YILLIK İZİN VE KAYINVALİDE

ayy uyuşmasın boşverin..
ben güler yüzlü olduğum için cekiyorum..
evlendigimden beri annemi 5 kez gorduysem bunlari 155 kez..
özlüyorlarmış..
bazen diyorum bu kadar ailene meraklıysan evlenmeseydin diyorum. Otursaydın dizlerinin dibinde..

Israr ediyor diye kalkar giderseniz her istediğini bu şekilde yaptırmaya çalışır elbette.

İstikrarlı olacaktınız. Çok istiyorsa kendisi çeksin gitsin.

Sizde de hata var bence.

Aynı şehirdeyseniz yıllık izinde niye orada kalmak istiyor ki ben ona takıldım. İstediğiniz zaman zaten görüyorsunuzdur.

Hatalısınız. Hem sinir krizi geçirip hem de giderseniz ertesi sefer size sinir krizi geçirtip tekrar götürür. Her durumda onun dediği olmuş.

Hatalısınız. Hem sinir krizi geçirip hem de giderseniz ertesi sefer size sinir krizi geçirtip tekrar götürür. Her durumda onun dediği olmuş.
Çünkü evde kalıp onun o suratsızlığını çekmek istemedim bütün izin boyunca. Lanet olsun dedim ne halt edersen et ben yoruldum artık...

Sırf bu yüzden cocuk ıstemıyorum. Yani yenı dogum yapınca kardesımde kalayım olmadı napayım

Çünkü evde kalıp onun o suratsızlığını çekmek istemedim bütün izin boyunca. Lanet olsun dedim ne halt edersen et ben yoruldum artık...
İşte bundan sonra da hep onun istediği gibi olacak. Dik durmalıydınız. O sizin suratınızı çekmemek için dediginizi yapmayı kabul etmeliydi. Alttan almayıp surat yapmalıydınız. Ya da en baştan tamam deyip gitmeyi kabul etmeliydiniz.
Çocuklarda ağlayarak annelerine istediklerini yaptırıyor ona benzemiş. Anne sabrediyor sabrediyor susmayınca of tamam diyor. Ve sonra çocuk her istediğini ağlayarak yaptırıyor.

Geçmiş olsun diyelim. Bir daha bir karar alırsanız ne olursa olsun arkasında durun. Boş yere sinir krizi geçirmeyin.

Kayinvalideler candir yaa...karsilikli saygi sevgi oldugu surece.bize surekli yemek yapar calistigimiz icin.alisverisi dusunur.cocuk konusunda yardimci olur..daha ne olsun ne guzel seyler bunlar..calisinca insan herseye yetemiyor ...bu tarz kayinvalideleri cani gonulden alkisliyorum

Bence siz bu 1 haftada neler yapmak istiyorsanız program yapın. Eşinize de annesine gitmek için hangi günü / günleri istiyorsa sorun. Tek başına gitsin görsün. Onlarla vakit geçirsin. Siz onun gittiği zamanlarda kendinize vakit geçirebileceginiz meşgaleler bulun.

Bu tip anneci erkeklere gitme dedikçe, engelledikçe daha fazla bir düşkünluk oluşuyor. Ben olsam asla engellemeyen, gittiği için üzelmeyen, hiç umursamayan bir tavır takınırım. Zorladıkça ters tepiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…