Yıllık izin , babam

Kaç yaşına gelmiş adam plan yaparken önünü sonunu o kadar düşünmesin değil mi?

Babanızın arabası olmayabilirdi, ne yapacaktınız?

Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
Ayy sinirlerim bozuldu. Sensin gerikafalı. Adam kızı işe gitsin diye arabasını vermiş . Yaranamamis. Böyle çocuğu evde beslemeyeceksin bir yardimda da bulunmayacaksın. Babasız aklınız havada diye izin vermiyordur. Ya da sizin başka şehre gitme kapasiteniz yoktur. Yaş oniki gibi davranıyorsunuz. Bu yaşta biri gönderilmez evet

tam konuyu okudum kendi kendime "ne anlatıyor yahu bu değişik" dedim ki diğer üyelerin seninle ilgili verdiği her detayda el arttırdın seni şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışımmm. bundan sonra forumdaki favori değişiklerimdensin, takipteyim bebeğimm.
hhaha kadın instagramdan tanıştığı herifle evlenip aynı eve girmeden boşanmış hala babam gerikafalı diyor; en sevdiğim model, sıfır içgörü

konuyla ilgili yorumuma gelirsek, belli ki adamın bu dünyadaki imtihanı sensin, sal adamı arsız evlatt

Babasıja geri kafalı diyor ama Sevgilisi de dayısında kuzeninde kalmasına izin vermezmiş dünyanın binbir türlü hali varmış

Asıl mesele ne biliyormusunuz. Ben ancak gezmeye diye akrabalarıma gidebilirim babam gerikafali tek başıma şehir dışına gidemem ben
saptırmayın
işinize gelmeyince hemen şikayetler bik bik

geri kafalı babanızın arabasını kullanmayın o zaman!

Ben konudan şunu anladım yaşarken evlada malını verirsen kendi malın için birde izin alırsın yetmedi birde lafın edilir teşekkür ederim ölmeden kalemimi vermeyeceğim konusunda ikna oldum ben .Ayrıca mal mülk bırakmayıp yiyen dedeler ne kadar da haklıymış .Ben bu dersleri çıkardım .Fakat sizin evladınız da size büyük ihtimal o çocuk baktiran işi düşünce arayan türlerden olacak çünkü neysek onu buluruz .Tüm kk nü tek görüşte topladiniz haksizsiniz

Aracınız yokmuş gibi düşünün. O zaman ne yapardınız? Şimdi onu yapın.

Adamın arabasını siz kullanıyorsunuz diye geziye gitmesin mi? Güzelce baştan söylemiş mağdur olmayin diye yıllık izin almanızı üstelik.
Ne yapsın size de mi bir araba alsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…