümekten bıktığım için çıkasımda gelmiyor bunların üstüne evliyim ama eşimde varla yok arası zaten iş kurs vs hepsini denedim ama devam eden arkadaşlıklar edinemedim yerimde olsaydınız napardınız bi derdim olduğunda bile mecbur anneme anlatmaktan başka çare bulamıyorum bu çok kötü bir şey.
Çalışıyor musunuz? Yetkinliğiniz nedir? Çocuk var mı? Komşularınız var mı?

Çocuk yok komşularımda kimse birbirini tanımıyor burda komşuculık yok tanıdıklarım yaşlı zaten haricinde çalışmak değil derdim onuda denedim ama maneviyat olmuyor içim hep yarım buruk
Okul arkadaşınız falan da yok mu?

Çalışmıyorsunuz galiba kurslara gidin ? evde olan kadınlar için zibilyontane kurs var, illa ki bir arkadaş denk gelir. sonra o biriyle tanıştırır vs vs . yapışmazdım falan garip cümleleriniz var. ilişkilerde sorunluymuşsunuz gibi hissettim

Yazdıklarınızda tam olarak beni tanımlamışsın sizi çok iyi anlıyorum maalesef. Ben de böyleyim hiç uzun süren bir arkadaşlığım olmuyor insanlara da yapışmayı sevmediğim için genelde uzak duruyorum. Burada iş bul çalış tavsiyesi verilmiş ama ben buna çok katılmıyorum bence bu karakterle alakalı bir şey. Ben mesela kimse ile uzun süreli arkadaşlık yapamıyorum yalnızca 1 arkadaşım var şu an o da yurtdışında. Demem o ki olmayınca olmuyor ben çalışıyorum ve gayet sosyal bir ortam ama orada bile yok olmuyor arkadaşım diyebileceğim biri herkesle yüzeysel bir ilişkim var. Çözüm bulursan buna lütfen bana da haber ver yakında 25 olacağım ama hala çok sevdiğim sürekli dertlerimi anlattığım bir arkadaşım yok yurtdışında olan dışında. Duygusal bir ilişkim de yok zaten her türlü öneriye açığım ya 🥲

Bir zamanlar bende çok yaşadım.bu gün çok iyi olduğum insanlar ertesi gün bensiz buluşturdu.Yada bir kaç kere görüşüdür devami gelmezdi.Simdi çok iyi iki tane arkadaşım var cogunluklada telefonda konuşuyoruz her zaman görüşemiyoruz.Ama su saatten sonra arkadaşlık konusuna artık eskisi gibi bakmıyorum.Gorusmek istemeyenle gorusmuyorum.Yeni arkadaslikta kurmak istemiyorum herkesin herşeyi batıyor sanki.

Back
X