- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Bu insanlar gerçekten tuhafNe bileyim bana böyle insanlar çok tuhaf geliyor yani söyleyince belki gelmez diye düşündüm ama insanlıktan bir haberler. Keşke kapıyı açmasaydınız başka yerde sansınlardı
Eski esimle biz bunun cozumunu bulamamistik :) Istersem ucak ucurayim ben ailemin yaninda olucam der ve kapatirdi konuyu.Ayrilmayi teklif ederdi kabul etmezsem :) Persembe durusmamiz vardi ve Araliga erteledik .Bu insanlar gerçekten tuhaf
yıllık ıznı bıze ve evlılıge ayırmak ıstıyorum bızım buna daha cok ıhtıyacımız oldugunu dusunuyorum kafamızı dınleyelım bırlıkte vakıt gecırelım bas basa dersenız olur bence
yok ılla da gıdecekse kendısı tek basına gıtsın o zaman sızı pesınde surukleyemez buna zorlayamaz
Ayrılmayı hiç dile getirmedi bu zamana kadar. Ama artık benim kafamda bu düşünceler dolaşmıyo değil... Neden ertelediniz pekiEski esimle biz bunun cozumunu bulamamistik :) Istersem ucak ucurayim ben ailemin yaninda olucam der ve kapatirdi konuyu.Ayrilmayi teklif ederdi kabul etmezsem :) Persembe durusmamiz vardi ve Araliga erteledik .
Haftada bir kalıyoduk. Zar zor iki haftada bire çıkarttımD Deliidivane Bu mesaj gayet mantıklı ve yeterli. Ama yıllık iznin haricinde sizin, eşinizin ailesinin önemli bir sağlık problemleri yoksa aynı sehirde 2 haftada bir gidip kalmanız da normal değil. O sorunu da çözmeniz lazim.
Orda nefes alsa bile yetiyomuş beyfendiyeD Deliidivane Bu mesaj gayet mantıklı ve yeterli. Ama yıllık iznin haricinde sizin, eşinizin ailesinin önemli bir sağlık problemleri yoksa aynı sehirde 2 haftada bir gidip kalmanız da normal değil. O sorunu da çözmeniz lazim.
İnan bana kalsa ben hayatta gidip kalmam. Eşimi ikna edemiyorum artıkValla kızlar bana kızmayın gidip görülür edilir vs ama aynı memlekette niye aynı evde kalinmak istenir benim ya kafam basmıyor ya da bende kötü kalp var ,hadi bilsem kayinvalidem iyi bir jnsan hadi neyse ama değil kadının kötü olduğunu bile bile onun sizi sevmemesi sizin onu sevmemenizi bile bile böyle birşeyin olması sırf rahatsız etmekten başka bişey değil . Kaynım bile arayıp dedi ki anne hiç mi utanmiyosun yeni evlilerin evinde kalıyorsun . Birde yalandan sevmeler yok mu en çok o da komik geliyor gelinini kesen insandan zerre iyilik beklemeyin ,bazıları oğluna hiç layık görmüyor bile ... Yazık
İnan bana kalsa ben hayatta gidip kalmam. Eşimi ikna edemiyorum artık
Orda nefes alsa bile yetiyomuş beyfendiye
Sizi de bunaltiyor dimi bu inatlasmalari ?Sanki cok kucuk bir problemmis gibi gorunup aslinda tum evlilige nem gibi nasil sirayet ediyor.Ve ayrilmayi dusunmuyor degilim sekline burunup akilda yer etmeye basliyor bu tavirlari.Benim hikayem cok uzun ,ozetle soyle soyliyim.Terapistimiz ile iletisim kurup aglayip,kahir oldugunu,ayrilmak istemedigini soylemis.Birkac karisik diyaloglar yasanip krize dondu bizde sizin yasadiginiz bu problem ve dugum haline geldi.Esim sartlara baglamaya calisti ben de kabul etmeyince bosanmaya kadar geldi.Daha cok detay var.Kisaca terapistim ikimize de bosanmayi bir sure askiya alip ayri yasama hakkinizi kullanmak ister misiniz deyince fikri kabul etmis olduk.Ama esim oyle bir mesajla geldi ki,buraya yazsam beni yagmalar insanlar yine.Ama esim buyuyememis bir cocuk kisaca.Ayrılmayı hiç dile getirmedi bu zamana kadar. Ama artık benim kafamda bu düşünceler dolaşmıyo değil... Neden ertelediniz peki
O kadar düşkün neye evlenmiş beyfendi . Yatıp kalkıp dua edelim berbatin berbati varOrda nefes alsa bile yetiyomuş beyfendiye
Amacı belli işte huzurunuzu bozup tadınızı kaçırmak. Ne diyeyim böyle kötü kalpli, insanların mutluluğunu bozmayı amaçlayanlar Allah'ından bulsunValla hiçbir zaman demedim kalın vs gittigimizde bir çaya burda kalın dediklerinde bile ben lafı daha vura vura diye diye anladılar dedim hiç kimsenin düzenini bozmayı sevmiyorum örnek.onlara gidince bir dolabı izinsiz açmıyorum onlar diyor bu ev senin diyorum olur mu öyle şey sizin düzeninizi bilemem vs . Ama yemin ederim çıldırmıştim.cunku sevgiliyken ve nişanlı iken cektirmisti bayağı evlendik yine . Yani ne bileyim komik herşey özellikle kendi evine otobüsle gidip şarj makinesini alıp bana gelmek istemesi.teklif etmediğim hakde
Aminnn ... Allah koruyor bakma sen onlara gerçekten fırsat vermesin kimseyi kimseye ezdirmesinAmacı belli işte huzurunuzu bozup tadınızı kaçırmak. Ne diyeyim böyle kötü kalpli, insanların mutluluğunu bozmayı amaçlayanlar Allah'ından bulsun
Siz eşim diyorsunuz da eşim dediğiniz kişi bunun farkında mı?Biz en geç iki haftada bir gidip kalıyoruz ve bu evlendiğimizden beri böyle... buna rağmen izni orda geçirmek istiyor ve en sonunda beni çıldırtıcak galiba
İşin gücün sapıklık der
Sizin hatanız bu bence. O kavga çıkacaksa çıkmalı.Hayatta gitmem . Bu konuyu kavga etmeden nasıl çözerim diye açtım zaten. Gitmicem ve tartışmak da istemiyorum araya soğukluk giriyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?