Yıllardır hayatınızda olan birini bu yüzden hayatınızdan çıkarır mıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu hic hos degil bence. Ben gorusmezdim kesinlikle. Dogum gunu konusunda bir sey diyemem tabi siz karar verin. Ama bir daha asla gorusmezdim. Guven olmadan arkadaslik olmaz. Dusunsene bir cay icmeye gitseniz hep birlikte bu adama merhaba demeye cekinirsiniz bundan sonra. Adamda sizinle ilgili bir seyler mi dedi acaba arkadasiniza ya da size karsi bir ilgi mi hissetti cok sacma bir kiskanclik.

Yök ya öyle şeyler.Sadece rahatsız oldu yazmamdan hicbir şekilde iletişim istemiyor

Sizin karakterinize bağlı olarak gelişecek bir durum.
hayatın hep iyi yönlerini gören mutlu bir insansanız kin tutmuyorsanız konuşmaya devam edin .
Ama bunu onur kırıcı bir davranış olarak görüyorsanız samimi davranmayın.
Siz buraya konu açtığınıza göre ikinci seçeneği uygulamanızda fayda var. Bana kalırsa da yılların hatrı olan bi arkadaşlıksa onun böyle davranması sizin gibi duygusal düşünmediğinin bir göstergesi. Kimseye fazla değer vermeyin hele ki size değer vermeyen biriyse hiç.

onlar ayrılırlar. sonra senin haklı olduğunu anlar. bırak. böyle kendi sevgililerine toz kondurmayıp etraftaki tüm dişilere bilenenlerden fayda gelmez.

Yahu nasıl kafalar bunlar anlamıyorum. Bi adam yüzünden sana böyle diyen insan bırak olmasın hayatında zaten. Valla benim 15 senelik arkadaşım hatta kardeşim dediğim insanda bunu yaptı bi gün yeter dedim çıkardım hayatımdan. Kişiliği bozuk bunların valla bak. Ayrıca sununda altını çizeyim sana guvensizliginin yani sıra adama da güvenmiyor bu bil yani. He hatta dahada fenası kendine hiç güveni yok bu ablanın. Yol ver gitsin. Kimseye bu kadar güvenmeyin. Kimseyi hayatınızın merkezine bu denli oturtmayin kendilerini bisey sanıyorlar

Bitirirdim.

Eşim yakın bir kız arkadaşımla samimiydi telefonla görüşürdü. Ne kıskanacağım. Güven önemli. Ana güvenmediğim ortam gereği arkadaş olduğum biri vardı. Onunla görüşse eşime kızardım. Arkadaşa değil.

İçi çok fesatmış arkadaşınızın..Bu gun böyle düşünen ilerki zamanlarda ne düşünmez mesafe candı
r

İma ettiği şey inanılmaz çirkin ayrıca da size güvenmiyor. Siz hâlâ doğumgününü resmi olarak kutlayım diyorsunuz. Bu imanin bir sonraki aşaması iftira farkında mısınız? Kendisi de insallahla umarima takılan bi kişilik. Ben size pes diyorum bize böyle bi soru sorduğunuz için umarım kutlamazsiniz

sizi bilmem ama ben bitirmiştim çoktan arkadaşlığımı iması çok çirkin. soğurdum zaten o kişiden. sonra daha neler ima eder kimbilir. yani bu söylediklerini unutup tekrar devam edebilcek misiniz. ben sevgilisiyle aynı ortamda olsam rahatsız olurdum. arkadaşım zamanında böyle düşündü şunu ima etti diye.

Bitirirdim ben.

Mutluluğuyla mutlu olmadığımı söyleyen bir arkadaşım vardı, o konuşmanın üzerine bir daha toparlanamadı ilişkimiz. Tabi başka sebepler de vardı. Ortak arkadaşlarımızdan çok pişman olduğunu duyuyorum. Hele sizinkinde sevgilisi ile ilgili güvensizlik de var. Bitmemesi için sebep yok diyebilirim.

Sevgilisi ile aranızda daha önce bir konuşmuşluğunuz ya da samimiyetiniz falan var mıydı? Yoksa eğer belki de garip gelmiştir ona mesaj atacak olmanız. Belki de bir şey ima etmemiştir sadece nedenini sormuştur.
Bunları o kadar sene arkadaş olduğunuz için söylüyorum. Eğer bey kişisi İle bir kere bile Bi merhaba demişliğiniz ya da samimiyet yoksa bence de garip gelebilir kadına.. Ben bitirmezdim arkadaşlığımı. Belli ki arkadaşınız da olsa iletişiminizden rahatsız olacak, saygı duyardım herhalde. Hoş hiç başıma gelmedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…