YILLIK İZİN VE KAYINVALİDE

D Deliidivane Bu mesaj gayet mantıklı ve yeterli. Ama yıllık iznin haricinde sizin, eşinizin ailesinin önemli bir sağlık problemleri yoksa aynı sehirde 2 haftada bir gidip kalmanız da normal değil. O sorunu da çözmeniz lazim.

Eski esimle biz bunun cozumunu bulamamistik :) Istersem ucak ucurayim ben ailemin yaninda olucam der ve kapatirdi konuyu.Ayrilmayi teklif ederdi kabul etmezsem :) Persembe durusmamiz vardi ve Araliga erteledik .
Ayrılmayı hiç dile getirmedi bu zamana kadar. Ama artık benim kafamda bu düşünceler dolaşmıyo değil... Neden ertelediniz peki

Haftada bir kalıyoduk. Zar zor iki haftada bire çıkarttım

Orda nefes alsa bile yetiyomuş beyfendiye

Valla kızlar bana kızmayın gidip görülür edilir vs ama aynı memlekette niye aynı evde kalinmak istenir benim ya kafam basmıyor ya da bende kötü kalp var ,hadi bilsem kayinvalidem iyi bir jnsan hadi neyse ama değil kadının kötü olduğunu bile bile onun sizi sevmemesi sizin onu sevmemenizi bile bile böyle birşeyin olması sırf rahatsız etmekten başka bişey değil . Kaynım bile arayıp dedi ki anne hiç mi utanmiyosun yeni evlilerin evinde kalıyorsun . Birde yalandan sevmeler yok mu en çok o da komik geliyor gelinini kesen insandan zerre iyilik beklemeyin ,bazıları oğluna hiç layık görmüyor bile ... Yazık

İnan bana kalsa ben hayatta gidip kalmam. Eşimi ikna edemiyorum artık

Ayrılmayı hiç dile getirmedi bu zamana kadar. Ama artık benim kafamda bu düşünceler dolaşmıyo değil... Neden ertelediniz peki
Sizi de bunaltiyor dimi bu inatlasmalari ?Sanki cok kucuk bir problemmis gibi gorunup aslinda tum evlilige nem gibi nasil sirayet ediyor.Ve ayrilmayi dusunmuyor degilim sekline burunup akilda yer etmeye basliyor bu tavirlari.Benim hikayem cok uzun ,ozetle soyle soyliyim.Terapistimiz ile iletisim kurup aglayip,kahir oldugunu,ayrilmak istemedigini soylemis.Birkac karisik diyaloglar yasanip krize dondu bizde sizin yasadiginiz bu problem ve dugum haline geldi.Esim sartlara baglamaya calisti ben de kabul etmeyince bosanmaya kadar geldi.Daha cok detay var.Kisaca terapistim ikimize de bosanmayi bir sure askiya alip ayri yasama hakkinizi kullanmak ister misiniz deyince fikri kabul etmis olduk.Ama esim oyle bir mesajla geldi ki,buraya yazsam beni yagmalar insanlar yine.Ama esim buyuyememis bir cocuk kisaca.

Amacı belli işte huzurunuzu bozup tadınızı kaçırmak. Ne diyeyim böyle kötü kalpli, insanların mutluluğunu bozmayı amaçlayanlar Allah'ından bulsun

Biz en geç iki haftada bir gidip kalıyoruz ve bu evlendiğimizden beri böyle... buna rağmen izni orda geçirmek istiyor ve en sonunda beni çıldırtıcak galiba
Siz eşim diyorsunuz da eşim dediğiniz kişi bunun farkında mı?
Evlendiğinizi hatırlıyor mu bir sorar mısınız?

Güzellikle konustuysaniz, empati yaptirdiysaniz ve hâlâ gidelim diye ısrar ediyorsa resti çekin. Bundan sonra herkes tek takılsın madem.kendi kafanıza göre takılın. Şişen egoyu söndürmek gerek.

Yıllık izinde evimizde telaşsız alarmsız uyansak, akşamları doğada vakit geçirsek deseniz. 1 günde gidin annesigile akşama doğru beraber yemek yiyin orada uyuyun kahvaltıyı yapıp çıkın, aynı şehirde manasız gibi gelse de onun için anlamlı ki talebi var demek ki. Ama 1 günden fazlasının birlikte dinlenmeyi engelleyeceğini söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…