• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllardır evlat hasreti çekenler dertleşelim mi 🙁

Aslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.🙁
Rabbim bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın size inşallah. Ne kadar içten yazmızşınız. Umarım en hayırlısı ile nasip olur

Rahimde sekil bozuklugu ve kan pihtilasmasi
Allah imtihaninizi sonlandirsin ve sizi saglikli hayirli evlatlarla mukafatlandirsin insallah. bu rahim bozuklugu en basta gebe kalmaya calisirken hsg cekiminde gorulebilen bir sey mi yoksa gebe kalip dusuk yapmak mi gerekiyor fark edilebilmesi icin? sizinle beraber Rabbim bana da isteyen herkese de versin.

Benim yıllardır gece gündüz gözümün yaşı hiç kuruması ki zaten. Canım çok yanıyor:KK43:
5 yıl bebek istedim. Tıpkı sizin gibi gece gündüz ağladım.2 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek denemem oldu. 2. Tüp bebek denememde oğluma kavuştum şükür. 2,5 yıl sonra da kendiliğinden tekrar hamile kaldım. 2. oğlum dünyaya geldi. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Benim gibi o kadar çok insan var ki. Tedavi gördüğünüz merkez çok önemli. İyice araştırıp deneyin derim.

H Hayat57 ben de çok üzücü yollardan geçtim, her regl dönemi daha regl olmadan ağlardım. 33 yaşımda anne oldum şükür, bebeğimiz 5 aylık oluyor. Tıbben sorununuz yoksa en ama en etkilisi t a k m a m a k. Rahatladığım ve düzenli dua ettiğimde oldu. Sağlıkla hayırlısıyla isteyin, inanın kafama takmasam ilk ay bile hamile olurdum ki tıbben ufacık problem yoktu ikimizde de.

Ben hiç hamile kalmadım,aş ermek nedir hamile nazlanması nedir hiç bilmiyorum 😢
Canım inan her ay bi umut ile hayata bağlanmaya başladım . Belki bu ay olur diyerek başlıyorum güne . 4 yıldır istiyoruz bizde ama hiç hamile kalamadım bende. Nasıl bi his bilmiyorum. Eşim evde sıkıntıdan tatil günlerinde sürekli uyuyor . Diyorum bi çocuğumuz olsaydı onunla ilgilenirdim . Eşim de uyumazdı çünkü iş olduğunda asla aksatmaz. Evde yapayalnız hissetmek kendimi çok zor geliyor artık . Rabbim büyük diyoruz ama işte boğazımda düğümler doldu . Dokunsa lar ağlayacağım .

Allah imtihaninizi sonlandirsin ve sizi saglikli hayirli evlatlarla mukafatlandirsin insallah. bu rahim bozuklugu en basta gebe kalmaya calisirken hsg cekiminde gorulebilen bir sey mi yoksa gebe kalip dusuk yapmak mi gerekiyor fark edilebilmesi icin? sizinle beraber Rabbim bana da isteyen herkese de versin.
Rahim filmi cekilince cikti ortaya ama ultrason muayenesinde gorulebiliyor tam net olmasada

10 yıllık evliyiz,evlendiğim günden beri diyebilirim.
14 yıl sonra oldu çocuğum Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Acınızını özleminizi benden iyi kimse anlayamaz Allah yardımcınız olsun inşallah

Şimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.
seni çok iyi anlıyorum benim oğlum neler neler yaşadıktan sonra geldi hemde kendi kendine :) 9yıl uğraştık
---eşimin sperm hiç yoktu hipofiz bezindeki tümorden dolayı ..2 yıl tedavi oldu sperm çıkışı oldu
---tüp bebek başladık 1 tüp - 2 tüp -3tüp olmadı yumurta var sperm var ama hiç tutunma olmadı hiç dondurulmuş embriyomuz olmadı

--2 kez rahim filmi, 1 kez histereskopi ,sayısız kan sulandırı iğne, sayısız yumurta geliştirici ilaç vitamin
--genetik pıhtılaşma çıktı bende sonra ....eşimin sperm sayısı 1 milyon bilemedin 3 milyon çıkıyor ama kalitesiz
---eşime sayısız iğne sayısız vitaminler takviyeler bitkisel ürünler yokk olmuyor

--4 tüp yine olmadı sonra ben bıraktım bu seferde guart nodülüm büyüdü tam ameliyat olucam hazırlık yaparken tomografiye girdim ilaçlı tomografi sonra bi öğrendim ki hamileyim ama doktor kesin engelli olur ilaçlı tomografi bu alalım dedi hayır dedim ne olursa olsun istiyorum ama tutunmadı oda gelişmeden gitti.

