Yıllık izin , babam

Evet, babanız da gezebilir.
Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
İnstagram yorumlarında yazıştığınız adamla tanışıp, evlendiniz. Babanız bir şey demedi. Eski eşinizle aynı eve girmeden boşanma aşamasına gelip, yollarınızı ayırdınız. Babanız orda da bir şey demedi.

Adamın da 60 yıllık hayatında bir kerecik olsun kendi istediğini yapmaya hakkı olsa gerek, ne dersiniz.

Adam kıbarlık yapmış. Ama yaranamıyor. Napsın arabayı uzerıne mı versın. Hayret bişey ya

araba babanınsa evet. sende oturma gez.

Ben evde oturacağım babam gezecek mi kısmına patladim kusura bakma araba onunsa gezmek istiyorsa tabiki vereceksin. İşe otobüsle gidince incileriniz mi dökülür ya da akşam dönerken 1 hafta taksiye binseniz mesela bu niye zorunuza gitti anlamadım. Babanız sizin hayatınızı kolaylaştırmış bırakın da tatile gitsin siz ister izne çıkın ister toplu taşıma kullanın

Adam aramasını mı kullanmasın. Bazı insanlar cidden arsız

Ne kadar bencilsiniz
Evet babanız gezecek siz de ev de oturacaksınız.
60küsür yaşında ki adamın tatile gitmesine laf edecek kadar nasıl kötü niyetli olabiliyorsunuz.

Baban senden izin mi alacak? Ne bu cüret. Adam kaç yaşına gelmiş belki de dünya gözüyle son tatili. 2 senedir planladığı tatili de baltalama bir zahmet.

Konu sahibi burda yıllardır bulunmuş fakat o kadar bencil, kendi düşüncesini tek doğru sanan, başkalarının düşüncelerini görmeyen birisi olarak devam ediyor böyle insanlar ne maddi ne manevi huzur bulabilir. İnsan kalabilmek için yorum yapmayıp okumak , insanların acılarını okumak, sadece pro üyelerin yorumlarını bile "acaba bu konuda", ne düşünüyor haklı mı" diye sorgulasa bugün huzurlu olurdu. Kendine lutüf olan o arabayı kendinin sanmaz adamın tatiline arabasın da gözü olmazdı

Bu ne bencillik, saygısızlık. Adam arkadaşlarıyla gezmek için sizden izin mi alacak? Kaldıki zaten programını önden bildirmiş. Çok ayıp yaptığınız çok. Bir tatili çok görüyorsunuz.

Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
Seni zaten tek başına salmamak lazım, instagram yorumlarında tanıştığın adamlarla saçma sapan evlilikler yapıyosun, dayının evine göndermeyi engellemeye çalışan düşük zekalı sapıklarla sevgili diye iş yerinde takılıyosun. Çok da kendi kendini idare edebilecek bir tip misin sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…