- 4 Eylül 2014
- 2.030
- 9.284
- 358
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
30 küsur yaşında insansınız sınırlarınızı belirleyin madem.Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
Babamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
İnstagram yorumlarında yazıştığınız adamla tanışıp, evlendiniz. Babanız bir şey demedi. Eski eşinizle aynı eve girmeden boşanma aşamasına gelip, yollarınızı ayırdınız. Babanız orda da bir şey demedi.Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
Adam kıbarlık yapmış. Ama yaranamıyor. Napsın arabayı uzerıne mı versın. Hayret bişey yaBabamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
araba babanınsa evet. sende oturma gez.Babamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
büyüklerin çok sevdiğim bir lafı var ;" sıçtığım bpk bana yüzmeyi öğretiyor. "töbe bismillah arabamızın da mı hesabını vereceğiz
Adam aramasını mı kullanmasın. Bazı insanlar cidden arsızBabamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
Ne kadar bencilsinizBabamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
Bu ne bencillik, saygısızlık. Adam arkadaşlarıyla gezmek için sizden izin mi alacak? Kaldıki zaten programını önden bildirmiş. Çok ayıp yaptığınız çok. Bir tatili çok görüyorsunuz.Babamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
Bu farklı ozaman kardeşim konunu buna göre açacaksınAsıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
Seni zaten tek başına salmamak lazım, instagram yorumlarında tanıştığın adamlarla saçma sapan evlilikler yapıyosun, dayının evine göndermeyi engellemeye çalışan düşük zekalı sapıklarla sevgili diye iş yerinde takılıyosun. Çok da kendi kendini idare edebilecek bir tip misin sanki?Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?