- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Bende ayrı kalmak istiyorum zaten bi süre. Belli ki beraber de geçirsek zehir edecekÇocuk damat falan mı aldınız?
Ömrümde duymadım bu kadar saçma bir şeyi. Keşke daha göbek bağı kesilmemiş, birey bile olamamis ana kuzusunu başınıza koca diye almasaydiniz
Eğer kavga çıkarmak istemiyorsanız 'tamam,sen annenlerde kal,ben evimi bırakamam. Günübirlik gideceğimiz gün buluşuruz, belki ikimize de iyi gelir biraz ayrı kalmak' dersiniz
3 yıllık. Bebeğimiz olduktan sonra iyice saldı. Bi bucuk aydır falan cinselliğin c si yokNe demek cinsellikte yok eşin değil mi?? Kaç yıllık evlisiniz
Tamam da benim evim varken rahat etmek varken ne gerek var böyle bişeye. İstiyosa ertesi hafta sonu gideriz zatenyıllık izin anneye babayla yapılmaz demiş bir çoğu bu adam haftada bir defa ana babasına gidiyormuş ve ordayken günlük gezeriz demiş, hepimiz anne babayız kim istemez evladıyla birlikte olmak.yapmayın bayanlar sabah çık akşam gir eve aksi davranır surat yaparlarsa zaten eşinde rahat edemez
Yarım saat mesafede. Ben diyorumki bugün git yarın orda geçir gel öbür haftada iznimizi kendimize ayıralım.
Kavga işe yaramıyor di mi, bazı insanlarla kavga da edilmiyor bi işe yaramadığı gibi her şey daha kötü oluyor canı sıkılan yine biz oluyoruz, kavganın bile adabı var ama onu da beceremez bi çok kişiKavga çıkınca insanlıktanda çıkıyo
Oraya gidince dışarı çıkmasada oluyo. Yani inanın boş boş oturuyo sadece. Evse burası da ev. Neymiş o ilçe onun vazgeçilmeziymiş falan. Hadi gezmeye gitse anlıcam. Ama o evde boş boş oturunca eline ne geçiyo gerçekten bilmiyorummesafe yarım saat ise gerçekten ilginç
daha önce neden kaldınız her gittiğinizde
yani arada değil de hep kalmaya gitmişsiniz anladığım
eşiniz orada kahveye mi gidiyor, meydanda mı toplanılıyor, arkadaşları ile nasıl görüşülüyor
eşim kv nin evine gittiğinde hiç arkadaşları ile görüşmez de bilmediğim için sordum sonuçta yarım saat mesafede arkadaşını özleyen gider onunla başka zaman buluşur ana baba ziyaretinde de ana baba yanında oturulur akşama da dönülür
gitmeyin yapılabilecek tek şey bu şu anda
hatta biraz pişkin olun, izin senin iznin, sen git madem, ben izin alamadım say ev işlerinden diye geyiğe vurun
Bi kere inadım inat dedim kavga ettim annesini aradı ve anlattı sinirle beni gömerek üstelik. Ayrıca çok üstüne gidersem şiddet uygulama potansiyeli varKavga işe yaramıyor di mi, bazı insanlarla kavga da edilmiyor bi işe yaramadığı gibi her şey daha kötü oluyor canı sıkılan yine biz oluyoruz, kavganın bile adabı var ama onu da beceremez bi çok kişi
Oraya gidince dışarı çıkmasada oluyo. Yani inanın boş boş oturuyo sadece. Evse burası da ev. Neymiş o ilçe onun vazgeçilmeziymiş falan. Hadi gezmeye gitse anlıcam. Ama o evde boş boş oturunca eline ne geçiyo gerçekten bilmiyorum
Zaten eninde sonunda oraya taşınıcam diyo. Bende beni unut o zaman diyorum. Eğer taşınmaya karar verirse asıl olay o zaman başlaruç bir soru sorayım neden oraya taşınmıyorsunuz yada ilk başta orada oturmadı
yani anamı özlediğim, eski arkadaşları özledim yine makul de ilçe vazgeçilmez nasıl olur
gitmeyin bir süre sonra anlar belki hem çocuğunuz da varmış küçükse onun ne işi var şu virüslü ortamda orada burada
Cinsellikle ilgili sıkıntısı mı varEvlilikten değil. Çünkü en başından beri böyle
İstemiyo evet. Bazen o da isterdi ama genelde benim istememle yaşanıyodu. Bebeğimiz olduktan sonra hiç istemez oldu. Daha doğrusu istediğini söylüyo ama ağrılarını bahane ediyoCinsellikle ilgili sıkıntısı mı var
Hesap ortak zaten onlar için çokda bi önemi yokKv maddi durumu iyi değilse eşin 1 taş ile 2 kuş vurma derdinde mutfak masraflarını karşılayıp onlara yardımda bulunup birde tatilde para tasarufu yapmak , erkeğin parası çok kıymetli
Bilseydim zaten evliliğin e sini düşünmezdimKayınvalide normalde nasıl bi kadın bilmiyorum ama bu mevzuda eşiniz tam bi facia. Ömrümde okuduğum en saçma konulardan biri, bildiğiniz başınızı yakmışlar, iki haftada bir orda kalmak izni orda geçirmek benim için ciddi söylüyorum kriz sebepleri. Bu kadar düşkünmüş evlenmeseymiş madem yazık günah size
Bilseydim zaten evliliğin e sini düşünmezdim
Hesap ortak zaten onlar için çokda bi önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?