5 tüp yine olmadı yine rahim filmi yine ..yumurtalıklarım kist doldu kist aprisyanu oldum çok acılı bir tedavi
bu arada eşime takviyelere devam hiç vazgeçmedim keçiboynuzu incir kürü bu arada bende yemeğe başladım incir hiç inanmam halbuki ota böceğe bel bağlamayı..

6 cı tüp bebeği de denedik hersey güzel sperm var yumurta var ama yine dondurulmuş olmadı deyince tamam dedim buda tutunmayacak cünkü kalitesiz embriyo 3 tane trasnfer ettiler yok yok yok
sonucu aldık doktorun önüne oturduk ..bize olması lazım ama olmuyor ve biz bunun sebebini bilemiyoruz normalde 1 tane sperm 1 tane yumurta yeter demekki sizin uyuşmazlığınız var kaliteli embriyo olmuyor çok yıprandınız bence bu kadar tedavi yeter bırakın kabullenin dedi bize ..

napalım yaş oldu 38 peki dedik çıktık eşim çok üzüldü nerdeyse ağlayacak artık daha önce bana boşanalım bile dedi senin çocuğun olur benim yüzümden anne olmaktan mahrum kalma dedi ..aslaaaaaaaaaa ne yaşıyorsak beraberiz

bıraktık herşeyi gittim kendi tedavime bakım bari dedim.. nodül ameliyatımı olucaktım maalesef ameliyat sırasında göğüs kafesinin arkasına aşağı kadar uzanan kitle bulundu ve göğüs kemiklerim kesilerek kalp ameliyatı gibi ameliyat oldum kurtuldum ondan da temiz çıktı patoloji ..

hiç inancımı kaybetmedim hep istedim rabbimden her namazın arkasında dualar ederek tesbihler çekerek yalvardım rabbime ..olucak bu dedim raabim ol dedikten sonra olur gittim interneten 1 koli yumurtlama testi aldım başladım kullanmaya yumurtlama günlerimi degerlendirdim veeeeeee bir gün oldu işte oldu bi baktım hamileyim önce korktuk temkinliyiz ne olur ne olmaz ama çılgınlar gibi ağlıyorum ..kan artışlarım düşük gidiyordu kalp atışını tam 7nci haftanın sonunda duyduk o güne kadar doktorum hiç umut vermedi ama duyduk deli gibi ağlıyorum doktorun yanında sevinçten

allahım 2 günde bir eşimle ultrosana bebeğe bakmaya gidiyorduk allah razı olsun doktorumdan ne zman istersem gösterdi bana bakıp gelip rahatlıyoruz orda ama eve geliyorum yok bişey oldu ya kalbi durduysa diye kafayı yiyorum..sabah kalkıp bekliyorum ne zman midem bulunacak diye yokk bulanmıyor koşuyorum gidiyorum doktora kalp atışını duyup eve geliyorum bekliyorum aşeriyomuyum acaba diye yoook tık yok ..filmlerdeki gibi ne zman bayılcam diye bekliyorum hamilelikten bayılıyorlar ya hani ..gidiyorum mutfagı kokluluyorum kötü koku var mı diye o da yok kokmuyor hiç bişey hiç bir belirti yok 9 ay çok rahat geçti oğlum beni hiç yormadı çünkü annesi çok yorulmuştu ondan galiba :) :) :)

ne zman kucağıma aldım o zman dedim tamam oldu
allhımmm ağlıyorum yazarken

çok uzattım kusura bakma
bekle ..hep iste ...sabret ve asla vazgeçme ..allah isteyen herkese nasip etsin ..aminnnnnnnnnnnnn

Amin. Ya bide ben çocukları aşırı derecede seven birisiyim,onlar dünyanın en güzel en tatlı varlıkları. Rabbim layık olan,sadece bakabilecek olan herkese nasip etsin. Evlatsızlık çok zor 😢😢
Canım yazını içtenlikle okudum tesellim yok malesef .. çok üzüldüm evlat edinmeyi düşündüğünüz mu

Keşke evlat sahibi olamayan ve bunu hak eden insanlar çok rahat evlat edinebilseler
Çocuklar hasret duydukları aileye ailelerde hasret duydukları çocuklara sahip olurdu
Ama evlat edinmek istismara açık bir konu olduğu için evlat edinmekte zorlaşıyor
Umarım herşey gönlünüzce olur

Ben 14 sene sonra dogmusum annem hiç ağlama kalmamis, düşük yapmamis ben hiç beklemedikleri ve artık stresten uzaklastiklari bir anda. Şuan 27 yaşımdayım. Uzmeyin kendinizi hakkinizda hayırlısı olsun en kisa zamanda

Back
X