- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Ya rabbim, nedir bu kayınvalideler’den çektiğimiz.. Annesine düşkünse mümkünatı yok hiçbir şey yapamazsın, aynısından bir tane de benim başımda var. Kavga gürültü ancak belki engeller oraya gitmeni. Allah sabır versin.Eşim yıllık izne çıkacak. O da işi gereği ancak 1 hafta. Kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz. Eşim müthiş derecede onlara ve o eve düşkün. Kayınvalidem çok konuşan boş konuşan bir insan. Kayınpederde gezme olaylarına çok karşı hele de bu dönem. Normalde eşimle bikaç günlük tatile gideriz diye konuşuyoduk. Ama eşim vazgeçti. (Muhtemelen babasının tutumundan). Ve biraz önce bana telefonda ‘İzin de annemlere gideriz orda kalırız günübirlik gezeriz’ dedi. Asla öyle bişey yapmıcamı söyledim.Çıldırmama ramak kaldı. Ben bu adam eve geldiğinde nasıl konuşmalıyım, ne demeliyim. Israr edecek çünkü biliyorum. Annesinin çenesini çekmek, babasının geziyoruz diye tepkilerini düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Muhtemelen gezmeyiz bile babasını dinlerse. Bende bu dönem kalabalık yerlerde gezmek istemiyorum tabiki. Ama kendi halimizde olalım sakin yerlerde kafa dinleyelim istiyorum. Sene de bir kez. Çok mu şey istiyorum?
Tek başına gidersin ben gelmem demiştim zaten . Sakin bi dille sizin dediğiniz gibi dicem tekraryıllık ıznı bıze ve evlılıge ayırmak ıstıyorum bızım buna daha cok ıhtıyacımız oldugunu dusunuyorum kafamızı dınleyelım bırlıkte vakıt gecırelım bas basa dersenız olur bence
yok ılla da gıdecekse kendısı tek basına gıtsın o zaman sızı pesınde surukleyemez buna zorlayamaz
Kavga etmek istemiyorum artık bi kere de sakince güzel güzel zaman geçirsek nolur ki.. hep işi yokuşa sürecek illaki..Ya rabbim, nedir bu kayınvalideler’den çektiğimiz.. Annesine düşkünse mümkünatı yok hiçbir şey yapamazsın, aynısından bir tane de benim başımda var. Kavga gürültü ancak belki engeller oraya gitmeni. Allah sabır versin.
Evet ya evim barkım da deilde niye orda kalayım akıl var mantık var. Ailesini haftada bir görüyor zaten ven anlayamıyorum bu adamı artık.Eşin her akşam eve gelmiyor mu yani uzun zamandır görüşemediyseniz tatil yapmak daha iyi olur. Neden bu kadar ailesini dinliyor da kendi düşünceleriyle hareket etmiyor bu erkekler anlamıyorum. Ayrıca madem tatil olmayacak o zaman kendi evinizde durun niye kv evinde kalacaksınız ki. Bence buna zorlarsa gitme yalnız başına gitsin. Yıllık izin aileyle beraber olmak için var anne babayla tatil yapmak için değil. Onları sizden daha çok özlüyorsa onlarla olmak istiyorsa bırak gitsin o eve orda kalsın. Evde sizinle kalmayı seçerse bir gün aile ziyareti yaparsınız sonra evinizde kalır günübirlik yakın yerleri gezersiniz
Diyeceksin ki, sevgili eşim sen gidebilirsin ben gelmiyorum. Erkekler bazı şeyleri idrak edemiyorlar, yıllık izni anne babayla geçirmek yani ne bileyim. Yine konuş eşinle istemediğini üstüne basa basa belirt..Kavga etmek istemiyorum artık bi kere de sakince güzel güzel zaman geçirsek nolur ki.. hep işi yokuşa sürecek illaki..
Kesinlikle öyle yapıcam. Oraya gitsem izinden ne anlıcamki. Arkadaşlarıyla görüşür hep kesin benimle ilgilenmez bile.Başka şehirlerde yaşasanız ailesini özlemiştir derim ama aynı şehirde yıllık iznini ailesinde geçirmek istemesi abartı bir tavır. Açıkça konuşun bence. Yok illa gidelim diyorsa bırakın kendi başına gitsin, size zehir olacak bir yıllık izin tatiliyle vakit öldürmeyin.
Biz en geç iki haftada bir gidip kalıyoruz ve bu evlendiğimizden beri böyle... buna rağmen izni orda geçirmek istiyor ve en sonunda beni çıldırtıcak galibaAynı şehirde KV evinde veya onların sizin evinizde kalmalarina mantıklı birşey hiç bulamadım . Yeni evlenmistik eşimin annesi babası geldi bizde 1 hafta kaldı şaka gibi
Beni aileme bırak sen de ailene git dedim geçende. Mümkünse de izin bitene kadar gelme dedim.Sakın taviz vermeyin. Zaten her hafta görüyormuş. Hatta imkan varsa kendi ailenize gidin.
Buna sadece güler :)Bu tatil için benim daha güzel ve romantik planlarım var deseniz? İşe yarar belki.
Bende uzun zamandır şehir dışında görev yapıyor Bayadır ailesini de görmedi sandım. Zaten haftada bir görüyormuş ne münasebet gidip orda kalmak istiyor anlamadım. Benim eşim işinden dolayı evden 2.ay ayrılıyor o gelince bir gün kv gideriz bir de son gün vedalaşmaya o kadar ki senin eşin haftada bir de görüyormuş. Ben olsam asla gidip yıllık izinde kalmam çokta sinir oldum. Bu kadar aileye bağlı kişiler hiç evlenmesin daha iyiEvet ya evim barkım da deilde niye orda kalayım akıl var mantık var. Ailesini haftada bir görüyor zaten ven anlayamıyorum bu adamı artık.
Neden kiBuna sadece güler :)
Ben en son dayanamadım dedim kimsenin evinde ne kalmayı seviyorum ne kalkınmasını şehir dışı olsa eyvallah ben calisanim kadın evde ve rahatsız oluyorum dolabı açıp su bu yokmuş demeyi biliuo saçma sapalak işler en sonunda becerebildim kestim bu durumu vallahi görmeye bile 2 3 ay da gidiyorum çünkü çok çektim kadındanBiz en geç iki haftada bir gidip kalıyoruz ve bu evlendiğimizden beri böyle... buna rağmen izni orda geçirmek istiyor ve en sonunda beni çıldırtıcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?