- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
bazen diyorum bu kadar ailene meraklıysan evlenmeseydin diyorum. Otursaydın dizlerinin dibinde..ayy uyuşmasın boşverin..
ben güler yüzlü olduğum için cekiyorum..
evlendigimden beri annemi 5 kez gorduysem bunlari 155 kez..
özlüyorlarmış..
Erkeklerde bunu anlayacak kafa olsa çoktan anlarlardı zatenŞu erkeklere biri söylese ya hanımcılığın kazanacağını. Mutlu olursanız kendinin de mutlu olacağını nasıl anlamıyorlar.
Tatili aynı şehirde olan kayınvalide de geçirmek mi?
İznin ilk iki günü zor dayandı evde durabildi. Buna rağmen çok güzel vakit geçirdik. Ertesi gün yine sürekli gitmek istediğini söyledi ben artık sinir krizi geçirdim. Ama günün sonunda gittik beyfendinin ailesine 2 gece yattık geldik. Kalan günler yine evimizde geçti
İznin ilk iki günü zor dayandı evde durabildi. Buna rağmen çok güzel vakit geçirdik. Ertesi gün yine sürekli gitmek istediğini söyledi ben artık sinir krizi geçirdim. Ama günün sonunda gittik beyfendinin ailesine 2 gece yattık geldik. Kalan günler yine evimizde geçti
Çünkü evde kalıp onun o suratsızlığını çekmek istemedim bütün izin boyunca. Lanet olsun dedim ne halt edersen et ben yoruldum artık...Hatalısınız. Hem sinir krizi geçirip hem de giderseniz ertesi sefer size sinir krizi geçirtip tekrar götürür. Her durumda onun dediği olmuş.
Onun ordan başka bi düşüncesi yok çünküAynı şehirdeyseniz yıllık izinde niye orada kalmak istiyor ki ben ona takıldım. İstediğiniz zaman zaten görüyorsunuzdur.
Aynı şehirdeyken kalmak çok mantıksız, gidilir gelinir. Madem tatiliniz bu şekilde geçti bari haftasonu plan yapın.Onun ordan başka bi düşüncesi yok çünkü
Koronayı bahane ediyo plan yapmıyo. en iyi ailesinin oturduğu yerde korunuyomuşAynı şehirdeyken kalmak çok mantıksız, gidilir gelinir. Madem tatiliniz bu şekilde geçti bari haftasonu plan yapın.
İşe gidip geliyor o zaman ailesini de riske atmasın yanlarına gidip.Koronayı bahane ediyo plan yapmıyo. en iyi ailesinin oturduğu yerde korunuyomuş
Onu düşünen yok işine gelmiyor çünküİşe gidip geliyor o zaman ailesini de riske atmasın yanlarına gidip.
Sırf bu yüzden cocuk ıstemıyorum. Yani yenı dogum yapınca kardesımde kalayım olmadı napayımana kuzusu isen niye evlendin desen sen ne demek istiyorsun diye olay çıkar değil mi?
ben sürekli görüşmenin manasi ne ben yapamam yapmam diyorum ama sizdeki gibi bi sekilde sebep bulup ya gidiliyor ya onlar geliyor..
doğum için isten ayrildim hazırlık yapacak evi temizleyecegim pat 80 küsür yasindaki kv geldi..
ben ne dinlendim ne hazirlik yapabildim 3 haftaya yakin bildigin evde bu halde iş güç.
Ben yapmasam eli kolu tutmayan kv yapmaya kalkıyor güya bana yardim edecek ama diyorum ya tutmuyor kolları birsey kaldiramiyor tasiyamiyor yaşlılıktan elinden düşürüyor..
Gitti de dinlenebiliyorum şükür
Doğuma bana bakmaya gelecekmiş kim kime bakacak acaba istemiyorum dedim açıkça eşime..
simdi ben stres yapmayayim diye susuyor ama farkindayim biliyorum lohusaligimda onlari cekecegim evde..
İşte bundan sonra da hep onun istediği gibi olacak. Dik durmalıydınız. O sizin suratınızı çekmemek için dediginizi yapmayı kabul etmeliydi. Alttan almayıp surat yapmalıydınız. Ya da en baştan tamam deyip gitmeyi kabul etmeliydiniz.Çünkü evde kalıp onun o suratsızlığını çekmek istemedim bütün izin boyunca. Lanet olsun dedim ne halt edersen et ben yoruldum artık...
Kayinvalideler candir yaa...karsilikli saygi sevgi oldugu surece.bize surekli yemek yapar calistigimiz icin.alisverisi dusunur.cocuk konusunda yardimci olur..daha ne olsun ne guzel seyler bunlar..calisinca insan herseye yetemiyor ...bu tarz kayinvalideleri cani gonulden alkisliyorumEşim yıllık izne çıkacak. O da işi gereği ancak 1 hafta. Kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz. Eşim müthiş derecede onlara ve o eve düşkün. Kayınvalidem çok konuşan boş konuşan bir insan. Kayınpederde gezme olaylarına çok karşı hele de bu dönem. Normalde eşimle bikaç günlük tatile gideriz diye konuşuyoduk. Ama eşim vazgeçti. (Muhtemelen babasının tutumundan). Ve biraz önce bana telefonda ‘İzin de annemlere gideriz orda kalırız günübirlik gezeriz’ dedi. Asla öyle bişey yapmıcamı söyledim.Çıldırmama ramak kaldı. Ben bu adam eve geldiğinde nasıl konuşmalıyım, ne demeliyim. Israr edecek çünkü biliyorum. Annesinin çenesini çekmek, babasının geziyoruz diye tepkilerini düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Muhtemelen gezmeyiz bile babasını dinlerse. Bende bu dönem kalabalık yerlerde gezmek istemiyorum tabiki. Ama kendi halimizde olalım sakin yerlerde kafa dinleyelim istiyorum. Sene de bir kez. Çok mu şey istiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?