Amiiiiiin amiin inşallahRabbim sizin de bizim de isteyen uğraşan herkesin yardımcısı olsun,en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Benim de evliliğimde 5.yılım bitti. Çok uyuyan bir eş de ben de var. Benim içim bu kadar paramparçayken onun rahatlıkla uyuması içimi daha çok acıtıyor. İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Yaşım 35. Geçen zaman aleyhimeCanım inan her ay bi umut ile hayata bağlanmaya başladım . Belki bu ay olur diyerek başlıyorum güne . 4 yıldır istiyoruz bizde ama hiç hamile kalamadım bende. Nasıl bi his bilmiyorum. Eşim evde sıkıntıdan tatil günlerinde sürekli uyuyor . Diyorum bi çocuğumuz olsaydı onunla ilgilenirdim . Eşim de uyumazdı çünkü iş olduğunda asla aksatmaz. Evde yapayalnız hissetmek kendimi çok zor geliyor artık . Rabbim büyük diyoruz ama işte boğazımda düğümler doldu . Dokunsa lar ağlayacağım .
ayni durumdayiz bende 10 yillik evliyim ve bende evlendigimden beri istiyorum 4 asilama 4 tup bebek tedavisi ama olmadi sebepte yok10 yıllık evliyiz,evlendiğim günden beri diyebilirim.
Aslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.
Amin canım . Evet eşim öyle uyuyor ki . Şaşırıp kalıyorum bazen . Nasıl uyuyorsun diyorum anlamıyorumBenim de evliliğimde 5.yılım bitti. Çok uyuyan bir eş de ben de var. Benim içim bu kadar paramparçayken onun rahatlıkla uyuması içimi daha çok acıtıyor. İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Yaşım 35. Geçen zaman aleyhimeGerçekten zor bir imtihan.
Evlat edinmekte kolay değil başvurduktan en az iki yıl sonra geliyormuş sıra birsürü kağıt kürek işi sonra aile ya çıkarsa ortaya ya elimizden alırlarsa korkusundan dolayı bir türlü ayaklarım gitmedi başvuru için yoksa bende çok isterdim yıllardır olsun diye uğraşıyorumEdit: yanıtlamışsınız zaten çok özür dilerim soru için.
Yanlış anlamazsanız neden çok küçük bir bebeği evlatlık edinmiyorsunuz. Düşünün ki onun bir aileye ihtiyacı var, sizin de bebek hasretiniz var. Kavuşsanız harika olur. Hatta doktor kontrolünde ilaçlarla emzirebilirsiniz bile. Bir kaç günlük bebekler bile var aile bekleyen
Evlatlarinizin acısını görmeyin, hiç ayrılmayin inşallahAllah yardımcınız olsun. Hasretinizi dindirsin inşallah.
Bende 7 yıl bekledim tam bulmuşken kızımı kaybettim. Yinede imkan oldukça tedavilere devam ettik. 3.tup bebekle oğluma kavuştum 28 haftalık 950gr doğdu.. 90 gün küvezde kaldı ve 2 ameliyat geçirdi.. Şuan 3 yaşında.
4.tedavimle Allah'a şükür tekrar hamileyim, tek çocuk hasreti ile yanarken Rabbim oğluma inşallah bir kardeş nasip edecek..
Ümidinizi kesmeyin
Canım benim Allah en kısa zamanda bir can üflesin karnına inşallah hayatta olmaz diye hiçbir şey yok tevekkül edip rabbimden istemeye devam et duaların karşılıksız kalmayacaktır eminimŞimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.
Allah razı olsun. Her gün her dakika dua ediyorum ve bir gün olacağına canı gönülden inanıyorum. Rabbim büyük,şüphesiz onun herşeye gücü yeter!Canım benim Allah en kısa zamanda bir can üflesin karnına inşallah hayatta olmaz diye hiçbir şey yok tevekkül edip rabbimden istemeye devam et duaların karşılıksız kalmayacaktır eminim
Amin. Evet kesinlikle öyle..Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Cocugun olmasi da bir imtihan, olmamasi da.
İşte bu ya harikasınız pes etmek yok! Bu arada yaşadıklarınıza çok üzüldümBenimde 7 Senem bitecek ağustosta
27 yaşındayım 1 kere tüp bebekle hamile kaldım 10 haftada kalbi durdu
Bende çok mücadele verdim evladım olsun diye çok tedavi oldum sağlık problemi çektim ama asla pes etmedim sürekli dua ediyorum
Ne zamanki doktor der sizin çocuğunuz olmaz o zaman pes ederim
Allah güç kuvvet verdikçe pes etmek yok
Ayy ne güzel.. neticede şu an hepsi evlat sahibi olmuşlar. Amin.Güzel dua'larınız için teşekkürler çok sağolun.Komsumun 10 sene cocugu olmadi. Simdi 2 yasinda bir kizi var. Ve plansiz olusan gebelige hamile
Bizim ailenin erkeklerinde sorun var. Tedavi ile çocuk sahibi oluyorlar. Annem ve babamin 6 sene olmamis, ben son cocuklariyim ve kaza kursuyum
Abimin yillarca çocuğu olmadi, ikinci cocugu tek iliski ile
hemen doğum sonrasi olusan gebelik le oldu.
Amcalarim ameliyat ile tedavi olup, tup bebek ile cocuk sahibi oldular. Biri ucunncu gebeligi duydugunda resmem depresyona girmisti.
Digerinin 4 cocugu oldu
Allahim dileyene dilediginden diledigi adedince versin..size de ..
Ayy ne güzel.. neticede şu an hepsi evlat sahibi olmuşlar. Amin.Güzel dua'larınız için teşekkürler çok sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?