YILLIK İZİN VE KAYINVALİDE

Biz en geç iki haftada bir gidip kalıyoruz ve bu evlendiğimizden beri böyle... buna rağmen izni orda geçirmek istiyor ve en sonunda beni çıldırtıcak galiba

Suç sizde. İlk başta neden kabul ettiniz ki böyle bir saçmalığı?
Daha ilk söyleyişinde "canım sen benimle dalga mı geçiyorsun? Aklını peynir ekmekle mi yedin balım?" deyip kahkahayı basmalıydınız.
Baktınız uzatıyor, "iyi o zaman güle güle. Evlendiğini fark ettiğinde dönersin" diyecektiniz. Verdiğiniz taviz ne noktaya gelmiş.
Artık bir dur demezseniz bütün tatilleriniz ve ömrünüz orada geçer.

maalesef evlenip kızların basini yakıyorlar

Kesinlikle haklısın cahillik ettim

Kavga etmek istemiyorum artık bi kere de sakince güzel güzel zaman geçirsek nolur ki.. hep işi yokuşa sürecek illaki..
Adamla zorla romantizm ve aşk yaşamaya çalışıyorsunuz ama o aşkını annesiyle yaşamak istiyor, çok acı ve sinir bozucu. Nasıl
ve neden katlanıyorsunuz?
Adam siz gitmek istemeyip tartışınca insanliktan çıkacak kadar cirkinlesiyormus sizin tabirinizle ve ayrıca cinsellik bile yaşamıyormuş sizinle. Siz daha bu adamdan ne romantizmi, başbaşa tatili bekliyorsunuz. Neden bekliyorsunuz?

Ayrıca bu kadar kök aile kavramına önem veriyorsa, onun ailesiyle ne kadar görüşüyorsanız orada ne kadar kalıyorsanız, kendi ana babanıza da birlikte o kadar gidin. Gelmiyorsa bilin ki sizi sadece sevmiyor degil aynı zamanda enayi yerine de koyuyor bu adam.

Arkadaş çevren yok mu? Arkadaşların la plan yapsan? Oda gitsin annesinin koynuna?

Biz en geç iki haftada bir gidip kalıyoruz ve bu evlendiğimizden beri böyle... buna rağmen izni orda geçirmek istiyor ve en sonunda beni çıldırtıcak galiba
Ayrı şehirler mi? Aynı şehirler mi? Aynı şehirse günü birlik kalmak kısmını anlayamadım. Gerci biz de evliliğin ilk yıllarında sıklıkla kalırdık ve aynı şehirdeyiz. Allaha şükür kapandı o dönem.

konu hortlatma olacak ama merak ettim..
ne oldu acaba..yarim saatlik mesafedeki kv'ye tatile gittiler mi yoksa konu sahibi rest mi cekti..
adama şiddete meyilliymiş birde..
1 saatlik mesafedeki kv ve gorumcede kalma isteği benim eşte de mevcut..
ya biz gidecegiz ya onlar gelecek..
birbirlerinden ayrilamiyorlar her gün tlfda konuşmalari cabası..
ben hala alisamadim..

Benim esimide ben zorla kayınvalidemlere götürüyorum ay evimizde vakit geçirelim ben oraya gidince kafam şişiyor film açar izleriz diyor bide aynı semtte oturuyoruz ben gitmiyo diye üzülüyorum ama Buda abartıymış gerçekten

İznin ilk iki günü zor dayandı evde durabildi. Buna rağmen çok güzel vakit geçirdik. Ertesi gün yine sürekli gitmek istediğini söyledi ben artık sinir krizi geçirdim. Ama günün sonunda gittik beyfendinin ailesine 2 gece yattık geldik. Kalan günler yine evimizde geçti

Keşke gitmese de ben de gitmiyo diye üzülsem :)

Kaç sene oldu evleneli

ana kuzusu isen niye evlendin desen sen ne demek istiyorsun diye olay çıkar değil mi?
ben sürekli görüşmenin manasi ne ben yapamam yapmam diyorum ama sizdeki gibi bi sekilde sebep bulup ya gidiliyor ya onlar geliyor..
doğum için isten ayrildim hazırlık yapacak evi temizleyecegim pat 80 küsür yasindaki kv geldi..
ben ne dinlendim ne hazirlik yapabildim 3 haftaya yakin bildigin evde bu halde iş güç.
Ben yapmasam eli kolu tutmayan kv yapmaya kalkıyor güya bana yardim edecek ama diyorum ya tutmuyor kolları birsey kaldiramiyor tasiyamiyor yaşlılıktan elinden düşürüyor..
Gitti de dinlenebiliyorum şükür
Doğuma bana bakmaya gelecekmiş kim kime bakacak acaba istemiyorum dedim açıkça eşime..
simdi ben stres yapmayayim diye susuyor ama farkindayim biliyorum lohusaligimda onlari cekecegim evde..

Şu erkeklere biri söylese ya hanımcılığın kazanacağını. Mutlu olursanız kendinin de mutlu olacağını nasıl anlamıyorlar.

Tatili aynı şehirde olan kayınvalide de geçirmek mi?

Kesinlikle öyle. Bızımki de cok iyi. Ama hep ona gıdelım ıstıyor. Allahtan evımı uzak tuttum ya. En buyuk sansım bu. Haftada 1ya da 2 haftada 1 gıdıyoruz

Senin kv. Baya yaşlıymış. Hakkaten ne işi var bu yaşta yardım edemiyorum bari yik olmayayım der insan. Lohusalıkta hiç ama hiç çekilmiyolar bana kabusu yaşattılar. Tekrar çocuğum olursa en baştan söyleyeceğim gelip kalmasını istemiyorum diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…