Yıllardır hayatınızda olan birini bu yüzden hayatınızdan çıkarır mıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin kadar yakin gormuyor demek ki.ne demek art niyet aramak hesap sormak.benim icin ne kadar yakin olursam olayim kac yillik olursa olsun bitmistir.
Cogu seyi affederim hosgorurum ama bu konuda cok netim aslaa

Ben de aynen böyle düşündüm.Güya çok değer veriyordu ama eşit değilmişiz dedim.

Evet son zamanlarda hep kendimi açıklamak zorunda kaldım.Tamam sıkıntılı biraz bu dönem ama bu tarz bi şeyi de nasıl psikolojisi iyi değil şu sıra deyip geçiştireyim.Zoruma gitti çok.Hatta sen de kıskanırsın demesi bile.Ben isterim ki ne o beni kıskansın ne ben onu.

Yani gözün var değil de benim hiçbir şekilde onunla iletişimde olmamı istemiyor sen de istemezdin diyor.Ki iletişim kurmak gibi bi niyetim de yoktu.Hatta mesajı geri çektim neyse dedim ablasından alayım bi de numaradan emin değildim dedim şimdi eski karısının falan çıkar.yani cidden yaptığıma yapacağıma pişman oldum.bak şu an hatırlayınca yine sinirlendim konuşmalarımızı.

Ben olsam cikarirdim.
Hayatimdan cok insan cikardim. En son 5-6 yildir arkadaslik ettiyim birini cikardim. Bayramlarda whatsapptan tebrik mesaji atiyor, cevap bile yazmiyorum. Hayatimdan cikardiysam affetmem.
Hatta kaynanami bile hayatimdan sildim. Gorduyumde selam bile vermiyorum.

Ben olsam anında silerim. İsterse 20 yıllık dostum olsun umurumda olmaz.
Bugün mesaj atmanızı kıskanan yarın başka bir şeyi yanlış anlayıp daha büyük olay çıkarır. Uzak durmak lazım.

Ayrıca "umarım" ile "inşallah" arasında ne gibi bir fark görüyormuş anlamadım. Sorunlu bir tip.

bugün kutladım ama geç bir saatte.aksilik ya telimde bozuldu.istadan yazdım görüldü yaptı

bugün kutladım ama geç bir saatte.aksilik ya telimde bozuldu.istadan yazdım görüldü yaptı
Cevap yazdimi? Ben olsam asla yazmazdim. Kac yillik arkadasim bana guvenmiyorsa benden uzak dursun kafasinda biriyim

sorrmayın.demek ki fesatım ya da kendisi dört dörtlük olduğu için ona yeteri kadar iyi niyetli gelmiyorum.doğumm gününü kutladım görüldü yapmış.kırgın olan benim!

Ay bosver nolur sil sunu hayatindan o seni nasil sildiyse aynen öyle. Yag gibi bide nasil üste cikti ayol

Fazlasını bile yaptım hadi insanlık bende kalsın yılların hatrına dedim bi de sanki ben kırmışım gibi böyle bir tepki.zaten moralim bozuk bi de onu umursayamayacağım.buna değmediğini gösterdi çünkü.

Bi sevgili onda var sanki Yiyecekmiymissin sevgilisini? Tuhaf biriymis. Ben olsam evet bitirirdim herseyi

Sadece bekle ufak birseyde gelecek sana.. o zamanda gorulduyu sen atarsin:)

Bi sevgili onda var sanki Yiyecekmiymissin sevgilisini? Tuhaf biriymis. Ben olsam evet bitirirdim herseyi

zaten bitti bence.diyorum ya fazlasını yaptım hem suçlu hem güçlü olanlara tahamülüm yok cidden.ne hali varsa görsün.yani aslında bu tavrıyla sal beni ben değmem demek istedi resmen.

Kes at gitsin hayırdır sevgilimde gözün mü var gibi bir şey söylemiş size

Sevgilimi ayarticaksin diye mi küs simdi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…